Şimdi Ara

Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!) (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.813
Cevap
149
Favori
1.034.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle cevap için teşekkürler. Bizim astım yada alerji gibi bir problemimiz yok ben öncelikle sessiz istiyorum kullandığınız süpürgenin ses düzeyi nasıl, turbo fırçası varmı torbayı boşaltırken sorun olmuyor mu acaba. Malum apartmanda oturunca bunlar sıkıntı yaratıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turbo fırçası yok 69 dB çok sesli veya çok sessiz değil normal bir çalışma sesi var.Çekiş gücünü siz yüzeyin durumuna göre ayarlayabiliyorsunuz.Evdekiler memnun ama siz yine de istediğiniz süpürgenin yerinde çalışma şeklini ve çekiş gücünü görünüz . Aksesuarlarının da üst kapağın içinde olması ayrı bir avantaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tablavi -- 9 Ağustos 2019; 10:44:23 >

• Tablavi T kullanıcısına yanıt
    Tekrar teşekkür ederim. Bende öyle düşünüyorum önce görüp incelemek gerekir . Çok sağolun. Şimdiden iyi bayramlar

• lost26 kullanıcısına yanıt
    HERKESE İYİ BAYRAMLAR TEŞEKKÜRLER.
  • Herkese iyi bayramlar dilerim. Benim de elektrik süpürgesini degistirmem gerekiyor. Pek çok markayı araştırdım fakat fikir edinecegime iyice kafam karıştı. Son olarak miele cx1 cat&dog ile c3 cat&dog arasinda kaldım. Fikri olan arkadaslardan, kullanıcılardan yardım rica ediyorum. İkisi arasinda toz torbasından baska ne gibi farklar var. Rmis gücü, kullanim rahatlığı vs.
    Bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa, sizlerin fikrine dayanarak yarın sipariş vermek istiyorum

• Mehmet3435 M kullanıcısına yanıt
    Hocam dysonlarda mı vakumlu ?
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    dyson da miele de Türkiyeye elektrikli turbo başlık getirmiyor.
  • Mehmet3435 M kullanıcısına yanıt
    Peki vakumlu olanı iş görür mü bir şekilde yurtdışından elektrikli mi alalım Amazon olur akraba olur arkadaş olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    gerek yok elektrikliye
  • bana toz torbasız 1000 tl maks bürçe ile öneride bulunurmusunuz.
  • arkadaşlar merhaba,

bu ürünü alayım diyorum nedersiniz...
  • Artık bu konu kaldırılmalı bence diğer süpürge konularının önüne geçiyor 2011 de açılmış konu faydalanamıyor kimse.
  • Merhabalar,
    Süpürge araştırması yaparak beyin yakmis biri olarak en son ulastigim noktada sizlerin goruslerine de basvurmak istedim.. 2000 tl civari bi butcem var ve anneme elektrikli supurge almak istiyorum. Annem bu yaz ciddi bir ameliyat gecirdi ben de onu yormayacak ergonomisi de sağlam cok yormayacak cok sorun cikarmayacak bi makine arayisindayim.. araştırmalarim sonucu secenekleri toz torbali olarak 3'e indirdim..

Bunlardan ilki bosch bgl8pro1..
    Epey
    Bosch BGL8PRO1 Elektrikli Süpürge
    https://www.epey.com/supurge/bosch-bgl8pro1.html

Pek bi sorun ya da duymadim hakkinda.. motoru 10 sene garantili hali ve sert zemin cekisi A sinifi..

Digeri miele c3 performer ecoline:

Fiyati resmi sitesinde 2090 tl.. hali/sert semin cekisi A sinifi.. ancak sanirim turbo basligi yok ve hakkinda nerdeyse hic yorum bulamadım bilinen bi model degil galiba.

Öbürü de: miele c3 complete cat&dog powerline:
    Epey
    Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine Elektrikli Süpürge
    https://www.epey.com/supurge/miele-complete-c3-catdog-powerline.html

Bu donanimhaber'den duyduğum bir model ama kagit ustunde bakarsak ozellikleri diger ikisinin gerisinde gibi duruyor ancak daha pahali..

