< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uzun Süredir Folyo Kaplama Kullananlar (2. sayfa)
-
-
antideprasan benzerı ılaç kullanıyor musunuz?
-
Hayir kullanmiyorum.
Ölümlü dunya. Ölumden baska herseyin, aclik fakirlik, zorluk , basarisizlik gecici olduguna inanan biriyim. Arabadaki cizigi , taş izini onemseyen insanlarin, hayatlarinda gercek birer dertle karşilaşmadiklari icin bunlari dert ettigini dusunugorum. Araca gereksiz bir anlam yuklediklerini dusunuyorum. Araba guzel olsun konforlu olsun tamam da arabayi niye aldik? Bizi guvenle goturmesi icin mi ciziksiz olmasi icin mi? Hicbir seye gereksiz anlam yuklemeyin, kusursuz tutmaya calismayin. Keyfini cikartin.
Bakin aracimin yanina gittigimde cizik gorursem uzulurum. Insanim ben de. Ama dert etmem uykumu kacirmam. Kotuyse boyatir gecerim kaskodan, degilse de dert etmem. Takmam yani. Ha araba alma amacim olan beni bir yerden bir yere gotururken sikinti cikartiyorsa o zaman dertlenirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Obsesif kompulsif bozukluk derecesinde takintili olanlardan bahsediyorsunuz siz.
Adamda bu hastalik varsa yapacak birsey yok. Aslinda astım gibi, fıtık gibi tedavi edilmesi gereken bir hastalık lakin çoğu vatandas bunun bir hastalık oldugunun farkinda değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2015’te sıfır siyah Civic aldım, sitenin yarı kör köpeği ilk gün onu besleyip seven siyah Duster’a benzetip sol çamurluğa abandı, seramik kaplama, üç çizgi oldu sol ön çamurluk boydan boya. Bir süre sonra yaya geçidine aniden fırlayan adam yüzünden tamponuma ticari çarptı, çatladı, sensörler düştü, daha sonra sağ kapıya başka bir ticari sıkışık trafikte çarptı, çamurluk ve kapı boydan boya göçtü, daha sonra site girişine bırakılmış inşaat demirleri sağ kapıların ikisini birden yardı. Aracı satacağım gün, pasta ciladan geçmiş aracı fırçayla yıkamaya çalışan yıkamacıyı son anda yakaladım, satış günü çocukların kaputa yatıp montunun fermuarıyla komple çizdiğini görünce bende kayış koptu. Aracı o halde 3500 lira piyasanın altına verdim kurtuldum. Çizikli bir ikinci el aldım, hanım sağ olsun çizilmedik, vurulmadık yerini bırakmadı, ayda 1 kullandığım arabaya da sen yapmışsındır diyor ama can sağlığı. Baktıkça canım sıkılıyor ama saldım artık, salmak zorundayım. Titiz adamım ama yapacak birşey yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam tebrik ederim çok güzel bir bakış açısı genel anlamda hayata👏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benimde merak ettiğim 7-8 yıl kullanım sonrasında sökümün zarar verip vermemesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ppf ürün kullanılır ise 5 sene sorunsuz kullanırsınız. Ben aydınlatma grubuna ve piano kısımlara yaptırdım çok güzel oluyor. Asla çizilmediği için farlar araç sıfır zannediliyor sürekli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X