Şimdi Ara

Uzun mesafeli iyi bir telsiz telefon önerebilir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
18.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kapalı alan en az 250m. olmalı.. yani iki binanın da bir sürü duvarlarının arkasından rahat çekmeli..

• SANEO marka dostum 100km den bile gorusursun
  • SENAO SN-358 açık alanda 30-35km ye kadar(kendi çatı anteni ile)
    kapalı alanda 15-20 km rahatlıkla görüşürsün.
    buişin bir numarası hiç düşünme dostum.
  • Şimdi internet sitesine girdim...
    Bu ne böyle yaa..Cep telefonu gibi...
  • teşekürler
  • bana web adresini yazabili misiniz?

OK! Buldum. saolun arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zihnigonen -- 23 Ocak 2005, 15:35:28 >
  • Arkadaşım kesinlikle SENAO ben bu telefonu askerde kullanmıştım komutanın postasıydım komutan evine götürüyordu askeri hattan beleş konuşmak için.mesafe de 20 km falandı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tek kelime ile SENAO
  • arkadaşlar saneo'nun web adresini verebilir misiniz?
  • Arkadaşlar hatırlatmakta yarar görüyorum saneo marka telsız telefonlar ve uzun mesafelı dıger cıhazlar etraftaki haberleşme aglarını ve ozellıkle askerı bolgelerdekı muhabere sistemini bozmaktadır....Lütfen DİKKATTTTTTTT!!!!
  • arkadaşım biz o cihazı askeriyede kullanıyorduk.
  • Bende telsiz almayı düşünüyorum.. Bu ürünü internette nerden alırız..
  • bende baktım gerçekten çok kullanışlı bir cihaz, gerçi bununla ilgili bir çok site var satışınıda yapıyorlar ve diğer markaların, bu arada cihazın yaklaşık olarak 250$ civarında olduğunu gördüm tabiki 358 numaralı modelinin...bence böyle bir telefon için fena sayılmaz ama Türkiye şartlarında kazanılan parayı düşünürsek biraz fazla gibi...
    birde benim anlamadığım bu gibi telsizleri için 3km den fazla menzili varsa lisans isterlerken (nereden alındığınıda bilmiyorum ama var böyle birşey) bu cihaz için istenmiyor mu acaba? bilen arkadaşlardan cevap bekleniyor ki herkes faydalansın...
    Mehmet
  • www.gittigidiyor.com ama kesin bi cewap weremem arayın belki wardır
  • dostum senao tek bu ıs ıcın yapılmıs bır cıhaz ben kullanıyorum yanlız turkıye dıstrıbutoru yok bıldıgım kadar satan yerler kendı garantılerını verıyor istanbuldaysan karakoyde 250$ dan baslayan fıyatlarla satılıyor
  • peki arkadaşlar bu telefonda birden fazla kullanıcı kendi aralarında konuşabiliyor mu? yani sadece telefonundan iki tane alsak kendi aramızda konuşabilirmiyiz? yada daha fazla kişiyle aynı ana makine üstünden konuşulabilinir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weed -- 31 Ocak 2005, 18:20:01 >
  • Selamlar..
    memet arkadaşım... lisans istenmiyor... Neden mi ... Cihaz tamamen illegeal bir cihaz olduğu için zaten tamamı ile yasak... Kaçak olarak geliyor tamamen. Resmi yollarla gelme şansı ise sıfır. Çünkü telekomun yasaklı cihazlar listesinde adı mevcut. Geçenlerde en çok satıldığı yer olan Doğubank a gittiğimde vitrinlerden tamamen kaldırılmış olduğunu farkettim bu ve benzeri telefonların. Sanırım yine de el altından satılıyordur. Bu cihazı olan arkadaşlara da dikkatli kullanmalarını öneririm ... Mahkemede bulmasınlar kendilerini pisi-pisine.
    Bu cihazlar sadece kendi takımı ile konuşuyor diye biliyorum...
    Saygılar...

• ANLATILANLARA GÖRE MÜKEMMEL BİR CİHAZ

PEKİ NEREDEN ALABİLİRİZ.?
  • arkadaşlar mümkünse ayrıntılı bilgi ve link verir misiniz? nereden alabiliriz?
    teeşekkürler
  • ana makine üstünde çoklu kullanıcı olabilir mi? şirkette 3 kişi arasında konuşmak istiyoruz.. kullanan bilgisi olan var açıklarsa iyi olur..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.