Şimdi Ara

Uzun Çabalar Sonucu 3 Mbps e Sabitlettirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ümraniye telekom ile olan kavgamı ve sonuca ulaşmami açiklayacağim. forumda bilindiği üzere 50 gb kota olanlar işte 1 mbps e düştü falan filan deniliyor. benim hattim max 3 mbps kaldiriyor. oda zar zor. ama iyi yani kopma olmuyor.
    neyse fazla uzatmadan gelelim sadede 8 mbps e kadar deniliyor bana hiç 8 mbps verilmedi kotayi gecsemde gecmesemde 3 mbps teyim. bide bunu 50 yi geçersem 1 e mi düşüreceksiniz dedim. evet dedi. heee güzel dedim. macera başladi. aynen şunu dedim siz bana bir yetkiliyi yönlendirin yada başka türlü davranam dedim. neyse üst katta birilerine çıktık. böle böle dedim tamam sistem böle 50 y geçince 1 mbps. olabilirde dedim. belki benim hatta hiç 8 mbps verdinizmi diyince evet veremedik veremeyizde 61 db uzaklik ile. bende bunun üzerine şimdi ben hiç 8 göremeyecem bide bunun üzerine 50 gb den sonra 1 mbps öylemi diyince maalesef dedi. ve şalterler atti doğal olarak. bak güzel kardeşim. ben kota mota anlamam. ayda 59 tl veriyoruz. (taahhüt var diye 40 tl şu an) telefon ayda 60-80 tl arasi geliyor. ben bu ikisinde aynen şimdi iptal ediyorum. taahhütte önemli değil. hepsini öderim işim biter dedim bu saçma sapan şirketle. yok efendim port değiştiririz alt yapi çalişmasi 1 ay sonra başlayacak demeleri başladı. valla ne alt yapi yaparsan yap ben 3 mbps den bide 1 mbps inecem sonra ay başını bekleyecem dedim. neyse pala biyikli remzi içeri gitti 10 dakka sonra geldi. o arada bir çay ikram ettiler. tamam sizin hizi tamamen 3 mbps e sabitledik. kotayi geçsenizde geçmesenizde 3 mbps de kalacak. bir nebze sinirim yatıştı. peki bu 2 mbps 75 tl olan tarife var dedim. gerçi onada yeni müşteri alimi kapandi ama onlar direk kerizmi dedim. lafimi esirgemem. adamda yakin davrandi keriz değiller ama sistem böle dedi. yani eşşek olana semer vuran çok misali. hakkinizi aramazsaniz bide iptal edecem telefon + interneti biraz uğraşiyolar. şu an 94 gb oldu. hizda en ufak düşme olmadi. bu yapilan düzen dorumu yanlişmi bilememde çok saçmalik var bu sistemde. hakkinizi arayin yedirmeyin. ama haa 8 mbps alipta 1 mbps e düşenlerdenseniz bişi yapmiyolar. ortayi bulmaya çalişiyolar. ve ordaki yetkili önündeki pc ile gözümün önünde benim modeme bağlandi. benim modemin her birşeyini gördü şaşirdim. işlem yaparken 5 tane yazilimsal port değiştirme denedi. bir tane buldu 3 alabileceğin port ona sabitledi. içeri gittiğinde bişi göremedim. ama yanindayken bi daha deneyin bakin sorun çikmasin dedim. mönitörü çevirdi falan hepsini gösterdi. kaç saat girdiğim kopma varmi yokmu. işin ilginç kismi ekranda bir abonenin hangi ipleri kullandiğini falan hepsini gösteriyor. ayrica modemin yazilimini falan bile görebiliyor.işin özü ttnetten bişi olmaz. bunu anlatmamin sebebi bilgi sahibi olmanizi ona gore konuşmaniz için anlattim.
    umarim işe yarar...

• Benimde yaş 18 olsa bende gidip konuşucam da yaş 14 kim kaale alır beni çocuk zannediyorlar mesela geçen aradım müşteri hizmetlerini kadın salladı bahaneyi hat bilgilerinize ulaşamıyoruz diye kapattım bende ben o kadından daha çok bilgi sahibiyimdir bu arada o hız düşmesi tamamen santralin elinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 7 Mayıs 2012; 18:30:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.