Şimdi Ara

Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.813
Cevap
149
Favori
1.034.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rhye

Eşime 10 gün önce elektroworld'den 8870c aldım. Süpürge diğer süpürgelerin yanında gerçekten kendini belli ediyor.
    Ama eşim süpürgeyi açar açmaz söylenmeye başladı.
    1) Eşim süpürgenin hem gövdesinin hem kolunun hem de turbo başlığının ağırlığından şikayet etti.Bunla tüm evi süpürürsem ardından 1 günde dinlenmek gerekir dedi.Süpürgeyi ben alırken bunu çok farkına varmamıştım ama süpürgeyi büyük oranda bayanlar kullandığından alırken bu kriteri göz önüne alırsanız iyi olacaktır.
    2) Halılarda başlığın zor hareketi. Turbo başlık çalışsın yada çalışmasın farketmez, başlığı ileri geri hareket ettirmek, gerçekten çok zor. Çekişi en düşüğe ayarlamış olsak da halılarda başlığı kolay bir şekilde hareket ettirme olanağı bulamadık. Evdeki tüm halılar için ( ince, kalın) bu sorun oluştu. Bir dizayn hatası olduğunu düşünmüyorum ama her şeyi denedik yine de halılarda başlığı kolay şekilde hareket ettirmeyi beceremedik.

Sonuç itibarı ile 8870c geri iade ettik.
    Bu süpürgeyi alacak arkadaşların alırken bu iki maddeyi göz önünde bulundurması iyi olabilir.

Evet benim de bahsettiğim bir konuydu. Kullanırken yorucu olması. Bende sizin gibi o konuya takıldım. Hatta bazen yanlış makine mi aldım dedim, çünki ciddi anlamda spor yaptırıyor insana. İlk günler nasıl başa çıkarız bu makğineyle diyordum. Haliyle hiç çalışmayan kas grplarımın gücüne ihtiç vardı. Ama incelemelerim sonucunda gördüm ki; güçlü vakım nedeniyle ne yaparsanız yapın, başlığı yerde ileri geri oynatmak zor olacaktır. Bunu önlemenin bir yöntemi yok. Başta "büyük tekerler olsa başlıkta daha kolay hareket eder" diye düşündüm. Ama bu kez dyson da dahil bazı süpürgelerdeki gibi olduğu gibi başlık yere yapışmadığından süpürülen zeminin temizliği başarılı olmayacak. Başlık halıda kolay hareket ediyorsa zaten ya vakum yoktur, yada başlık gereken temziliği sağlayacak şekilde zemine temas etmiyordur.
    Rowenta ve philips lerin bazı makinelerinde bu kadar vakum olmadan bile yerinde oynamakta güçlük çekilden başlkılar olduğu göz önüne alınırsa, bu makine iyi bile sayılır.
    Fakat z8810 veya ultra silencer gibi makinelerde kullanılan ve oynar başlıklı ve büyükçe tekerli bir başlık var ve o biraz daha kolay hareket ediyor. Ama ona da 60 tl vermek gerekiyor, parayı vermek mesele değil, bir de ona yer ayarlamak lazım. Sonuçta evde ikinci bir başlık olacak.
    Özet olarak ya başarılı bir temizlik yada kolay bir süpürme süreci.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeuski

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Merhabalar,
    İncelediğiniz ürünler icinde hangisi temizlige basladiginiz ilk odada ve sonraki odalarda size aynı emış gücünü veriyor? Eğer filtre dolmaya basladigi icin odadan odaya emış gücü azalıyorsa istediğiniz kadar fiyat performans olarak iyi olsun ne ise yarar ki? Odadan odaya kullandikca emış gücünü kaybetmeyen tek makina var biliyorsunuz... İster ilk oda ister yirminci oda olsun aynı emış gücünü bulacağınız tek süpürge var. Digerleri odadan odaya geçtikçe filtreyi temizlemezseniz emış gücünü kaybeder. Selamlar...

