Şimdi Ara

Uzun Aradan Sonra Yeniden Konuşuyoruz...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Temmuz başlarında bi ilişkim oldu,birbirimizi çok seviyorduk ama çoğunlukla benim hatam yüzünden 1,5 ay sonra ayrıldık.En son bunu bizim orada bi AVM'de gördüm,Ne yapacağımı bilemedim ve yönümü değiştirdim.Sonra gördüğüm günden 1-2 gün sonra Twitter'a "Neden kötü şeyler beni buluyor" yazmış.Bende 2 gün önce Whatsapp'tan mesaj yazdım "Kötü şey olmayı hak edecek ne yaptım" diye.Bana yazmadığını söyledi ve ondan sonra konuşmaya başladık,Ona iki tane ilişkim olduğunu söyledim ondan sonra o da "Anlatsana şu ilişkilerini" dedi.Bugün sabah 6'da "Günaydın" mesajı çekmiş.Aramız çok iyi,sizinde görüşlerini almak istedim.Yazı biraz uzun oldu o yüzden kusuruma bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS-Obergruppenführer -- 29 Kasım 2013; 12:03:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ufakta olsa birşey deseniz fena olmaz arkadaşlar.

• Bi kız günaydın yazıyorsa tamamdır bu kadar diyeyim ben
  • bunuda ayarla Three olsun
  • Kaçıncı postadasın
  • asla ama asla eskisi gibi olmayacak,olamazdı ki zaten olmadı da...
    alttaki mesajın üzerine edit:adam gibi cevap işte ben espri falan yapmıyorum şahsi düşüncemi paylaştım sadece bi bırak bi başla ilişkilerden çok hayır gelmediği ''rivayet olunduğu'' için.illa bi dokundurma yapacaksınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radar_ -- 29 Kasım 2013; 16:00:52 >
  • Adam gibi cevap gelsin diye konuyu "Özel" e açtık gelen cevaplara bak...Her konuda mutlaka espiri yapmanız gerekiyor diye bir kural yok.Espiri demek hakaret olur ama neyse.

• Eski sevgiliyle tekrar bir araya gelmek iyi birşey değil hocam. Kızı ve kendini sen biliyorsun ama hiç uğraşma derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

Bi kız günaydın yazıyorsa tamamdır bu kadar diyeyim ben

Valla bende muhasebeciyim hoşlandığım gelince delice heyecanlandığım mükellefim olan kız günaydın dedi yani oda bişey hissediyor olabilirmi.
  • quote:

İyi geceler diyen daha iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: turkprince

quote:

Valla bende muhasebeciyim hoşlandığım gelince delice heyecanlandığım mükellefim olan kız günaydın dedi yani oda bişey hissediyor olabilirmi.

His konusunda bir şey diyememde önemsediği kesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.