Şimdi Ara

UZUN DÖNEM ASKER ADAYLARI SORU - CEVABLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2010 NISAN celbi için basvuruda bulundum sımdı bır sorum olucak;

Adım yasin
    25 yaşındayım
    İşletme fakültesi mezunuyum(AÖF)
    Taekwondo lisansım var (40'a yakın madalyam türkiye çapında madalyalarım mevcut)

Sorulan sorularda hepsıne hayır dedım kırık cıkık cızık vb. yuzme bılıyormusun derecesi çok iyi tarzında cevablar belırttım.
    Boy : 170 kilo 76

ASTEK OLARAK YAPMAK ISTIYORUM. NE YAPMALIYIM NELER YAPABILIRIM?
    muayenemı oldum herseyım hazır.
    Yada astek olma ımkanım mevcutmudur nedır ne degıldır?

• yaw cvb verın =)
  • senin gibi bende çok yanıt aradım bu soruma ve bizzat gittim askerlik şubesinde personel yüzbaşı ile görüştüm. Ve gereken tüm açıklamayı yaptı: Yüzbaşının ağzı ile konuşmak gerekirse:

"""Okuduğun okul anadolu ünv. ve işletme fakültesi asteğmen olarak yapma şansın %1 ha bu değişebilir o anki ihtiyaç fazla ise alır ama ODTÜ mezunu falan olmuş olsaydın şansın yüksek olurdu. Tabi yinede ümidini kesme sonuçta şuan çok erken o anki ihtiyaç doğrultusunda bakarsın alırlar senin okuduğun bölümden almazlar demiyorum sakın beni yanlış anlama sadece ihtiyaç doğrultusunda"""

Kısmette varsa gelir yemenden yoksa ne gelir elden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysncvlk

Arkadaşlar ben 2010 NISAN celbi için basvuruda bulundum sımdı bır sorum olucak;

Adım yasin
    25 yaşındayım
    İşletme fakültesi mezunuyum(AÖF)
    Taekwondo lisansım var (40'a yakın madalyam türkiye çapında madalyalarım mevcut)

Sorulan sorularda hepsıne hayır dedım kırık cıkık cızık vb. yuzme bılıyormusun derecesi çok iyi tarzında cevablar belırttım.
    Boy : 170 kilo 76

ASTEK OLARAK YAPMAK ISTIYORUM. NE YAPMALIYIM NELER YAPABILIRIM?
    muayenemı oldum herseyım hazır.
    Yada astek olma ımkanım mevcutmudur nedır ne degıldır?

Milli sporcu olsan artısı olurdu elbette... Neden olmasın? Özel bir yeteneğin var mı diye sorarlarsa cevaplarsın. Bakarsın olur... Kesin birşey söylemek çok zor...
  • neler yapmam gerekıyor sızce ailem istemıyor uzun donem olarak gıtmemı ama sunu savunuyorum bıreysel olarak özel sektorde calıstıgında KİŞİ'ye kazandırıyorsun en azından bu sekılde devlete kazandırabılırım kendımı dıye dusunuyorum ve gelecege sahıp bır çalışma olarak dusunuyorum.

Bugun veya yarın gidip lisansımı alcagım, para ıle gıdıp bır yerden dalgıclık sertifıkaası alabılecegımı dsunuyorum =) ne bıleyım arkadaslar.. Amam sırf bu taleblerın yuksek olması yzuunden nısan'a attım kı az talep ve 2 sının arasında olan bır donem olursa ozellıklerımden dolayı alabılırler dıye dusunuyorum bakalım artık bekleme kısmına geldık..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.