Şu anda kullandığımız 10 yıllık ve ömrü bitik olarak gördüğüm Arçelik bile odadan odaya geçişte performans kaybı yaşatmıyor, yani bu konuyu sanırım biraz açmanız, açıklığa kavuşturmanız gerekiyor, benim yorum yazdığım 3 cihaz da ve hatta dediğim gibi miadı dolmui cihazımız bile dediğiniz kadar kötü değil, açıklamanızı merakla bekliyorum, saygılar...

Hocam yanlış anlamayın ama "odadan odaya emış gücü azalıyorsa" konusu bana da abartılı geliyor. Üstellik bu dediğiniz olay şarjlı el süpürgesinde bile olmazken...
    Evet, torbalılarda taiki emiş kaybı olacak, olmaz diyen bilimsellikten uzak yorum yapmış olur.
    Ama sizin dediğiniz kadar hızlı bir kayıp olması için inşaattan çıkmış bir evi süpürmeniz lazım değil midir!

• Bu arada farkettim ki üst üste cevaplar yazmışım. Uzun süre yazma şansım olmamıştı, şimdi de fırsat bulunca bişeyler yazmaya çalışınca üst üste geldi....
  • Hiç bir konuda israrciligim yoktur ayrıca marka fanatikligi de yapmam. Evlilik hayatım boyunca çeşit çeşit ürün kullanmisizdir, bir cogundan memnun kaldığımız gibi bir kısmından da memnun kalmayıp pişmanlık yasamisizdir. Evliliğim boyunca uç marka süpürge aldım ve hiç biri su anda evimde değil. Diyeceksiniz ki yeni ürünler çıktı hatta daha da iyi ürünlerin varlığından da soz edebilirsiniz. Araştırmadigim icin bilemiyorum ama ben uç makineye su anda kullanmakta oldugum Dyson kadar para ödediğimi bilirim ama topu bir süpürge etmedi. Simdi teknoloji değişmiş olabilir, yenilikler olabilir ama denenmisten vazgeçilir mı?
    Ben bu konuda maalesef fanatiğim. Ödediğim para son kurusuna kadar helal olsun dediğiniz kaç cihaz, ürün kullandınız? Ben Dyson icin bu deyişi kullanıyorum. Abartmis olabilirim ama ben böyle düşünüyorum... Selamlar...
  • bir nilfisk extreme x300 kullanıcısı olarak kesinlikle söyleyebilirim ki, ürünün kablosundan tekerleğine, hortumundan 6 adet başlığına ve filtrelerine kadar, buram buram kalite kokuyor. ben de incelemelerimde dyson, fakir, thomas, miele, electrolux, philps gibi tüm markaları inceledim. ve içime en çok sineni aldım. fazla satış noktası olmaması,ürünün antipatik ya da kötü olacağı anlamına gelmez. sadece ev kullanıcıları için çok yeniler türkiyede. ama ofis, hastane, otel gibi yerlerde zaten bu markayı sık sık görebilirsiniz.

hatırlar mısınız bilmiyorum ama, dyson da yıllar önce, şarkıcı neconun sunduğu tanıtımlara sadece STV pazarlama vasıtasıyla, STV ekranından satılıyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 6 Aralık 2011; 21:14:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chips

quote:

Merhaba; kullandığım ve geri iade ettiğim nilfisk power allergy modeli, arnica bora modeli ve en son lg v-kc 902 htm modeli süpürgelerle yaşadığım deneyimleri aktarmak istedim
    1- Nilfisk Power Allergy:......
    2- Arnica Bora 2400:....
    3- Lg V-KC902 HTM: ....

