Şimdi Ara

uzun saç kısa saçtan daha erkek saçıdır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet, taş çatlasa 300 yıllık bir erkek saç kültürünü ''erkek adam saç uzatmaz'' evresine getiremezsiniz. zira eski savaşçılar olsun tüm erkekler, evet bugün görünce önünde şapka çıkaracağınız adamlar uzun saçlıydı. kısa saç, sonradan empoze edilmiş yabancı bir kültürdür.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kısa Saç mı Uzun Saç mı Erkek Saçına Daha Uygun?

Saç uzunluğu, bir kişinin genel görünümünde önemli bir rol oynar ve erkekler için de bu durum geçerlidir. Hem kısa hem de uzun saç stillerinin kendine has avantajları ve dezavantajları vardır.

Kısa Saçın Avantajları:

• Bakımı daha kolaydır
    • Daha maskülen bir görünüm sağlar
    • Saç dökülmesi problemi olanlar için idealdir
    • Yaz aylarında daha serindir

Kısa Saçın Dezavantajları:

• Daha az şekillendirme seçeneği sunar
    • Uzun saçın sağladığı saç bağlama ve toplama gibi esneklikten yoksundur
    • Yüz hatlarını olduğu gibi gösterir, bu nedenle uygun bir yüz şekline sahip olmak önemlidir

Uzun Saçın Avantajları:

• Daha fazla şekillendirme seçeneği sunar
    • Saç bağlama ve toplama imkanı sağlar
    • Yüzü çerçeveleyebilir ve kusurları gizleyebilir
    • Sanatsal ve yaratıcı ifadenin bir yolu olabilir

Uzun Saçın Dezavantajları:

• Bakımı için daha fazla zaman ve çaba gerektirir
    • Yüzmek, spor yapmak gibi aktivitelerde engel olabilir
    • Sıcak havalarda rahatsız edici olabilir

Sonuç olarak, kısa saç mı uzun saç mı erkek saçına daha uygun sorusunun cevabı kişisel tercihe bağlıdır. Her iki saç uzunluğunun da kendine özgü avantajları ve dezavantajları vardır. En iyi seçim, yüz şekline, yaşam tarzına ve kişisel zevklere göre yapılmalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu yeni nesil(ateşlemeli silahlı ) askerlikten kalma bir şey diye düşünüyorum. Sonuçta bir asker sürekli saçını bağlayamaz asker için en iyisi kesmesi. Hem askeri rahatsız etmez hem görüş açısını kapatmaz. Bende uzatıyorum ama askerde kestirecez
  • Şapka kullanan yokki bu devirde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet eski savaşçıların saçları uzun olabilir ama ben yine de söylemeden yapamayacağım Viking's izlemiş gelmiş
    Not:Saçlarım uzun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinsemer -- 27 Ağustos 2015; 13:36:48 >
  • Bende 3 aydir uzatiyorum. Herkes diyor erkek adam kisa sacli olur diye yeter bıktım lan Gerci uzatiyoruzda yavas yavas saçlarım üzerindeki kontrolumu kaybediyorum. Kaldırmaya düzeltmeye çalışırken bana karşı koyuyor. O yuzden kestircem.

• Hiçbir insana uzun saç yakışmıyor

• sektör
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzun Saç ve Dökülme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunlar hep berber lobisinin oyunları.
  • 2.5 senedir uzatıyorum belime kadar geldi 5cm kadar kestirip yine devam edecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jordan Henderson

Hiçbir insana uzun saç yakışmıyor

-3 de artı verdim -4 oldu

• Bence kısa saç erkeğe daha çok yakışıyor.
  • 1,5 yıldır uzatıyorum saçlarımı. Bazen dağınık geziyorum, bazen üstten topluyorum, bazen arkadan. On numara. Saç uzatmak hem sünnet hem de karizma. Etrafta görüyorum millet popüler diye sürü psikolojisinin etkisiyle saçların üstü kuş yuvası, yanları ise kazınmış geziyorlar. Kızlardan ilgi görmek için yapıyorsunuz ama boş. Berbat bir popi saç modeli.

• Ben 2 yıl uzatmıştım, kestirdiğimde sevgilim dahil çevremdeki tüm kızlar çok sevdi ve o zamanki sevgilim bir daha sakın uzatma dedi. Erkeklerden de %70 lik bir kısım beğendi, geri kalan uzun iyiydi ya dedi. Bu istatistiklere bakarsak ben erkekler beğeneceğine kızlar beğensin diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jordan Henderson

Hiçbir insana uzun saç yakışmıyor

http://photos.imageevent.com/sharpshootercollectibles/newwwepromos/John%20Morrison%202.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boreman Lames -- 27 Ağustos 2015; 15:04:18 >
  • Çok az kişiye yakisiyor yakisanada iyi oluyor.uzattim 1.5 sene. Kisa suan boyle daha mutluyum.

• Erkek adam sacmi uzatirmis uzatanlar kestirsin kurtulsun

• ERKEK ADAM SAÇ UZATMAZ UZATANIN ERKEKLİĞİNDEN ŞÜPHE EDERİM O KADAR
  • Erkek adam saç mı uzatır diyenleri hayatınızdan çıkartın çok ciddi söylüyorum.Onlar beyni olmayan insanlardır.Acıyorum onlara.

Hele şu anda moda diye gezilen şebek tıraşını yapanlar bana bunu dediği zaman yerden yere vuruyorum.10 kişiden 9'u aynı şekilde sanki hepsi aynı üretim bandından çıkmış seri üretim ürünleri.Yarın bir gün koltuk altı kılı uzatmak moda olsa onu da yapar bu kopya insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Erkek adam saç mı uzatır diyenleri hayatınızdan çıkartın çok ciddi söylüyorum.Onlar beyni olmayan insanlardır.Acıyorum onlara.

Hele şu anda moda diye gezilen şebek tıraşını yapanlar bana bunu dediği zaman yerden yere vuruyorum.10 kişiden 9'u aynı şekilde sanki hepsi aynı üretim bandından çıkmış seri üretim ürünleri.Yarın bir gün koltuk altı kılı uzatmak moda olsa onu da yapar bu kopya insanlar.

Ya hocam sen niye ciddiye alıyorsun onları? Baksan bunu diyenlerin hepsi serseri popi saçlarla geziyordu ortalıkta. Dediğin gibi baksan sokağa, seri üretim saçı gibi çok kişide görürsün. Asıl onların erkekliğinden şüphe etmek lazım.
  • Kısa saç tamamen algı operasyonu ile ortaya çıkmış bir şey, biz uzun saçlılar bu tabuyu yıkacağız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.