Şimdi Ara

Uzun marş süresi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.facebook.com/alpertura/videos/10153349155732758/

2009 Auris Elegant 1.6 (BRC'li)
    -Bazı durumlarda marş süresi bu şekilde uzuyor neden olabilir. ?
    (Genelde sabahları ilk marş anında alıyor çok hızlı sonra az biraz kullanıyorum motor sıcakken stop ediyorum sonra 1 saat sonra tekrar ilk marşta durum bu sonraki marşlar yine cok hızlı.)
    Fikirleriniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Msc.Alper -- 16 Eylül 2015; 0:25:44 >

• 1- Benzin pompası,

2- Benzin enjektörleri,

3- Marş motoru.

Muhtemel nedenleri önem sırasına göre yazdım. Bunun dışında aracın LPG'li olduğu için benzin deposu kesinlikle yarım deponun altına düşürülmemeli (pompa sağlığı açısından) ayrıca Würth Benzin Enjektör katkısı bir depoya boşaltılıp full benzin doldurularak benzinle uzun yola çıkılmalı ve 15-20 dakika kadar yüksek devirlerde sürülerek enjektörlerdeki muhtemel birikimler sökülmelidir.

Benzer problemi kendi LPG'li aracımda yaşıyorken Würth'le yukarıda bahsettiğim işlemi uyguladıktan sonra geç marş alma ve uzun marş basma problemini 99% oranında bitirdim.
  • Çok teşekkürler ilginiz için hemen denemek istiyorum.
    Zaten aracı 3 gündür sırf benzin ile kullandık yarım depo kadar yine bazı bazı yaptı marş süresi uzunlugu LPG sorunu olmadıgı ortaya cıktı sorun tamamen mekanik bu saydıgınız sıralama şeklinde olabilr ama umarım o katkı ile işi cozume ulaştırırım aksi halde masraf büyük olucak
  • Ürünü sipariş ettim 2 güne elimde olur.
    Kullanım için tam olarak işlem nedir ?

ve siz videoyu izleyebildiniz mi sizdeki marş uzama problemi buna benziyor muydu _
    https://www.facebook.com/alpertura/videos/10153349155732758/

Şuan çeyrek depo benzin var ürün gelince direk üzerine hepsini döküp üstüne fullemek yeterlimi bu işlem için. Ve fullemesek biraz daha az olsa olurmu 55 lt depo 40 lt dolu olsa yeterlimi işlem için.

Çok teşekkürler şimdiden.
  • Msc.Alper kullanıcısına yanıt
    Aracında LPG diyaframı kaçırıyor olma ihtimali yüksek lpgciye gostern..l

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.