Şimdi Ara

Uzun Süre Performansını Koruyabilen Lastikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir yılda çok fazla km yapmıyorum (7-10 bin km) bunun için uzun süreli performans oldukça önemli benim için.
    Uzun süreli kullanan veya birkaç yılını doldurmuş olan lastikleri deneyenlerin fikir ve görüşlerini almak istiyorum.Bağımsız kuruluşların yaptığı testler az çok lastik hakkında fikir veriyor ama uzun süreli kullanımda her şey değişiyor. Yazın sakız gibi olan veya 2 sezonda çatlamaya başlayan, yol tutmayan lastiklerden uzak durmak istiyorum. Bu seçeneklerden hangisi sizce daha uygun olur yada benzer fiyat/performans olan başka tavsiyeler de olabilir.

205-55-16

LASSA IMPETUS REVO 2+ 91V (167TL)
    Nokian Line 91V (172TL)
    Goodyear Efficientgrip Performance 91V (160-170TL)
    FALKEN ZE914 91V (160TL)
    Barum Bravuris 3 HM 91V(163TL)

• Bridgestone lar daha dayanıklı oluyor genellikle. Fakat yeniyken bile pek iyi yol tuttuğu söylenemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 28 Haziran 2016; 8:02:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunlop kullanicisiyim 40bin oldu harika bir lastik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen Ağustos ayında aldığım petlaslar sağa sola savurmaya başladı virajlarda. Yemin ederim arabamdan soğuttu beni. Bu sene durumum yok ama gelecek sene baharda alacam ben de kaliteli bi lastik

• G.yearin iyi datandigini söyleyebilirim, tutuş zayif ama eskime konusunda basarili.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokohama lastik

• bendeki attractalar 6. Senesini dolduracak. Muayeneden de hafif kusurla geçtiler. Ama son bir yılda yol tutuşu kötüleşti. Dikkatli kullanımla halledilebilir bir kusur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yokohoma veya bridgestone dayanıklı lastikelrdir. ancak sert sayılabilecek hamura sahip bu yüzden gürültüsü fazladır.
  • Dayanıklılık konusunda Bridgestone dur.
  • Nokian yumuşak olduğu için çok km yapmasa bile sizin kullanım değerleriniz için oldukça uygundur.
  • Bridgestone michelin v.b. markalar kullandım daha önce.
    Bana göre;
    Bridgestone dişlerin aşınması balon yapma, kaldırıma sürtme vs. konularda oldukça dayanıklı, fakat sert bir lastik kısa sürede dahada sertleşmeye başlıyor ve çatlaklar oluşuyor kızaklamalar başlıyor.

Michelin yumuşaklığını ve özelliklerini uzun süre koruyor buna karşın fiyatı oldukça yüksek ve narin bir lastik.Yazın bazen silgi kadar yumuşuyor.

Beklentim çok uç noktalarda değil, seçeneklerden ikisi arasında takıldım
    Lassa revo2+ yeni nesil yumuşak sessiz iyi olduğu söyleniyor ama korkum bridgestone gibi çabuk sertleşmesi.
    Nokian kış lastiklerinde kendini kanıtlamış testlerde mükemmel sonuç almış tek soru işareti uzun süreli kullanım sonuçları ve yumuşaklığından dolayı deformasyonu.Kullananlardan olumlu görüşler alabilirsem ilk tercihim nokian olacak.

• Continental

• Pirelli bence sert ama dayanıklı

• Tabiki :)

Şaka bir yana yukarıdaki lastikten bir önceki lastiğim goodyeardı, çok memnundum SUV olmasına rağmen, tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 29 Haziran 2016; 1:47:49 >
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Daha kullan o lastiği tereyağı gibi kayıp şarampole uçunca görürüm gırgk bin oldu çoheyi lastiği

• Dayanıklıkta bridgestone bir numaradır 110.000 km ve 100.000 km kullandığım lastiktir. Dünyanın 8. Mucizesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Tabiki :)

Şaka bir yana yukarıdaki lastikten bir önceki lastiğim goodyeardı, çok memnundum SUV olmasına rağmen, tavsiye ederim.

Ben de BFGoodrich kullanıyorum, 265/65/18, AT KO modeli, gerçekten çok sağlam lastikler, özellikle yanakları gayet dayanıklı ve jantı da içine alarak sürtmeyi engelliyor. Ama binek araçlar için yok bildiğim kadarıyla bu modelden.

• blackducati kullanıcısına yanıt
    Bende impetus revo alacaktım vazgeçip greenways aldım 60 binde şuan 101binde 10 bini kışlık desem yoktur bile 3 senedir çatlama falan yok hala kendini koruyor 185-60-15 ebat

• F10 520d de pirelli p zero kullandım 2 yıl memnundum

• Goodyear Egp aralarindaki en iyi tutusa yumusakliga sahip lastik.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.