Şimdi Ara

Uzun Dönem Antidepresan Kullanan Arkadaslar ve Tecrubeleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
23.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citizen kullanıcısına yanıt
    Citizen peki bazi antidepresanlara yasal uyusturucu diyorlar dogrumu bu? Ictikten sonra bir elimde cimbiz bir elimde ayna umrumda mi bu dunyaa moduna sokuyormus insani.

Bahsettigim ilaclar xanax ve prozac felan. Doktor bana tavsiye etmedi.

• PetrovaFire kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Cipralex sanırım aşırı derece bir etkisi olan ilaç değil.Evde kullanan var uzun zamandır, unutmazsam yarın sorup yazarım buraya.

Antidepresan ilaçların yaptıkları tek şey beyni uyuşturmak.En belirginleri; bazı ilaçları alırsınız uykunuz gelir, etrafınızdakiler sizin durgunlaştığınızı söylerler.Yani size çare olmuyor, sadece uyuşturup, düşünmemenizi daha doğrusu düşünememenizi sağlıyor.Bu da ileride daha büyük sorunlara yol açıyor emin olun.

Evinde ağır psikolojik hastalık geçirmiş birisi olarak söylüyorum bunları, birebir yaşanmış olaylar.

Psikolojik hastalıkların tedavisi ilaçla kesinlikle olmaz.Çünkü vücudunuz da sorun yok.Beyniniz-kalbiniz üzülüyor sıkılıyor sadece.
    Depresyona sürükleyen nedenleri kesmeniz lazım önce, tabi imkansız olabilir.Eğer çözemiyorsanız + taraflarını düşünmeye çalışın.Şahsen benim canımı sıkan bir olay olsa en fazla 1 gün canımı sıkar.Kafaya takma olayı yok sanırım bende.Hep + taraflarına odaklanmaya çalışırım, zaten o andan sonra da sorun çözülmüş hissediyor insan.

İlaca başlamadıysanız veya yeni başladıysanız götürün atın çöpe, ilaçla olacak iş değil bunlar.Kendinizi mutlu edecek yollar arayın, o zaman düzeleceksiniz.İlaç kullanırsanız beyniniz uyuşacak, zamanla hissizleşeceksiniz.

Psikolojik tedavi ilaçlarının hiçbir + tarafı yoktur.Size o olayları düşünme yetinizi kaybettirir ve onları düşünemediğinizden dolayı üzgün olmazsınız belki ama uyuşmuş olursunuz.Boşluğa dalar gidersiniz.Yürüyen ölü olursunuz kısacası.Aman diyeyim başlamayın.Hatta daha da kötü olursunuz ilaç ile

İsterseniz pm atabilirsiniz.

• 10 yaşında bir kaç ay prozac içtim 13 yaşında da bir kaç ay içmiştim 15 yaşında da içmiştim bir kaç ay şimdi düşünün artık kafamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deep webteki zebani -- 31 Temmuz 2015; 23:38:14 >

• Bir up yapalım

• Cipram, Akineton ve Risperdal kullanıyorum. Kullanmaya ilk başladığımda acayip uyku yapıyordu bunun yanı sıra egoist bir insan olmamı sağladı bu ilaçlar, özgüvenim baya arttı geçen edebiyat hocasını sınıfın önünde küçük düşürdüm çok eğlenceliydi.

Not: Akinetonun kafası fena.
  • Antidepresanlar zararli diyen takım, tvlerde onu bunu suya bastirin icin, disari cikin kosturun spor yapin diyen takim acaba hayatlarinda hic yaygin anksiyete bozuklugunu yasadi mi, hic depresyona girdi mi?

Boş boş konuşuyorlar. Sadece lustral ile 2 yildir hayatimi cehenneme ceviren panik ataktan kurtuldum.

Genelde depresif kisilikler zaten anti depresani zararli diye kullanmaktan korkarlar. Bu insanlari hepten korkutup urkutuyorlar. Ayni mantikla butun ilaclar kimyasal ve zararli. Hicbir ilac kullanmayin o zaman. Ufağindan buyugune butun hastaliklarda yaprak kaynatin icin, disari cikin vurun kendinizi dağa bayira bakalim iyilesebiliyor musunuz?

İnsanlarin kafasini bulamaça çevirdiler. Karistirdilar. Tıp yalan oldu. Ortalık "Yiyin doğal gıdayı hastalık mastalık yok" diyen tiplerle doldu.

• eskiden ilaçlar olmadığı için insanlar köyün mahallenin delisi oluyordu, bizim köyde bi adam büyük meblada parasını çaldırıp dayak yediği için aklını yitirmiş parasız pulsuz ankaradan bursaya yürüyerek gelmiş, belki tedavi olsaydı öyle olmayacaktı..
    şimdi ağır depresyon yaşayanlar ilaçlar sayesinde normal yaşantısına devam ediyorlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.