Şimdi Ara

Uzun dönem askerlik çıkma olasılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • psikoloji mezununa bu olasılık nedir ? Ulan koskoca 4 yılım çöp oldu keske mühendisliğe devam etseydim hem uzun dönem çıkardı hem en kötü bir fabrikaya girer 10k alırdım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yüksektir büyük ihtimal. RDM için gerekli bir meslek.

• Çıkma ihtimali yüzde 70 diyelim rehberlik danışma merkezinde yaparsın askerliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

Abi sen niye 6 aylık gittin

Çıkmadı mı yedek subaylık

• Aynen ben komandoyuda seçmiştim ama çıkmadığı iyi oldu evime 15 dk uzaklıkta askerlik yaptım.

• TEHET kullanıcısına yanıt
    Konuyu acanin kendisi rdmlik tovbestf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Rdm için cok alım olmuyomus galiba genelde mühendislere cıkıyor

birde bunu genel olarak soruyorum bilen varsa cevaplasın yedek subaylığın sağlık olayı normal askerlikle aynı mı ? Normal erbaş ya da er askerliğe uygun olanlar yedek subaylığa da uygun mu sağlık açısından yoksa ayrı sağlık mülakatı gibi bi olayı var mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Hocam elektrik elektronik mühendisliği okuyorum İstanbul'da bir devlet üniversitesinde

Kesinlikle yedek subaylık çıkar diyebilir miyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3254B61DC -- 10 Haziran 2023; 14:44:29 >
  • highest in the room kullanıcısına yanıt

ben yedek subay olarak yaptım. makine mühendisleri çok vardı. ihtiyaç çok olduğu için. ama su ürünleri mühendisi bile vardı, alakasız yerde çalışıyordu. imkansız değil.

• hocam sağlık kontrolü normal askerlik ile aynı mı yoksa ekstra bi sağlık mülakatı olayı var mı çıktıktan sonra ?

Herhangi bişey yok sonrasında knk

şınav, koşu, barfiks vs. vardı. bunlarda birinci olan istediği yeri seçiyor, diğerleri kura ile. mesela makine mühendisi istanbul, ısparta, kocaelide var. bunlarda yüksek puan alan önce istediği ili seçiyor, diğerleri kura ile. mahine mühendisliği izmirde yoksa birinci olsanda izmire gidemiyorsun.

• Kesin çıkar diyemeyiz. Benim bildiğim kesin yedek subay olan meslek grupları; doktorlar ve diş hekimleri. Bunlara ek olarak hukuk fakültesi mezunları da var sanırım.

Bu meslek gruplarından sonra en çok talebi mühendisler görüyor. Mesela bizim taburdaki asteklerin hepsi makine ve mekatronik mezunuydu.

• Sana %90 çıkar, başçavuşla iyi geçin sırtın yere gelmez.

• K4R1P kullanıcısına yanıt
    Nerden çıkar la doktor mühendis dışı çıkmıyor

• Şınav koşu barfiks derken mülakat tarzı mı yapıyorlar onu ? Ayrıntılı bi olay mı önemsiz mi normal askerliğe kabul edilirken öyle bir şey yok diye biliyorum

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt
    işsizlik başa bela daha mezun olmama 1 ay var kesin işsiz gözüyle bakıyom kendime

Bende mezun olunca 1 sene iş aradım polislik denedim 1/2 kere sonra baktım iş yok askere gittim sonra askerdeyken 8.600 lisans mezunu erkek alımı vardı polisliğe girdim onada almadılar sonra şubatta geldim işe girdim 5 güne kovuldum hala işsizim

uzun çıkmaz . doktor olsan kaçarın yoktu .ama kim sker afedersin psikoloğu 6 ay beslesin seni. işe yarar bölüm değil.

• yedek subaylık çıkınca önce acemi er olarak eğitim alınır. şınav koşu vs ordan aldığın puana göre yer seçimi veya kura sonra yedek subay olarak asıl birlik.

askerlikte acemi birliği, usta birliği denen bi olay var. bi detaylı araştır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.