Sizce hangi supurge mantikli bir tercih olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oz9e -- 17 Eylül 2019; 10:10:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ezgin_kral

1 nisan da attığım postu kolay ulaşılsın diye burada yeniden atayım: (Fiyatları en son 1 ay kadar önce güncellemiştim sanırım)
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Güncellenmiş "Ucuzdan pahalıya süpürge tavsiyesi":

1- 115 TL, Pratik Dikey süpürge-Kablolu, Fantom P 1200 -link1-

2- 445 TL, Toz torbasız süpürge, Fakir Ranger 890W -link2-

3- 625 TL, Toz torbasız Turbo başlık ekli süpürge, Electrolux SilentPerformer Cyclonic ESPC74SWT 650 W -link3-

4- 493 TL, Toz Torbalı Süpürge Electrolux Power Force EPF61RRT 800 W -link4-
    + 199 TL lik ELECTROLUX ZE014 Turbo Başlığı -link Electrolux_Turbo- ; Toplam 692 TL

5- 838 TL, Toz torbalı Turbo başlık ekli Rowenta RO6883EA X Trem Power 500W -link5-

6- 969 TL, Toz torbasız Çift Turbo başlık ekli süpürge, Rowenta RO6993 Extreme Power 4A Animal 750W -link6-

7- 919 TL, Toz torbalı süpürge, Electrolux UltraSilencer Zen EUS8ANIMAT 650 W -link7-
    + 199 TL lik ELECTROLUX ZE014 Turbo Başlığı -link Electrolux_Turbo- ; Toplam 1.118 TL

8- 1.349 TL, Toz torbalı Çift Turbo başlık ekli süpürge, Rowenta Silence Force 4A RO 6481 750 W -link8-

9- 1.579 TL, Toz torbalı Turbo başlık ekli süpürge, Miele C3 Cat&Dog 890W SGEF3 -link9-

10- 2.689 TL, Toz torbasız, Ömür boyu Hepa filtreli Turbo başlık ekli süpürge, Miele Blizzard CX1 Cat&Dog Powerline 890W Kırmızı SKCF3 -link10-

---------------------------------------------------------------------
    Edit: Arada fiyatlar ve linkler yenileniyor...
    ---------------------------------------------------------------------

Ek bilgi: Ucuzdan pahalıya doğru bütçenize göre seçim yapabilirsiniz. Hepsi kendi düşüncelerime göre kendi fiyatlarındaki en makul f/p ürünler. "Listedeki 600 liralık ürün yerine yine listedeki 800 lira olanını mı alayım?" diye sormayın lütfen. Bütçenize göre; listedeki daha pahalı olan ürünü alabilirsiniz.Daha iyi olduğunu düşünmesem; daha pahalı olanı neden yazayım listeye ?

Yeni ürünler çıktığında; her türlü tavsiyeye açığım. Daha iyi f/p ürünler çıkarsa listeye alıp birbirimizi bilgilendirebiliriz.
    Çok ürün sorusu geldiği için bu listeyi yaptım.

Süpürge alacak iseniz; öncelikle torbalı mı torbasız mı süpürge istediğinize karar verin.
    Ondan sonra; bütçenize göre listedeki en pahalısını alabilirsiniz. Kendim torbalı miele kullanıcısıyım. Sadece miele (süpürge + turbo başlık + filtreler) konusunda bilgim ve tecrübem var. Diğer markalar hakkındaki bilgim teorik. Uygulama deneyimim yok. Servis konusunu miele hariç bilmiyorum. "Cevabını bildiğimi zannettiğim" sorulara yanıt verebiliyorum.
    Saygılar.
    Hocam tavsiye ettiğiniz Electrolux Silent Performer ESPC74SWT yerine Electrolux ESPC72RRT tercih edilebilir mi sizce. Bir de ESPC7GRT diye bir model var fiyatı 100 TL daha yüksek. Nişanlımın 600 TL bütçesini aştığından dolayı bahsettiğim modele baktım. Aradaki fark turbo başlık mı acaba? Yada bunların yerine torbalı olan modeli mi tercih edelim?

