|
Bildirim
|
askerde 2 kez konvoy komutanlığı yapmıştım;
sofor uzman arkadaşlarla muhabetimiz oldu baya; bu konuda tartışıldı. bana söyledikleri; hangi tesisin önünde kamyonlar kümelenmişse; ne kadar salaş bir yer gibi görünsede orada yemeğinizi yiyin. kamyoncu yemeğin iyisi nerede bulur, arkadaşlarınada haber verir demişti. bende bu düstura uyuyorum o günden beri. hayırlı günler. |
Yol üzerindeki tezgahta insan kazıklıyorlar. Doğal, naturel, ev yapımı vb ayağına fahiş fiyat çekiyorlar. Bir numarası da yok sattıkları malların.
Kırkağaç kavunu, Afyon Sandıklı patatesi, Aydın İnciri falan almışlığım var. Hiçbirinde de market ürünlerinden farklı tat almadım. Adama diyorum ki, kardeşim marketler bile senden ucuza satıyor. Üstelik adam fiş kesiyor, vergisini ödüyor, eleman çalıştırıyor. Sen tarladan alıp buraya getirip satıyorsun. Ne iş? Kem küm ediyor. Markette satılan malları kötülüyor falan. Ulan şu Türk insanı kadar kazıkçı, fırsatçı, yalancısı yok. Yeminle utanıyorum. Anadolu insanı bu mu? Ellerine fırsat geçmeye görsün.. Sadece bunlar mı? Sözde dinlenme tesisi kisvesi altında millete kazıklar atan firmayla dolu her yer. Lakin akıllandım artık. Köfteci Yusuf'tan başkasında durmuyorum. |
Kamyoncu yemeğin iyisini de fiyatının uygun olanını da bilir.
Ancak yemek çeşitliliği bellidir onların mekanlarında.. Öyle egzantrik yemekler beklemeyin... Bir de köfteci Yusuf favorimdir. Temiz hızlı makul fiyat |
Bu konu tutar. Niye çünkü uzun yol diyince herkesde bir hoşlanti oluşuyor, hele de dh sürücüleri olarak uzun yolu, uzun yol yorumlarını, tartışmalarını vs çok seviyoruz
|
Hala 1 tl tuvalet parası alıyor mu ağaçlı?
|
Trilyon değil katrilyon harcasa yine de durmam durmak zorunda kalsam da tuvalete girmem. Ne kadar eşim dostum arkdaşım varsa da ağaçlı'da durmamasını söylüyorum. Çünkü bi devirde tuvaletten para almak dolandırıcılıktır, hırsızlıktır.
|
Aydın üzerinden geçiyorsanız Ortaklar'daki Kalyon Çöp Şiş kesinlikle uğranması gereken yerlerden bir tanesi.
|
İstanbul'dan Ankara'ya giderken Bolu'da Highway AVM var. İçinde neredeyse her türlü lokanta var. Fiyatları da otoban kenarlarına göre gayet iyi. Tavsiye ederim.
Yol kenarında bolca Berceste var ama ben beğenmiyorum. Ankara-Aksaray arasında da TŞÖF var ama otoparkı küçük, yer bulması sıkıntı olduğu için pek tercih etmiyoruz. |
Bende o kadar yolculuk yaptım, sadece yozgattaki tesislerde tuvalet parası ödedim
Böyle yerlerde durmayın bence |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lion_koc -- 3 Nisan 2017; 23:53:28 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 4 Nisan 2017; 6:8:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|