Şimdi Ara

Uzun bacak kısa govde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 175 boyunda 75 kiloda 17 yasina bugun girmis erkeğim. bugüne kadar hiç bacak boyum uzun diye genetik bir sorundur demedim.İnternette gezinirken klinelfelter sendromuna rasladim uzun bacak kısa gövde ve tuhaf bir yuz. bende bacak uzunluğu var fakat diğer klinelfeterlerdeki gibi çok aşırı kalın degilBazi belirtileri okudum.Ben 15 yaşında ergenliğe girdim ses kalinlasmaya başladı yavasdan ve şuan telefonda konuştuklarım abi diyor.Ruyalanma olayı olmadı her hafta düzenli mastrbsyn yaptm.matematik notum 85 Tesekkur belgesi getirdim.Sperm çıkıyor testisler küçük değil penis assagi yukarı 11-12cm.Benim abimde geç girmiş biraz.ses önce geliyormuş yani benim ergenligim hayla devam ediyor. Kullanmaya gelirsek koltuk altı genital bıyık yaşıtlarla ayni bacak kılları yumuşak kıl ve uzun sık.Bu sendrom olabilir miyim kesim tani neresi koyar.Vallahi bu sendrom olmuyayimde uzun bacakliligida raziyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uzun Bacak Kısa Gövde: Nedenleri ve Etkileri

Vücut oranları kişiden kişiye değişir ve bazı kişiler orantısız vücut şekillerine sahip olabilirler. Bunun bir örneği, uzun bacaklara ve kısa gövdeye sahip olmaktır.

Nedenleri

Uzun bacaklar ve kısa gövde, çeşitli faktörlerin sonucu olabilir:

• Genetik: Vücut oranları çoğunlukla genetik olarak belirlenir. Uzun bacaklar veya kısa gövdeye sahip bir aile üyesine sahipseniz, siz de benzer bir vücut şekline sahip olma ihtimaliniz daha yüksektir.
    • Hormonal Faktörler: Büyüme hormonu dengesizlikleri, çocukluk döneminde uzun bacakların ve kısa gövdenin gelişmesine yol açabilir.
    • Beslenme: Yetersiz beslenme, büyümeyi engelleyerek uzun bacakların ve kısa gövdenin gelişmesine katkıda bulunabilir.
    • Çevresel Faktörler: Bazı çevresel faktörler, örneğin erken çocukluktaki yetersiz fiziksel aktivite, uzun bacakların ve kısa gövdenin gelişimini etkileyebilir.

Etkileri

Uzun bacaklar ve kısa gövde, aşağıdakiler dahil olmak üzere çeşitli etkilere sahip olabilir:

• Vücut Duruşu: Uzun bacaklı ve kısa gövdeli kişiler, genellikle oturma veya ayaktayken öne doğru eğilirler. Bu, bel ağrısı veya omurga sorunları riskini artırabilir.
    • Hareketlilik: Uzun bacaklı ve kısa gövdeli kişiler, özellikle koşma veya zıplama gibi belirli fiziksel aktivitelerde zorluk yaşayabilirler.
    • Özgüven: Bazı kişiler, uzun bacakları ve kısa gövdeleri nedeniyle kendilerini rahatsız veya özgüvensiz hissedebilirler.

Sonuç olarak, uzun bacaklar ve kısa gövde, genetik ve çevresel faktörlerin birleşiminden kaynaklanan bir vücut oranıdır. Uzun bacaklı ve kısa gövdeli kişilerin, vücut duruşu ve hareketlilik sorunları yaşama riski daha yüksek olabilir ve özgüvenleri etkilenebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.