Şimdi Ara

Uzun (Şehirlerarası) Yolda, Nerelerde Duruyorsunuz, Neler Yiyorsunuz? (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
798
Cevap
53
Favori
57.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bericdondarrion

bolu dan gidersem uğrayayım hocam. istanbul-karadeniz arası bayram trafiğine yakalanmadan ankara üzerinden giderim belki de
    Ben de cumartesi iftardan sonra çıkacağım. Eğer trafik yoğun olmazsa -ki sanmıyorum. mutlaka yoğun olacaktır- ve eğer seferiyim demeyip oruç tutmaya karar verirsem inşallah sahuru oraya denk getirme niyetindeyim. Gidiş gelişlerde banko uğradığım yerdir.

Aşağıdaki gibi birşey yaptım. Umarım işinize yarar. Murat'ın yeri isimli noktayı referans almanız için belirttim. Zirveye yaklaşırken ister istemez Murat'ın yerini göreceksiniz. Biraz daha yol gidince solda Köroğlu var. Giderken tesise geçemiyorsunuz. İlerden dönüp geleceksiniz. Hepsini belirttim.

Uzun (Şehirlerarası) Yolda, Nerelerde Duruyorsunuz, Neler Yiyorsunuz?

• Cumartesi günü Ankara afyon arası yoğun trafik olur mu sizce ? zira Cumartesi günü LGS sınavı var bu yüzden pek yoğun olacağını düşünmüyorum ne yapsak acaba ?
  • Yine yoğunluk olacaktır. Sonuçta bahsettiğiniz yoğunluğu %5 etkiler en fazla. tüm öğrenciler sınava girecek olsa neyse ama.
  • Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun. Bayramda kullandığım iki yeri paylaşmak istiyorum.

İstanbul - İzmir istikametinde Susurluk Festiva Outlet. Bayram kalabalığında bile içerisi ferahtı ve otopark sıkıntısı yoktu. Burada yıldız diye bir yer var. tostu çok güzel ve o kadar yağlı değil. ayrıca içinde starbucks var, çay - kahve için gayet iyi. içeride neredeyse sağa sola bakacağız derken 2 saat harcadık.

İzmir - Ankara istikametinde Köroğlu Belindeki Cumhuriyet tesisleri, burası bayram dönüşü diğer yerlere göre tenha idi. Park sorunu yoktu. Getirdikleri çay ve ekmek kadayıfı çok güzeldi. Hafifti. Çay da çok güzeldi. Diğer yemekler de fena durmuyordu. Ben gece yolculuk ettiğim için gece 1 de burada durdum. İnsanların çoğu arabalarının içinde uyumak için burayı seçmişlerdi. Sanırım güvenli bir yer.
  • hala afyonda kazıklanmadan midem kalkmadan bir şeyler yiyebileceğim bir mola yeri bulamadım
    ikbalin sucuğu geçen seneleere göre hem pahalı hem kalitesiz geldi
    ve çok kalabalıktı
    çocuk olunca mecburen bu tip büyük yerlere duruyoruz ama pek memnun kalmadım
  • giderkende gelirkende bozüyük köfteci yusufta mola verdim.kalabalık olunca mecbur kalıyoruz en azından ucuz.bedava çayında pek tadı olmuyor ama yolüstü yerler hep aynı,başka yerlerde küçük çay bardağına 3 lira alıyorlar oda berbat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01 Haziran Cumartesi İftardan sonra saat 22:03'te yola çıktık. Hiç trafiğe takılmadık diyebilirim. Gece saat 02:00 dolaylarında Bolu Dağı'na ulaştık. Köroğlu köftecisini 1 km Bolu tarafına geçince İsmet İnönü ormanının oradaki kavşakten U dönüşü yapıp geriye, köfteciye geldik. Ama hayal kırıklığı yaşadım. Bolu Dağı'nın zirvesindeki Köroğlu Köftecisi maalesef kapalı idi. İnternette sahura kadar açığız yazmasına rağmen kapalı idi. Tekrar kaynaşlı'ya iner gibi yapıp ilk kavşaktan bir U dönüşü ile tekrar Ankara istikametine döndüm. 500 metre sonra sağda MURAT'IN YERİ var. Sahur yapmak için oraya girdik. Bu oraya ilk ve son girişim oldu.

Köfte söyledik. Geldi. Bir ısırık aldım. Köfte ağır biçimde keçi eti kokuyordu. Hatta keçi az kalır. Teke eti kokuyordu. Bilen bilir. Teke eti çok ağır kokar.

İçecek ne alırsınız diye sordu garson. Kola alalım dedik. Adam gitti. Elinde küçük bir şişe kola ile geldi. Hani şu tek kişilik küçük cam şişelerden. Yahu 3 kişiyiz. İstesek 2 tane getirir ama hizmetin sıfır olduğunu anlatmaya çalışıyorum.

Azcık ekmek verdiler. Ekmek bitti. Mutfağa en yakın yere biz oturmuştuk. Kalktım. Biraz daha ekmek istedim. Hemen abicim. Hemen getiriyorum dedi. Gitti. Tabakta ekmeklerle geldi. Ama bize değilmiş. Başka masaya götürdü. Sonra 2 kere daha başka masalara ekmek götürdü. La havle çektim. Ayağa kalkıp tekrar ekmek isteyecektim. Eşim, istemez dedi. Ekmekleri kalsın dedi. Zaten köftesinden bir tat alamadık. Ekmeklerini de istemiyorum dedi. Kalktık. Çay da teklif etmediler zaten.

