Şimdi Ara

Uzmantv videolarını nasıl izleyebilirim ya da web archive ile indirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar hepiniz biliyorsunuz ki uzmantv kapandı.bu yüzden artık videoları izlenemiyor.bende merak ettiğim birkaç konuyla alakalı video izlemek istiyorum.web archiveyi kullanıyorum.ama videolar açılmıyor mübarek.web archive ile videoları izleyebilir miyim? izleyemezsem web archive ile ya da başka bir program ya da yöntemle uzmantv videolarını nasıl indirebilirim?

• youtube sayfasında yok mu aradığınız?

youtube
    UZMANTV, Görüntülü Hayat Ansiklopedisi. UZMANTV bilir! Merak ettiğiniz soruların cevabını 65.000 videomuz ile izleyerek öğrenin! UZMANTV , uzmanların merak edilen sorulara görüntülü yanıt verdiği bir başvuru platformudur. Türkiye'nin tek on-demand televizyonu UZMANTV 'de 2000'e yakın uzmanın cevapladığı 65.000 uzman videosu bulunmaktadır. Web : http://www.uzmantv.com Facebook : @uzmantv Twitter : @uzmantv
    https://www.youtube.com/@uzmantv/videos
  • benim kendi yazılımım var ne var ne yok youtube üzerindeki her kanalın videosunu indirebilirim,ateşlersen 3 kuruş iş yaparım sana

• orda çalışan bir stajyerin bile aklına "abi tüm arşivi yükleyelim youtube'a, instagrama, parayı kasmaya ordan dewamke" fikrinin gelmesi büyük ihtimalken, bu herüflerin bunları yapmayıp komple kapıya kilit vurup ortadan kaybolmaları düşündürücü...

• dekareme kullanıcısına yanıt

Belki o videoları çektikleri kişiler ile yaptıkları anlaşma sadece kendi sitelerinde yayınlamak üzere olabilir. Fikir bu sadece tabi bilmiyorum arka planını

• fsh77 kullanıcısına yanıt

kanka izlemek istediğim video youtube da yok.eğer uzmantvde izlemek istediğim videoyu upload edersen sana çok dua ederim.ücret konusunda şöyle yapalım; ben istediğin ücretin yarısını ön ödeme olarak göndereyim.sen videoyu upload et.ondan sonrada geri kalan ücreti öderim.izlemek istediğim video şu;

• balomer kullanıcısına yanıt

yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne güzel bir kaynak idi. Alanında uzman kişiler tam da aradığımız konular hakkında bizi aydınlatıyordu. Şimdi internet çöplüğe döndü. İnsanlar bir konuda araştırma yapacakları zaman çöplüğün içinde cımbızla doğru bilgiyi arıyor.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

kanka bu mümkün değil.çünkü site kapanmadan önce facebook ve instagram hesaplarındada videolar vardı.

• Reallyboy R kullanıcısına yanıt

Aynı videolar mıydı hocam? Yani aynı videolar hem sitesinde hem sosyal medyalarında mı vardı?

ona tam dikkat etmedim.ama sanırım çok büyük ihtimalle aynı videolar.

• Reallyboy R kullanıcısına yanıt

Anladım hocam inşallah yetkililerine ulaşıp anlatma şansı bulursunuz videoları Youtube kanalına yüklemeleri hususunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 22 Haziran 2024; 0:23:11 >

inşallah.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.