Şimdi Ara

uzun boy b segmenti hangi araçlar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim boyum 2 metre. Güncel kasa fiestaya bindiğimde hücreye girmiş gibi hissediyorum. Bir önceki kasa uzun boylular için daha ideal. Bir de Fabia kullanmışlığım var. Hiç beklenmeyecek şekilde geniş bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basketbol6 -- 22 Kasım 2013; 17:23:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Getz
    Accent Blue
    Jazz

Bu araçlarda koltuğu en arkaya çeksenizde arkadaki yolcuya da oturacak yer kalır. Boyum 1.87 Getz aracımda rahatım ve en önemlisi ben koltuğu en arkaya çektiğimde arka koltuğa 1.80 lik bir kişi rahat sığıyor.

Diğer b sınıfı araçların çoğunda siz koltuğu en arkaya çektiğinizde arkaya düzgün oturamaz başkaları.

Getz ve jazz da biraz hak veririm ama Accent blue ya birdaha gözatın. Bayağı dar yani önü kendime göre ayarlarsam arkaya sığmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Chevrolet aveo. One de oturabilirsiniz arkaya da boyunuzdan yana bir sorun yaratmaz. 180 boyum var tavana daha 10 cm var. Koltuk kendime gore ayarliyken arkaya da oturabiliyorum.

1.80 boy var. 10cm meafe var.

Konu sahibi 1.90

Nasıl rahat rahat gezecek..

Genelde uzun boylu insanlarin bacak boylari uzundur. Yani benden 15 santim uzun olanin belden ustu 5 cm bacak boyu ise 10 cm oraninda uzundur.
    Yani ozetle bu adam koltuga otursa daha basinin degmesine 5.cm kalir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Chevrolet aveo. One de oturabilirsiniz arkaya da boyunuzdan yana bir sorun yaratmaz. 180 boyum var tavana daha 10 cm var. Koltuk kendime gore ayarliyken arkaya da oturabiliyorum.

1.80 boy var. 10cm meafe var.

Konu sahibi 1.90

Nasıl rahat rahat gezecek..

Genelde uzun boylu insanlarin bacak boylari uzundur. Yani benden 15 santim uzun olanin belden ustu 5 cm bacak boyu ise 10 cm oraninda uzundur.
    Yani ozetle bu adam koltuga otursa daha basinin degmesine 5.cm kalir.

Vay be.. Hakikaten hiç böyle düşünmemiştim. Şimdi mesajım çok saçma geldi..

• quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Fiesta, Corsa diyenler ciddi değillerdir umarım.

Neden? Hiç direksiyonuna oturdunuz mu?
  • Mitsubishi colt.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

quote:

Sınıfının en dar araçlarından biri olduğu için. Defalarca oturdum, eski yeni kasa, benzinli, dizel, manuel, otomatik kullandım, seyahat ettim.

• quote:

quote:

quote:

Sınıfının en dar araçlarından biri olduğu için. Defalarca oturdum, eski yeni kasa, benzinli, dizel, manuel, otomatik kullandım, seyahat ettim.

Benim boyum 188, koltuğu en arkaya dayadığımda ellerim direksiyona, ayaklarım pedallara yetişmiyor. Baş mesafesi zaten 10-12 cm var. 230 falan mı boyun?
  • C3 picasso dememiş bir allahın kulu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim boyum 188, koltuğu en arkaya dayadığımda ellerim direksiyona, ayaklarım pedallara yetişmiyor. Baş mesafesi zaten 10-12 cm var. 230 falan mı boyun?

Aracın içinin dar olduğunu anlamak için ilginç testler yapmaya gerek yok. Fiesta'nın içinin dar olduğunu herkes bilir, Fiesta'yı geçtim son kasa Focus HB'in bile içi dar bunu da herkes bilir.
    Fiesta bana göre sınıfının en iyi aracı hep söylerim ama içi benim i20'mden kesinlikle geniş değil mesela.
    Sanırım Fiesta sahibisiniz bu yüzden desteksiz bir savunmaya geçtiniz?