Sonuç: Ben hala süpürge alamadım, burada electrolux x88** sayfası gibi bir sayfa olmuş, neredeyse aklın yolu birdir x88** en yiyi F/P ürünüdür gibi bir durum oluşmuş, bu duruma karşı değilim fakat nedenlerine; miele de aynısı 1500 tl falan demek bence yanıltıcı olur, bakın dostlar arnica da da turbo başlık var dyson da da miele de de nasıl oluyor derseniz bütün arabalarda motor olduğu örneğini veririm size tofaşla ferrarinin motoru aynı kalitedemi üretiliyor. nitelik olabilir fakat kaliteliyse anlam ifade eder, yoksa anlamsızdır. Nilfisk gibi dünya da kendini kalitesiyle ispatlamış bir firmanın ürünlerine malzeme kalitesi kötü diyen üyeler çıkmış yukarıdaki mesajlarda; kötü demenize lafım yok lakin karşısında şuna göre kötü deyinde bilelim aslını astarını, Toyota arabaların malzemesi işçiliği kötü demek için hangi markadan olduğunu bildirmek lazım bence, fiat tan kötü dersen kargalar bile güler ancak audi den mercedes ten bentley den dersen bir yere oturtulur söylediğiniz fikir ve görüşler. Amacım tartışma yaratmak falan değil, sadece bende bunları düşünüyorum ve siz sevgli dostlarımla paylaşmak istedim. Son olarak Alman malı olan yani Made in Germany yazan bir markayı tercih etmek üzere olduğumu söyleyip kullanan varsa görüş bildirmesini rica ediyorum, siemens-bosch-miele nin tavsiye ettiğiniz F/P cihazı varmı, varsa hangisi:))

Saygılar...

Öncelikle deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Burada her fikre ihtiyaç var. Tabiki reklam amacı güdülmediği sürece, malum bazı markalardan bahsedilince ortaya satıcıları veya bu işten dolaylı kazanç elde eden taraftarları çıkıyor ve reklam içerikli mesajlar yazılıyor.

"Sonuç" bölümünde yazdığınız yorumla alakalı olarak şunu belirtmekte fayda var:
    burada electrolux x88** sayfası gibi bir sayfa olmuş demişsiniz. Oysa dikkat edin bu topik açılırken philips ile başlayan ve diğer başka süpürgelerin irdelendiği ve sonunda z8870 ile biten süreçten bahsediliyor. z8870 uzun araştırmalar sonucu varılmış bir kararın ürünüdür ve detaycı birçok kişinin de hemfikir olduğu bir ürün konumundadır. Topiğin açılış amacı görüldüğü gibi z8870 değil idi. Hatta esamesi bile okunmuyordu.

miele de aynısı 1500 tl falan demek bence yanıltıcı olur
    yorumunuzla ilgili olarak; yaptığınız ferrari ve tofaş yorumu ilgisiz olmuş. Karşılaştırılan ürünler nilfisk, dyson, electrolux ve miele gibi kabur üstü ürünler olduğundan, ferrari-tofaş ilişkisi mantıklı değil. Kalbur üstü cihazları irdelediğimizi gözönüne alarak yorum yapmanız, daha sağlıklı bir yorum olacaktır. İşi ileriye götürüp bentley örnekleri ile daha da karşmaşık bir kıyaslamaya girmişsiniz.

Nilfisk gibi dünya da kendini kalitesiyle ispatlamış bir firmanın ürünlerine malzeme kalitesi kötü diyen üyeler çıkmış yukarıdaki mesajlarda; yorumuzla ilgili olarak; sanırım benim bir yazımdaki yorumu değerlendirmişsiniz... Lütfen dikkat; yazımı tekrar okuyunuz... orada diyorum ki, Nilfisk Coupe yi inceledim ve beğenmedim. Malzeme ve işçilik kalitesiz. Bu cihazdan yola çıkarak nilfisk extreme in de aynı şekilde üretilmiş olma olmasılığı ve sonuçta da coupe ye benzer bir kalite ortaya çıkabileceği tezini öne sürdüm, ki çok mantıklı. Çünkü nilfisk ne kadar kalite olursa olsun, yetersiz satış noktaları nedeniyle incelenemeyen bir ürün. Ve 800-1000 tl li rakamlardaki bir cihazı netten sipariş edip de piyango oynamanın anlamı yok. f/p olarak beğenmediğimiz özgün tasarımlı dyson birçok noktada incelemeye sunululuyorken ve satılabiliyorken, nilfisk gibi dysona a göre daha çok ürün gamı bulunan bir firmanın yetersiz satış noktaları yüzünden zaten markaya olan sempati kayboluyor.