Edit: Nişanlım Fakir Veyron Turbo XL modeli beğenmiş. Ben de ikna ettim Electrolux ESPC74SWT modelini 710 TL'ye aldık. İnşallah memnun kalırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 18 Eylül 2019; 11:34:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oz9e

Merhabalar,
    Süpürge araştırması yaparak beyin yakmis biri olarak en son ulastigim noktada sizlerin goruslerine de basvurmak istedim.. 2000 tl civari bi butcem var ve anneme elektrikli supurge almak istiyorum. Annem bu yaz ciddi bir ameliyat gecirdi ben de onu yormayacak ergonomisi de sağlam cok yormayacak cok sorun cikarmayacak bi makine arayisindayim.. araştırmalarim sonucu secenekleri toz torbali olarak 3'e indirdim..

Bunlardan ilki bosch bgl8pro1..https://www.epey.com/supurge/bosch-bgl8pro1.html
    Pek bi sorun ya da duymadim hakkinda.. motoru 10 sene garantili hali ve sert zemin cekisi A sinifi..

Digeri miele c3 performer ecoline:
    https://shop.miele.com.tr/miele-complete-c3-performance-ecoline-aaaa-toz-torbali-elektrikli-supurge?utm_source=criteo&utm_medium=retargeting&utm_campaign=lowerfunnel
    Fiyati resmi sitesinde 2090 tl.. hali/sert semin cekisi A sinifi.. ancak sanirim turbo basligi yok ve hakkinda nerdeyse hic yorum bulamadım bilinen bi model degil galiba.

Öbürü de: miele c3 complete cat&dog powerline:
    https://www.epey.com/supurge/miele-complete-c3-catdog-powerline.html
    Bu donanimhaber'den duyduğum bir model ama kagit ustunde bakarsak ozellikleri diger ikisinin gerisinde gibi duruyor ancak daha pahali..

Sizce hangi supurge mantikli bir tercih olur?
    Kimsenin pek umuru olmadi kimse cevap vermeye deger görmedi ancak ben yine de yaptiklarimi anlatayim belki birine lazim olur. Cekis gücü sinifindan etkilenerek.. miele c3 performance ecoline aldik.. cekis siniflari ve elektrik sarfiyati A sinifiydi. Resmi sitesinde 2090 tl fiyati vardi rengi de tatli mavi olunca onda karar kildik. Urun guzel performansi da pisman etmedi ancak turbo basligi yoktu. Cekisi iyi olsa da halida hareket ettirmek zorluyordu. Annemin de kolunda rahatsizlik oldugunu dusunursek bayagi bi sikintili oldu. Biz de turbo basligini 600 tl'ye internetten sipariş ettik ancak bu kez urun 2.690 tl'ye gelmis oldu. Evdeki hesap çarşıya uymadi yani. Ancak yine de memnunuz. Umarim verdigimiz paraya deger ve ariza olmadan uzun yillar kullanabiliriz.

• Oz9e O kullanıcısına yanıt
    Forumlarda belki 50 defa yazıldı.
    Bu aralar (Son 1 yıldır) Miele alacaksanız Cat&Dog dışındakileri almayın diye

Hatta ezgin bey muazzam bir çalışma paylaşmıştı:

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/138587656

Burada "cat&dog" alın,
    ya da "SGSC1+ 305 turbo başlık" alın
    önerileri çıkmıştı.
    Alanlar da çok memnun olmuştu fiyat, aksesuar ve performans yönünden

Keşke biraz arama yapsaydınız. Neyse haırlı olsun.
    İyi makineye ederinden fazla ödemiş olmuşsunuz.
    Forumda sürekli aynı sorulara aynı cevaplar verilmiyor.
    Aramada çıkıyor zaten.
    Biraz da konuyu araştıranların çaba göstermesi gerek bence.
    Ben de zamanında buradan araştırıp C3 Limited Edition 890 watt ı 690 TL ye almıştım ve inanılmaz memnunum.
    Üstüne de turbo başlık alınca o zamanki fiyatlardan süper olmuştu.
    Mieleler sağlam makineler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet3435 -- 30 Eylül 2019; 14:57:5 >

• 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.