Şimdi Ara

uzun boy b segmenti hangi araçlar ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atrix1212

grande punto
    getz
    corsa
    peg 206
    bunlar nasıl kullanan var mı

oldukça sık bir şekilde getz kullanıyorum. Boyum 1.92... dışardan kutu gibi görünse de getzin iç hacmi tatmin edici.

Getz ve accent olabilir.

Yani belki iç mekan olarak b sınfında bana en fazla daral getiren araba ibiza diyebilirim ( güncel kasa) onda bile şoför olarak sıkıntı yaşamadım.

Bu olaraya çok takılmayın . Dizleriniz uygun koltuk ayarında sinyal-silecek kollarına değmiyorsa sıkıntı olmuyor.

Mesela ilginçtir golf ın sinyal kolları beni çok rahatsız etmişti.Rahat bir sürüş pozisyonu yakalayamamıştım.

Dediğim gibi çok takılmayın yoksa işin sonu vectra c ye mondeo ya kadar gidiyor.
  • 1,94 mt. (GÖVDE BOYU 2.00 mt. civarı) biri olarak sizinle tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.

B sınıfı araçlar

Chevrolet Aveo : Ön tarafa sığma oranım % 95 , arka taraf %90
    Ford Fiesta : Ön %80 , Arka %50
    Honda Jazz: Ön %100 , Arka % 98
    Hyundai Getz: Ön % 92 , Arka % 85
    Mitsubishi Colt : Ön %98 , Arka %98
    Nissan Micra: Ön %90 , Arka %85
    Opel Corsa: Ön : %80 , Arka %65
    Renault Symbol (2011 model) : Ön %97, Arka %90
    Volkswagen Polo : Ön %75 , Arka % 60

Bazı karışık modeller :

Renault Megane 2 HB (Kendi aracım) : Ön %90 , Arka %85
    Ford Focus 2010 : Ön %90 , Arka % 88
    Honda Civic : Ön %85, Arka : % 70
    VW Jetta: Ön %80, Arka: % 65
    Fiat Doblo: Ön ve arka % 100 ideal araç

• 83 boyla puntoda rahatım
  • Rapid uzun olmama rağmen gayet genişti
  • punto çok rahat ve geniş bir araç. öndekide arkadaki de rahat eder. bunun yanında colt ve note da çok iyi. fiesta ve corsa ya aman diyim. tabut gibiler. dar ve kasvetli.
  • Boyum 1.70 cm , A dan Z ye bütün araç sınıfları benim gibiler tarafından ve benim için yapılmış sanırım,çok rahatım

Şaka bir yana B sınıfı ve hatta birçok A sınıfı aracın iç hacmi en kral C sınıfından bile daha geniş olabiliyor.(yükseklik bakımından)
    Getz,splash,note,jazz,aveo vb araçlar gayet genişler bunun nedeni yüksek tavan.
    Dikkat ederseniz, bu tür araçların arka koltuk iptal ama 2 metrelik arkadaşlarımız ön koltukta kafa tavana değmenden rahatça kurulabiliyorlar.
    Skoda fabia yüksekti diye hatırlıyorum.
  • Grande punto olabilir ama hangi aracı alırsanız alın arkada sıkıntı çekerler
  • atrix1212 kullanıcısına yanıt
    sevgili arkadaşım, araçta sürekli 4 kişi olmayacaksa her araç sana uyar. uzun süre 206 rc kullandım, boyum 1.94.
  • rapid 'e bi bakın derim
  • Hocam merhaba,
    Citroen C3'de direksiyon derinlik ayarı var (çektiniz mi arkaya geliyor). Bir arkadaşta var. Dışardan bakınca garip duruyor. Arabaya 3 kişi binebiliyor ama kendi rahat ettiğini söylüyor. Derinlik ayarı olmayan araçlar sizi zorlar, denemeden almayın.
  • Jazz iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,92'lik boy 128 kg'lık eniştem Grande Punto aracımı çok rahat kullanıyor. arkada 3 kişi olmasına rağmen.
    Keza yine 1.90'lık arkadaşım kullanırken ben arkada rahat oturabiliyorum. Tavandan yanada sıkıntı yok.
    Grande Puntonun tek dez avantajı ön yolcu koltuğunun yükseklik ayarı olmaması. Sabir olarak biraz yüksek yapmışlar. Uzun boylu birisi oturunca, rahat takılması için biraz koltuğu yatırması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Chevrolet aveo. One de oturabilirsiniz arkaya da boyunuzdan yana bir sorun yaratmaz. 180 boyum var tavana daha 10 cm var. Koltuk kendime gore ayarliyken arkaya da oturabiliyorum.

1.80 boy var. 10cm meafe var.

Konu sahibi 1.90

Nasıl rahat rahat gezecek..

Genelde uzun boylu insanlarin bacak boylari uzundur. Yani benden 15 santim uzun olanin belden ustu 5 cm bacak boyu ise 10 cm oraninda uzundur.
    Yani ozetle bu adam koltuga otursa daha basinin degmesine 5.cm kalir.

Vay be.. Hakikaten hiç böyle düşünmemiştim. Şimdi mesajım çok saçma geldi..

Takilma hocam ilk bakista seninkisi de mantikli da hepimizin her zaman detayli dusunecek zamani olmuyor.:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir de kiloyla paralel artan koltuğa gömülme payı var.
  • 92 boyumla hiç bi b sınıfı aracın sürücü mahallinde sıkıntı yaşamadım..
  • SKODA FABİA küçük gibi görünmesine rağmen İÇİ B SEGMENTİNE GÖRE GENİŞ VE YÜKSEK
  • 1.87 boy Yeni Aveo ile oldukça rahatım. Arkada oturan yolcu 1.80'den fazla olmadığı sürece.
  • Aveo, tavanı yüksek olduğu için uzun boylulara çok uygundur. Bunun dışında sedan olarak Accent Blue'nun içi bana çok basık geldi. Kardeşimin boyu 1.85 civarı Blue'yi çok dar bulmuştu.
  • O değil de dh de herkes 1.90 üzeri kaslı ve yakışıklı
  • Bence koltuk gereksiz geriye çekildiğinden sığamıyorum deniliyor

Bazıları neredeyse arka koltuğa değdirecek kadar çekiyor yoksa herkes her araca sığabilir 2 metreyi geçmedikçe ..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.