Bildirim
uzun geniş ve ucuz araç tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
focus 1 sw önerebilirim. Kartal gibi diyerek sanırım station wagon araçları kastettiniz. -
Bütçe?quote:
Orijinalden alıntı: heatblast
focus 1 sw önerebilirim. Kartal gibi diyerek sanırım station wagon araçları kastettiniz. -
Audi RS6 Avantquote:
Orijinalden alıntı: dreameren
Bütçe?
Alıntıları Göster -
15 -
Kartal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aman hocam biz sağa sola vura vura pratik yapılacak araba arıyoruz naptın sen -
R12quote:
Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu
Kartal
Palio
Tempra -
Tahmin ediyorum böyle bir cevap verebileceğinizi fakat bir dahakine bütçenizi de belirtirseniz iyi olur.
Sorunuza gelince:
Palio Weekend
Marea Weekend
Tempra SW
Bu üçlüden temiz olmak koşuluyla Marea Weekend öneririm. -
Ford Taunus SW
Bence PALİO WEEKEND 1.6 ALIN
https://www.sahibinden.com/fiat-palio-1.6-hl-weekend#/
Şöyle birşeyde iş görür
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-satilik-mis-gibi-reno-megane1-stationwagon-322161131/detay
2005 model ve sonrası mitsubishi l300quote:
Orijinalden alıntı: Mendieta58
Şöyle birşeyde iş görür
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-satilik-mis-gibi-reno-megane1-stationwagon-322161131/detay
hem ucuz, hem geniş, hem yüksek, hem de uzun araç. hem şoförlüğünü de bayağı geliştirir bu araç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 31 Temmuz 2016; 13:10:30 >
-
Dacia Logan MCV 15-20 Civarına bulunabilir 09-10 modelleri, 99 alacağınıza bu daha iyi olur
Yakıtı da iyidir, Parçası ucuz, Sıkıntısız -
Kartal
Mercedes w126
Fiat Palio Weekend iş görür pratik yapılacaksa
Vura vura pratik yapmayı düşünüyorsan lunaparkta çarpışan arabalara bin sen. Araba vura vura öğrenilmez..quote:
Orijinalden alıntı: PoloClassic75
Fiat Palio Weekend iş görür pratik yapılacaksa -
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk
Vura vura pratik yapmayı düşünüyorsan lunaparkta çarpışan arabalara bin sen. Araba vura vura öğrenilmez..
kendim için değil ,eşim için hocam, 2013 aveo var, satıp kartal almayı düşünüyorum , veya palio weekend -
en iyi seçenek ve daha fazla bilgi birikimi için acemelik atmak için araç değil. hem araç hemde kurs aynı anda ikisini öneririm. hemde araçla uğraşmazsınız kurs aracı bu iş için biçilmiş kaftan.quote:
Orijinalden alıntı: tnghtquote:
Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk
Vura vura pratik yapmayı düşünüyorsan lunaparkta çarpışan arabalara bin sen. Araba vura vura öğrenilmez..
kendim için değil ,eşim için hocam, 2013 aveo var, satıp kartal almayı düşünüyorum , veya palio weekend
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- nissan skystar motor ömrü
- egea 1.4 bakım periyodu
- araç kiralama findeks notu kaç olmalı
- ön park sensörü montajı
- petlas lastik yorumları
- toyota corolla 2023
- fiat egea 2022
- l200 mitsubishi 2024
- audi q4 e tron
- chery tiggo 8 pro özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X