Sonuç: Bolu Dağı, MURAT'IN YERİ koca bir sıfır.

• Öncelikle A101 ile bağlantım yok bu bilinsin. Önceki yıllarda Bimde benzeri ürün satılıyordu.
    Nescafe Exprese daha fazla ödemek istemeyenler deneyebilir.
    Dimes üretimi, şekerli.
    Uzun (Şehirlerarası) Yolda, Nerelerde Duruyorsunuz, Neler Yiyorsunuz?
  • Alphace A kullanıcısına yanıt
    içeriğine bakmak lazım bu tür ürünlerin neredeyse tamamına yakını glikoz şurubu oluyor.

• topaz42 kullanıcısına yanıt
    şehirlerarası yolculukta öğrendiğim ilk şey rasgele yerde yemek yememektir.bide inik lastikle yola çıkmamak .adapazarından kütahyaya kadar 8-9 istasyona uğradım hepsindede hava yok yada bozuktu

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

şehirlerarası yolculukta öğrendiğim ilk şey rasgele yerde yemek yememektir.bide inik lastikle yola çıkmamak .adapazarından kütahyaya kadar 8-9 istasyona uğradım hepsindede hava yok yada bozuktu
    Ben de aynı fikirdeyim. Ama sahur vaktiydi işte. Her zaman köftesini yediğimiz tesis o anda kapalı olunca buraya girmek zorunda kaldık. Denize düştük. Yılana sarıldık anlayacağınız.
  • Bolu Dağı'nda Cafer Usta'nın yeri de son derece güzel. Ankara - İstanbul istikametinde kalıyor. Dönüş için imkan var mı bilemiyorum.
    Bayram için Ankara - İstanbul - İzmir yaparken ilk durağımızdı 2 kişi kahvaltı ettik. gayet makul ve lezzetli idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursattokko1907

Bolu Dağı'nda Cafer Usta'nın yeri de son derece güzel. Ankara - İstanbul istikametinde kalıyor. Dönüş için imkan var mı bilemiyorum.
    Bayram için Ankara - İstanbul - İzmir yaparken ilk durağımızdı 2 kişi kahvaltı ettik. gayet makul ve lezzetli idi.
    Orası eskiden İsmail'in Yeri olarak anılan yer. İstanbul'a gelirken de durabiliyorsunuz. Karşı tarafında boş bir alan var. Arabanızı o boş alana bırakıp yolun karşısına geçiyorsunuz.
  • kursattokko1907 K kullanıcısına yanıt
    An itibariyle Cıngılli’deyiz,Bözüyük yolu Bilecik'i biraz geçtikten sonra mola verdik..Yanında bulunan camide bonusu oldu:))Köfte gayet iyi,kuru fasulye olmasa da olur,salata iyi,cacık zayıf,sütlaç güzel,genel itibariyle fiyatlar uygun ..Tekrar geçsem yine durur yemek yerim..10 üzerinden 8..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 kişi sadece bağışa yemek yemek isteyen varsa ( bahşiş değil sadece bağış oda istersen ama insanlık namına yapın az bir bağış)
    Bolu ABANT çıkışından çıkıp bolu istikametine dönün az ileride sol taraftan HAYRETTİN TOKADİ HAZRETLERİNİN TÜRBESİ tabela var oradan sapın 3 km yukarıda isterseniz mangalınızı yakın isterseniz aşevinde yemek yiyin isterseniz TÜRBE ZİYARETİ YAPIN İSTERSENİZ NAMAZ KILIN on numara yer hele mangal için birebir orman içinde masalar falanda var
  • İSTANBUL SAMSUN YOLU
    ILGAZ dan sonra TOSYA ya gelirken METE TESİSLERİ kendileri ile pek hoşlaşmam ama KÖFTESİ HARİKA dır kendleri yapar yoğurur adamlar bildim bileli on numara köfte yapar köfteci yusuf vs hikaye.
    Az ilerde BAŞAK PARK var samsun istikametinde sol tarafta kalıyor sakin güzel bir yerdir SAC KAVURMASINI tavsşye ederim temiz aile işletmesi çalışanların çoğu aile bireyleri temiz işletmedir.
  • Samsun-Edirne(1 gece konaklama)-Çanakkale-Ayvalık yolculuğum olacak. Varsa öneriniz değerlendirebiliirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 21 temmuzda yalovadan trabzona gidecegim.tek şöför olduğumdan çok kasmak istemiyorum.yol üzerınde tavsiye edeceğiniz mola yerleri olursa sevinirim.ayrıca radarlar ve hiz tavsiyeleriniz olursa da çok iyi olur.saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kky11 -- 17 Temmuz 2019; 2:8:16 >
  • kky11 K kullanıcısına yanıt
    ordu fatsa da köfteci burhan da köfte yiyebilirsin hocam, şimdiye kadar yediğim en güzel köfteyi orda yedim
  • bericdondarrion kullanıcısına yanıt
    Trabzona girmeden mutlaka deneyeceğim.tesekkürler

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.