Evet amacınızın tartışmak olmadığını belirtmeniz, seviyeli bir diyaloğu berabirinde getiriyor. Ben de bu konudaki dikirlerim paylaşmak istedim.

1-Reklam amacını güden ben olsaydım, x88** reklamına dönmüş bu sayfalar diyerek sitemde bulunurmuydum?
    2-Reklamını yaptığım marka olacak olsa; hala alamadım süpürgeyi dermiydim?
    2- Topic demedim, sayfa dedim, sayfalar dedim, başlıktan bahsetsem açıklamanız anlamlı olabilirdi ama başlık değildi söylediğim içerikti.
    3-Arnica- tofaşa benzetildi Miele-bosch vb. ferrariye benzetildi, bu nedenle örnek cuk oturuyor, aksini arnica yı iade ettiğim bayi bile söyleyemedi, hatta benzer olarak oda bu fiyata bu kadar falan dedi.
    4-Bir markanın ürününü kalitesiz olarak nitelerken hangi markanın hangi fiyata satılan, hangi ürününden kalitesiz olduğunu belirtmek gerekir. fiat ı toyotay la toyota yı mercedes le- bentley le kıyaslayıp arslanı kediyle kıyaslarsan kedi tabi rezil olur fikrini anlatmaktı amaç, ancak KARMAŞIK demişsiniz, bunun neresi karmaşık? nilfisk kalitesiz!! peki kalitesiz kabul ettik, hangi parametreye göre kalitesiz? Nilfisk coupe kalitesiz malzeme ile yapılmış falan filan deyip extreme 300 de kalitesizdir sonucuna nasıl varılır? o halde 100 tl ye satılan çin malı electrolux lerde süpürge değil derse birisi ne olucak? resmen çöp niteliğinde malları var electrolux dediğiniz markanın piyasada süpürge diye satılan, pardon yutturulmaya çalışılan. şimdi onu gören z8870 i electrolux diye almamalımı size göre? Kesinlikle katılmıyorum. Pazarlama bu yüzden var işte, iyi pazarlama kötü ürünü sattırır, kötü ve yetersiz pazarlama çok iyi ürünün müşteriden uzakta kalmasına yol açar.Servisi yaygın değil hiç satılmıyor sağda solda diye ferrari ye kötü araba denir mi? Çok yakıt tüketimi var bu arabanın dedinizmi sınıfına göre, kullanım amacına göre konuşacaksınızki insanlar yanılmasın, yanıltmayalım lütfen.
    5-İnternet siparişinde size sonuna kadar hak veriyorum, bence riskli çok site var, canı yanan çok insanın yazısını okudum.hele süpürge asla denemeden alınmaz.Nilfisk in satış noktaları zayıf çünkü pazarlama faaliyetleri kötü yönetiliyor, kimsenin haberi yok üründen, ancak kurumsal olarak çok tercih edilen bir marka yani sanayi tipi ürünlere ağırlık vermekteler diye düşünüyorum, dyson ise sadece ev tipi kullanım ürünü ve pazarlamaya çok önem veriyor, bu önemin (reklam-tanıtım-personel vb masrafları ) bir maliyeti oluyor ve buda ürünün fiyatına elbette yansımakta.
    Sonuç olarak bu yukarıda yazdıklarımı forum üyelerimizin takdirine sunuyorum, tartışmak, polemiğe girmek amaçlı olmasamda yazdıklarınız karşısında açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Benim mesajımdan alıntı yapıp cevap yazmışsınız, fakat bu cevap benim yazdıklarımla son derece ilgisiz olmuş, bunu okuduğunuzda sanırım anlayacaksınız, Ben z8870 i ilk fırsatta deneyeceğim, size son derece saygım var tavsiyeniz için, belkide satın alıp kullanacağım ve bu sizin sayenizde olacak. Electrolux, nilfisk, miele, bosch, siemens hepsinin ortak amacı ticaret yaparak para kazanmak, bizlerinde amacı verdiğimiz paranın karşılığını almak, benim buralara birşeyler yazmaktaki amacımda markalara para vermeden önce forumdaşlarla fikir alış verişi yaparak en fazla Fiyat-Performans oranına ulaşmak, SAYGILARIMLA...

