Şimdi Ara

Uzun Süreli Askerlik Tecil İşlemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışındaki şirketim vasıtası ile A.Ş veya LTD.’de pasif ortaklık verilerek alınacak olan “şirket ortağı” belgesi ile birlikte şirketin çalışmalarına ve faaliyetlerine belli zaman dilimlerinde iştirak etmek suretiyle 38 yaşına kadar tamamen yasalara uygun bir şekilde askerlik teciliniz yapılmaktadır.Türkiye'deki iş durumunuza ya da sigortanıza etki etmemektedir.

-5 gün içerisinde tüm işlemler halledilip,imzalar atılıp ilgili ülke konsolosluğunda askerlik durumunuz tecil edilir,konsolosluktan 38 yaşınıza kadar direkt tecil olduğuna dair belge alabilirsiniz.E-devlette ortalama olarak 15-25 gün içerisinde görünmektedir.Yurtdışndaki dosyanızın savunma bakanlığına gönderilmesi biraz uzun sürer.
    -Bu konuyla alakalı çok sayıda referansım mevcuttur.

Daha detaylı bilgi almak için

özel mesaj atabilirsiniz.

Dipnot: Arkadaşlar yaptığım hizmet ücretsiz değildir ve kesinlikle parası olan insanlar bana mesaj atsınlar.

Lütfen boş yere beni rahatsız etmeyin.İsteyen 33-34 bin lira verip 1 ayda askere gidip muaf olabilir.

Gerçekten -abi şu kadar olur mu? -abi tüm işlemlerden sonra verelim -abi oraya gelince sende kalsam olur mu? tarzındaki mesajlara bakmıyorum.Tekrar tekrar yazıyorum yaptığım işlem ücretsiz değildir ve kimseye zorla birşeyleri yaptırmıyorum.Askerlik durumundan dolayı kendine bir çıkış arayan insanlar için büyük bir alternatif..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok farklı bir alışveriş fikri, işi de ciddiyetle açıklamışsınız tebrik ediyorum
  • çok farklı bir alışveriş fikri, işi de ciddiyetle açıklamışsınız tebrik ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.