Şimdi Ara

Uzun Ömürlü Cep Telefonu Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 2500 - 4000 bin aralığında bütçe ile uzun ömürlü gidecek telefon arıyorum. Günlük kullanım için gerekli. Wp İnsta, arada fotograf çekimi, intte gezinme gibi, telefonda oyun oynayan biri değilim zaten. 3-4 sene kullanım için düşündüğümde güncel telefonlardan Samsung A52. Mi 11 Lite ve Redmi Note 10 Pro arasında kaldım. Daha düşük fiyatlara da baktım ancak çok alınabilir telefon göremedim. Samsung a52 'ye 3 tane android güncellemesi sözü vermiş diyorlar. Güncelleme önemli etken uzun ömür açısından malum. Uzun yıllar kullanmak istediğimden çoğu insan gibi şuan güncel olan ve güncellemeleri devam edecek telefon arıyorum. Ramlar de uzun ömür için 8 GB versiyonu olur zaten hepsinin. Bir yandan POCO x3 pro orada duruyor, oppo tarafında daha çok tasarıma yönelik gördüğüm kadarıyla ve bu fiyat bandında uzun ömürlü gidecek modeli yok, kafam çok karıştı. Xiaominin yazılımında ya da güncellemesinde sorunlar olabiliyormuş sanırım. Ama Samsungunda servisi çok iyi değil diyorlar. Görüş ve önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

• Aynı senin kafadanım, 1 haftadan beri araştırıyorum beynimdeki işlemci ekran kartı yandı,

Bi xiaomi bi samsun bi realmi 7 arasında gidip geliyorum ve şuanda hb de kampanya var.Benimde arada kaldığım modeller M31 S / Note 9s / Realme 7 pro / Poco x3 nfc.

1-Kamera ideal ve oyun açısından Realme 7 proyu buldum,

2-Kamera ideal ve oyun ve bataraya ve ekran hızı açısından Poco x3 nfc yi buldum,

3-Note 9 s Nedense kamera görüntüleri gece modunda veya gündüzde renk orjinallikleri bozuluyor

4-Samsung m31 s Kamera güzel oyunda bir tık aşağıda.

Sürekli oyun için ise Poco x3, normal gün içerisinde kullanacak ve gece fotoğraflama yapmak istersen güzel görüntü için Realme 7 Pro , Uzun süre bataraya ve ideallik için m31 s ve 9 s

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.