• hepa tip filitreler yıkandıgı takdirde özelligini kaybeder. geçirgenligi düşer yıkanır deniyorsa hepa degildir internetten cok kolay bilgi edinebilirsiniz satıcı sadece satar satanların cogu hepanın ne anlama geldigini bilmiyor.dünyanın en iyi ve kullanışlı süpürgesi tek.F.Q. araştırınkimseye kanmayın araştırmak en iyisini bulmak bedava ben 17 sene önce buldum rahat ettim saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taneresin

hepa tip filitreler yıkandıgı takdirde özelligini kaybeder. geçirgenligi düşer yıkanır deniyorsa hepa degildir internetten cok kolay bilgi edinebilirsiniz satıcı sadece satar satanların cogu hepanın ne anlama geldigini bilmiyor.dünyanın en iyi ve kullanışlı süpürgesi tek.F.Q. araştırınkimseye kanmayın araştırmak en iyisini bulmak bedava ben 17 sene önce buldum rahat ettim saygılar.

Hocam F.Q ne olaki? Hiç duymadım.
  • quote:

quote:

hepa tip filitreler yıkandıgı takdirde özelligini kaybeder. geçirgenligi düşer yıkanır deniyorsa hepa degildir internetten cok kolay bilgi edinebilirsiniz satıcı sadece satar satanların cogu hepanın ne anlama geldigini bilmiyor.dünyanın en iyi ve kullanışlı süpürgesi tek.F.Q. araştırınkimseye kanmayın araştırmak en iyisini bulmak bedava ben 17 sene önce buldum rahat ettim saygılar.

sanırım fantom quantum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

quote:

quote:

Teşekkür ederim, cahilliğime verin diyeceğim ama bu kısaltmayı bilen kişi sayısının çok olacağını zannetmiyorum. Sizin açıklamanızdan sonra şöyle internette bir araştırayım dedim. Gördüğüm kadarıyla arkadaşımızın iddia ettiği " dünyanın en iyi ve kullanışlı süpürgesi " sözü biraz iddialı olmuş. Kullanmadığım ve ilk defa duyduğum için pek bilgim yok, selamlar...

• Sanırım arkadaş Filter Queen demek istemiş.

http://www.filterqueentr.com/

Torbasız çalışan, çok katmanlı filtreye sahip bir cihaz.
  • bu filter queen fiyatları süper pahalı, güç yetmez almaya..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

quote:

quote:

Teşekkür ederim, cahilliğime verin diyeceğim ama bu kısaltmayı bilen kişi sayısının çok olacağını zannetmiyorum. Sizin açıklamanızdan sonra şöyle internette bir araştırayım dedim. Gördüğüm kadarıyla arkadaşımızın iddia ettiği " dünyanın en iyi ve kullanışlı süpürgesi " sözü biraz iddialı olmuş. Kullanmadığım ve ilk defa duyduğum için pek bilgim yok, selamlar...

puahaaa. Bn de hemn yapışturdım fantom quantum diye.. Ama aynı harfle başlıyorlar filtre kraliçesi ile :)

• quote:

