Merhaba, 2500 - 4000 bin aralığında bütçe ile uzun ömürlü gidecek telefon arıyorum. Günlük kullanım için gerekli. Wp İnsta, arada fotograf çekimi, intte gezinme gibi, telefonda oyun oynayan biri değilim zaten. 3-4 sene kullanım için düşündüğümde güncel telefonlardan Samsung A52. Mi 11 Lite ve Redmi Note 10 Pro arasında kaldım. Daha düşük fiyatlara da baktım ancak çok alınabilir telefon göremedim. Samsung a52 'ye 3 tane android güncellemesi sözü vermiş diyorlar. Güncelleme önemli etken uzun ömür açısından malum. Uzun yıllar kullanmak istediğimden çoğu insan gibi şuan güncel olan ve güncellemeleri devam edecek telefon arıyorum. Ramlar de uzun ömür için 8 GB versiyonu olur zaten hepsinin. Bir yandan POCO x3 pro orada duruyor, oppo tarafında daha çok tasarıma yönelik gördüğüm kadarıyla ve bu fiyat bandında uzun ömürlü gidecek modeli yok, kafam çok karıştı. Xiaominin yazılımında ya da güncellemesinde sorunlar olabiliyormuş sanırım. Ama Samsungunda servisi çok iyi değil diyorlar. Görüş ve önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler. |
Bildirim