< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 19 Temmuz 2023; 3:41:17 > |
Uzun süreli koltukta oturmak ve Terleme sorunun çözümü
-
-
teşekkürler, faideli bilgi. peki kıç tarafına deri kısmı mı gelecek yoksa yünlü kısmı mı?
-
Yünlü kısmıquote:
Orijinalden alıntı: dekaremeteşekkürler, faideli bilgi. peki kıç tarafına deri kısmı mı gelecek yoksa yünlü kısmı mı?
-
yün bildiğin fırın gibi yapar, vücudu ısıtır bu da terletir diye bilirdim...
-
Yanlışmış tamamen…quote:
Orijinalden alıntı: dekaremeyün bildiğin fırın gibi yapar, vücudu ısıtır bu da terletir diye bilirdim...
herkes İçin havacılık derneğiPilot Koltukları Neden Koyun Postu ile Kaplıdır? - Herkes İçin Havacılık Derneğihttps://herkesicinhavacilik.com/en/pilot-koltuklari-neden-koyun-postu-ile-kaplidir.html
Koyun Postunun Özellikleri
Yazın Sıcak Kışın Serin: Kokpitte sıcaklık ne olursa olsun koyun postu aynı sıcaklıkta kalır. Bunun nedeni ham yünün termal olarak iletken olmamasıdır. Kokpit aşırı sıcak olsa bile terlemeye sebep olmaz ve konfor sağlar.
Hipoalerjenik: Koyun postu hipoalerjenik olması sayesinde tahriş ve alerjiye neden olmamaktadır.
Nem Emme: Yün lifleri kendi ağırlıklarının yaklaşık %30’una yakınını ıslak bir his bırakmadan emebilmektedir. Bu nedenle daima kuru kalmakta ve koku yapmamaktadır.
Ateşe Dayanıklı: Koyun postu sentetik malzemelere göre ateşe daha dayanıklıdır. Bu dayanıklılık koyun derisinin yapısındaki yüksek nitrojen ve sudan gelmektedir. Derinin yanması için ortamda daha fazla oksijen bulunması gerekmektedir.
Uzun Ömürlü: Koyun postu yırtılma, sökülme ve sıvılara karşı oldukça dayanıklıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 19 Temmuz 2023; 21:32:8 >
-
doğal yün diye sentetik olanını kakalayabilen sahtekarlar mümkündür, acaba hangi siteden veya satıcıdan almak gerekiyor, tavsiyen var mı?
-
Sahte yün fiyatına hakiki koyun postunu aldık, ancak bu sadece kıça yeter, sırt kısmını nasıl hallettin sen?
-
Koltuğun kendi sırt pedleri gayet konforlu hava alan yapıda, o yüzden sırta gerek duymadım, ama madem ucuza hakiki deri fırsatı yakaladınız bence sırt kısmı için de bir tane isteyin.
-
Bu arada merak edenler için ürün bu...
Bunu aldıktan sonra koltukta terleme ihtimali kalmıyor... Bu kadar ucuza bu kadar büyük sorunu halledebileceğimi hiç düşünmemiştim.
https://www.hepsiburada.com/ln-leather-gercek-koyun-postu-kisa-tuylu-naturel-dogal-renkli-dogal-post-paspas-p-HBCV00003GEO4Y
-
yekpare olsaydı tadından yenmezdi ama sırt kısmı için ayrıyeten almam gerektiğini biliyorum ancak onu sırt kısmında nasıl dikine tutturacağımı bilemedim.. belki bir kemer, kayış vasıtasıyla tutturulabilir veya kemersiz koltuğun üzerinde aşırtılıp sadece sırtın üst kısmına temas edilecek şekilde konumlandırılır. hele bi gelsin, deneme yanılma yöntemiyle çaresine bakarım artık...
-
Kaşındırmıyor mu hocam?
Benzer içerikler
- beylikdüzünden mall of istanbul"a nasıl gidilir
- 11. sınıfım okula gitmek istemiyorum
- 153 neden arar
- tezsiz yüksek lisans ne işe yarar
- bilgisayar mühendisliği zor mu
- exxen filmleri
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği
- walmart dolandırıcılığı
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X