1-Reklam amacını güden ben olsaydım, x88** reklamına dönmüş bu sayfalar diyerek sitemde bulunurmuydum?
    2-Reklamını yaptığım marka olacak olsa; hala alamadım süpürgeyi dermiydim?
    2- Topic demedim, sayfa dedim, sayfalar dedim, başlıktan bahsetsem açıklamanız anlamlı olabilirdi ama başlık değildi söylediğim içerikti.
    3-Arnica- tofaşa benzetildi Miele-bosch vb. ferrariye benzetildi, bu nedenle örnek cuk oturuyor, aksini arnica yı iade ettiğim bayi bile söyleyemedi, hatta benzer olarak oda bu fiyata bu kadar falan dedi.
    4-Bir markanın ürününü kalitesiz olarak nitelerken hangi markanın hangi fiyata satılan, hangi ürününden kalitesiz olduğunu belirtmek gerekir. fiat ı toyotay la toyota yı mercedes le- bentley le kıyaslayıp arslanı kediyle kıyaslarsan kedi tabi rezil olur fikrini anlatmaktı amaç, ancak KARMAŞIK demişsiniz, bunun neresi karmaşık? nilfisk kalitesiz!! peki kalitesiz kabul ettik, hangi parametreye göre kalitesiz? Nilfisk coupe kalitesiz malzeme ile yapılmış falan filan deyip extreme 300 de kalitesizdir sonucuna nasıl varılır? o halde 100 tl ye satılan çin malı electrolux lerde süpürge değil derse birisi ne olucak? resmen çöp niteliğinde malları var electrolux dediğiniz markanın piyasada süpürge diye satılan, pardon yutturulmaya çalışılan. şimdi onu gören z8870 i electrolux diye almamalımı size göre? Kesinlikle katılmıyorum. Pazarlama bu yüzden var işte, iyi pazarlama kötü ürünü sattırır, kötü ve yetersiz pazarlama çok iyi ürünün müşteriden uzakta kalmasına yol açar.Servisi yaygın değil hiç satılmıyor sağda solda diye ferrari ye kötü araba denir mi? Çok yakıt tüketimi var bu arabanın dedinizmi sınıfına göre, kullanım amacına göre konuşacaksınızki insanlar yanılmasın, yanıltmayalım lütfen.
    5-İnternet siparişinde size sonuna kadar hak veriyorum, bence riskli çok site var, canı yanan çok insanın yazısını okudum.hele süpürge asla denemeden alınmaz.Nilfisk in satış noktaları zayıf çünkü pazarlama faaliyetleri kötü yönetiliyor, kimsenin haberi yok üründen, ancak kurumsal olarak çok tercih edilen bir marka yani sanayi tipi ürünlere ağırlık vermekteler diye düşünüyorum, dyson ise sadece ev tipi kullanım ürünü ve pazarlamaya çok önem veriyor, bu önemin (reklam-tanıtım-personel vb masrafları ) bir maliyeti oluyor ve buda ürünün fiyatına elbette yansımakta.
    Sonuç olarak bu yukarıda yazdıklarımı forum üyelerimizin takdirine sunuyorum, tartışmak, polemiğe girmek amaçlı olmasamda yazdıklarınız karşısında açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Benim mesajımdan alıntı yapıp cevap yazmışsınız, fakat bu cevap benim yazdıklarımla son derece ilgisiz olmuş, bunu okuduğunuzda sanırım anlayacaksınız, Ben z8870 i ilk fırsatta deneyeceğim, size son derece saygım var tavsiyeniz için, belkide satın alıp kullanacağım ve bu sizin sayenizde olacak. Electrolux, nilfisk, miele, bosch, siemens hepsinin ortak amacı ticaret yaparak para kazanmak, bizlerinde amacı verdiğimiz paranın karşılığını almak, benim buralara birşeyler yazmaktaki amacımda markalara para vermeden önce forumdaşlarla fikir alış verişi yaparak en fazla Fiyat-Performans oranına ulaşmak, SAYGILARIMLA...

Hocam o cümleyle sizi kastetmedğim gün gibi aşikar olduğu halde estirmişsiniz, gürlemişsiniz, ortalığı talan etmişsiniz.

"....Tabiki reklam amacı güdülmediği sürece, malum bazı markalardan bahsedilince ortaya satıcıları veya bu işten dolaylı kazanç elde eden taraftarları çıkıyor ve reklam içerikli mesajlar yazılıyor. " derken özellikle diğer topiklerde 2 adet markanın süpürgelerden bahis açılınca, o markayı satan temsilcilerin ortaya çıkıp taraflı görüş bildirip reklam yapmasından bahsediyordum. Bu siteyi genel olarak tanıyanlar bunu bilirler.

