Şimdi Ara

Uzun Süre Performansını Koruyabilen Lastikler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kimsede pirelliden bahsetmemis.pirelli nasil kullannan varmi acaba. ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

Geçen Ağustos ayında aldığım petlaslar sağa sola savurmaya başladı virajlarda. Yemin ederim arabamdan soğuttu beni. Bu sene durumum yok ama gelecek sene baharda alacam ben de kaliteli bi lastik

aynen öyle en doğru yorumu siz yapmışsınız marka farketmeksizin bir sürü premium markada lastik kullandım 1 yılı dolduran veya 20 bin km yi dolduran lastikten performans adına birşey bekleme :S pırellidede mıchelendede kumhodada yokohamadada good yeardada continetaldede durum bu malesef. bilmem kaç yıl oldu ilk günkü gibi diyenlere bakma lastikten zerre kadar anlamayanlar onlar.
  • Revo 2 çok pahalı arkadaş. Neresi yerli bn bunun anlamadım.

Bu aralar favorim hankook yeni serisi de çıktı bakmanizi öneririm.

Uzun sure özelliğini yitirmeyecek lastik çok zor.

Piyasada yumuşak lastikler var gayet güzel fakat biraz narin ve çabuk asınabiliyor.
    Bir de sert ve dayanıklı lastikler var. Dişleri bitmese de lastik taslasip catliyor.

Ama Michelin energy saver plus eskisi gibi degilmis tabaklara güçlendirme yapılmış dediklerine göre .

20 bin km oldu ben memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

Geçen Ağustos ayında aldığım petlaslar sağa sola savurmaya başladı virajlarda. Yemin ederim arabamdan soğuttu beni. Bu sene durumum yok ama gelecek sene baharda alacam ben de kaliteli bi lastik

aynen öyle en doğru yorumu siz yapmışsınız marka farketmeksizin bir sürü premium markada lastik kullandım 1 yılı dolduran veya 20 bin km yi dolduran lastikten performans adına birşey bekleme :S pırellidede mıchelendede kumhodada yokohamadada good yeardada continetaldede durum bu malesef. bilmem kaç yıl oldu ilk günkü gibi diyenlere bakma lastikten zerre kadar anlamayanlar onlar.

Diğer markaları çok deneme fırsatım olmadı. Performans kaybı illaki olacak bu kadar çok olması saçma. Her zaman kullandığım yolda spin attım orta refüje çıkacaktım nerdeyse. Goodyear veya continental in bi modeli sürekli karşılaştırılıyor ve tavsiye ediliyor. Dedikleri kadar olmasa da bendeki lastikten iyi değil midir

• Pirelli ve continental bence dayanım olarak iyi lastikler ancak iyi serilerini alın aynı ebatta 150 ,180,230 tl ye da var biraz fazla cebinizden çıkar ama güvenlik için değer.

• Su iskembei kubradan atip tutma ozelliginizden vazgecmediniz gitti.bir sor once ne yaptin lastik ne durumda vs. Diye degil mi?
    Aracimin lastiklerini eylulde degistirecegim,cok km yapan biri değilim.servisle gorustugumde daha 10bin daha goturur demelerine ragmen hemde.

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    elbetteki ilk 20-30 bin km ye kadar bariz bir şekilde premium lastiklerin farkı var ama bu kmleri geçtikten sonra lastiğin size sundukları yarı yarıya azalıyor. bu km leri yapana kadar lastikteki fren performansı yol tutunma performasına hayran kalırsınız. aracı yoldan çıkarmak için çaba sarfetmeniz gerekli. ama 1 yıldan veya 20-30 binden sonra pekde bi faydası kalmıyor. elbetteki petlas gibi nokıan gibi marshall gibi lastiklerden bariz üstünlüğü var ama ilk günkü performansıda beklememek gerekli.

edit: hem şunu unutmayın yolla temasınızı sağlayan lastiktir. sizin sağlığınıza zarar gelmesi demek varolan bütün paraların hiçbir değerinin kalmaması demek. nacizane önerim kullandığınız ebatlardaki lastikler çok pahalı değil en iyisini 1000 liraya alabiliyorsunuz 205/55/16 ebatlarında en iyi etiket değerine sahip goodyear f1 asy.3 bile 4 tanesi 850 gibi rakamlara alınıyor. 2 yılda 1 değiştirmeniz size pek pahalıya mal olmaz. varsın lastik yeni gibi dursun 2 seneyi doldurduğunuzda az kmde olsa değiştirin ben kendi can güvenliğimi ilk önce dikkate alırım. aynı aracın bir alt motor seçeneğini alınıp tasarruf yapılır ama lastik gibi fren gibi konularda tasarruf yapılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 29 Haziran 2016; 10:01:51 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.