• sanırım hicbirinde jazz kadar tavan mesafesi yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 22 Kasım 2013; 18:02:15 >
  • Sığamaz sanıyorsun değil mi aslında özel olan sen değilsin sıradan birisin herhangi bir arabaya rahatça sığabileceğini bildiğin halde sırf kendini özel hisstemek için soruyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarkarapuar

Sığamaz sanıyorsun değil mi aslında özel olan sen değilsin sıradan birisin herhangi bir arabaya rahatça sığabileceğini bildiğin halde sırf kendini özel hisstemek için soruyorsun

Yok artık o kadarda değildir , ilgisi olmaya bilir araçlara bu nedenle de bilmiyordur diye iyi niyetli bir varsayım yapmak lazım.
  • we[AGRA] kullanıcısına yanıt
    Yukarıda da dediğim gibi Fiesta sahibiyim. Zaten bana cevap vermişsin :)
    Ben şoför olarak hiçbir sıkıntı çekmedim. Sen ne gibi sıkıntılar çektin söylesen keşke. Sadece dar diyorsun... Yandakinin omzuna, kapıya falan mı değiyor omzun? Omuz boşluğu da kapıyla aramda 15-16 cm civarında. Kol dayama için bu ölçüler de standarttır yani.
    Kötü bir yanını söyleyecek olursam yanda uzun biri oturursa dizi havalandırma düğmesine değebiliyor.
    Bu forumda hiçbir zaman kendi arabamı iyi olduğu yanlar haricinde savunmadım. Ama boyum uzun B sınıfı araçları kullanabilir miyim soruları bana aşırı derecede saçma geliyor.
  • Grande Punto,Honda Jazz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanquish-

quote:

Orijinalden alıntı: haydarkarapuar

Sığamaz sanıyorsun değil mi aslında özel olan sen değilsin sıradan birisin herhangi bir arabaya rahatça sığabileceğini bildiğin halde sırf kendini özel hisstemek için soruyorsun

Yok artık o kadarda değildir , ilgisi olmaya bilir araçlara bu nedenle de bilmiyordur diye iyi niyetli bir varsayım yapmak lazım.

Abi filmdemi seyretmez insan recep ivedik filminde fiat 126 bis kullanılıyor oradan hesap eder insan.
  • quote:

Ben şoför olarak hiçbir sıkıntı çekmedim. Sen ne gibi sıkıntılar çektin söylesen keşke. Sadece dar diyorsun... Yandakinin omzuna, kapıya falan mı değiyor omzun? Omuz boşluğu da kapıyla aramda 15-16 cm civarında. Kol dayama için bu ölçüler de standarttır yani.
    Kötü bir yanını söyleyecek olursam yanda uzun biri oturursa dizi havalandırma düğmesine değebiliyor.
    Bu forumda hiçbir zaman kendi arabamı iyi olduğu yanlar haricinde savunmadım. Ama boyum uzun B sınıfı araçları kullanabilir miyim soruları bana aşırı derecede saçma geliyor.

Neyse hocam bir sonuca varamayacağız belli oldu. Arabanız güzel keyfini sürün, geniş geniş takılın. =)

Konunun boş olduğunun ben de farkındayım laf olsun torba dolsun işte, yorum yaparak biz de parçası oluyoruz.

• grande punto

boyum 1.88 koltuğa oturduğumda tavanla aramda 1 karış mesafe kalıyor tam uzunluk veremicem ellerim büyüktür

rahat sürüş pozisyonunda arkamda orta boylu birisi rahatlıkla yolculuk edebilir
  • quote:

quote:

Neyse hocam bir sonuca varamayacağız belli oldu. Arabanız güzel keyfini sürün, geniş geniş takılın. =)

Konunun boş olduğunun ben de farkındayım laf olsun torba dolsun işte, yorum yaparak biz de parçası oluyoruz.

Abi benim anlamadığım neresi dar geldi sana :) Focus da çok hoşuma gidiyor mesela çepeçevre sarıyor insanı. Ama insanlar ona da dar diyorlar. Araba oturulup sürülmek için var yani ne gibi bir genişlik arıyor ki insanlar. Yolcular için ise Jazz daha iyidir. Fiesta'nın arkası daracık...

• 1.90 ım ben de, arada fabiayı ben alıyorum, kullanmak sıkıntı olmuyor ama dışardan komik duruyor, koltuk derinlik ayarı yok aracın.

Koltuk derinlik ayarı olan her araç uyar bence size.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.