Size şu andan itibaren yanıt verir isem, bu başlığı devam ettirme amacımdan çıkıp, şovmenlik tarafına kaymış olacağım. Zaten belliki "reklam" ile ilgili verdiğim mesajı gereksiz yere üstünüze alınmanızdan kaynaklı olarak bu kadar gerilmiş ve fırtınalar koparmışsınız. Ve asıl anlatmak istediğim konudan sapmışsınız. O mesajımda yazdıklarımı "reklam" ile ilgili ifadeyi üstünüze alınmadan TEKRAR okumanız yeterli olacaktır.

• Arkadaşlar, mesajların hepsini okumadım ancak ben de bir öneride bulunacağım.

Şu sıralar fiyat/performans oranına göre Fakir Prestige 2000 favorim.

Cihazın kasa, hortum, aksesuar kalitesi 10 numara. Emişi oldukça kuvvetli, yazılmamış ama 400w'ın rahatlıkla üzerindedir.
    Aksesuar bakımından zengin; parke fırçası, fırçalı küçük süpürma aparatı gibi ek aksesuarları var.
    En önemlisi de elektrikli turbo fırça isteyenler için cihazın üzerinde elektrik prizi bırakmışlar. Böylece hava akımından fırçası dönen ve süpürürken genellikle takılan turbo fırçalara muhtaç değilsiniz. Bir de yanında aksesuar olarak verselermiş harika olurmuş.
    Hepa filtresini kirletmiyor, bu da iyi bir filtreleme sistemine sahip olduğunu göstermekte.
    En önemlisi de çok sessiz çalışıyor, bu konuda rakibi yoktur diye tahmin ediyorum. 65dB'den sessiz çalışıyor, hakikatten de idda edildiği gibi sessiz.
    ASUSX1 arkadaşımız paylaşmıştı; ürün Polonya'daki bir firmaya fason ürettirilmiş.

Bence mutlaka değerlendirin. Ben ucuza bulursam elimdeki 2007 model Profilo'yu satıp/yazlığa götürüp bunu almayı düşünüyorum.

Arkadaşımda defalarca kullandım ve süpürme işlemini zevke dönüştürüyor valla :) Gecenin 12'sinde bile süpürge açabiliyorsunuz.

http://fakir.saruhan.com.tr/urunDetay.php?catId=150&urunId=269

• Dyson konusunda fikirleriniz nedir....
    DC-23 DC-29 DC-32 arasinda kaldim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_kesaf

Dyson konusunda fikirleriniz nedir....
    DC-23 DC-29 DC-32 arasinda kaldim...

Hepsinde aynı motor kullanılmış, model farklılıkları ve fiyatlar kullanılan başlıklara göre değişiyor. Motor özelliklei, çekiş gücü, emiş gücü, watt gücü vs. hepsinde aynı. Aksesuar ve başlık çeşidine göre veya modelin çıkış tarihine göre fiyat değişiyor. Ben en ucuz olanı seçtim, karar sizin...
  • birkaç gün önce Z 8810 UltraOne Elektrikli Süpürge siparişim geldi,internette gri renk gibi gözükuyordu,beyaz renk geldi, yanında 4 paket de S-Bag aldım.

bizim eski bosch'dan sonra çok sessiz geldi bu cihaz,max ayarda bile gece yarısı rahatlıkla çalıştırılabilir.

süpürgenin max ayarında aero başlığı halıda hareket ettirmek çok zor gerçekten,inanılmaz bir emiş gücü var.
  • mesajım bulunsun
  • Reklam olmasın diye F.Q yazdım ben makinayı 1995 de 12 ay taksitle 2200 dolara almıştım şimdi fiyatı neden bu kadar arttı bilemiyorum ama cok kullanışlı ömürlük makina . sulu makinalardan uzak durun FILTER QUENN.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.