Şimdi Ara

Uzmanlara Birkaç Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende anakart olarak Gigabyte 945P-DS3 rev 3.3 anakart var . size sorum bu anakart İntel E8400le uyumlumudur , bi sorun yaşarmıyım .

bir başka sorumda E4500 işlemci 8800 GT ekran kartına darboğaz oluşturur mu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastingmoon -- 31 Ağustos 2008; 23:17:28 >

• http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/cpulist/ga-945p-ds3_33.html

buyrun kartınızın uyumlu olduğu işlemciler şimdi baktım bios güncellemesiyle destekliyor bunun içinde F6e biosunu yüklemeniz gerekiyor

http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/bios/ga-945p-ds3_33.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 31 Ağustos 2008; 21:28:33 >

• bu bios yükleme vs. nasıl oluyor normal oyun kurulumu gibi setup yapmak yeterli midir ?

2. soruyada cevap verirseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastingmoon

bu bios yükleme vs. nasıl oluyor normal oyun kurulumu gibi setup yapmak yeterli midir ?

2. soruyada cevap verirseniz sevinirim

valla gigabyte bios yüklemeleri nasıl yapılıyor bilmiyorum ama asus da update programı var nette biosu kendisi arıyor ve yüklüyor sen hiç bişey yapmıyorsun Gb bilemicem

2. sorunuzada darboğaz yapacağını zannetmiyorum ama yinede küçük bir Oc yaparak işinizi garantiye alın

GB bios yüklemesi hakkında bir kaynak bulırsam size ileritirim

umarım yardımcı olmuşumdur anladığım kadarıyla ilk önce bir diskete yüklüyorsunuz yeni biosu daha sonra bilgisayarı yeniden başaltıyoruz ve diskette yeni biosu görünce bios uptadeye basıp kendisi yüklüyor ama burda önemli olan anakartın boot sekmesinde ilk sürücüyü disket sürücüyü belirtmek olacaktır eyer windowsun kurulu olduğu c Hdd i 1. sırda olursa hdd den windowsu yükleyip normal şekilde açılır ama emin değilim asus u zaten bu bios yüklemesindeki kolalığı yüüznden seviyorum
     Uzmanlara Birkaç Soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 31 Ağustos 2008; 22:21:20 >

• saol arkadaşım bende disket sürücüsü yok cd ile yapmak vs. biraz karışık gibi duruyor zaten e4500 8800 gt ye darboğaz yaşatmassa ihiç bunlarla uğraşmam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.