Şimdi Ara

Uzun vadede, kullanılmayan telefonda faturalı hat mı daha avantajlı kontörlü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10 adet hat alacağım. Bu hatlarla arama, mesajlaşma, internete bağlanma olmayacak. Sadece belirli zamanlarda SMS gelecek, ama SMS gönderilmeyecek. Yani hatları sadece bu amaçla alacağım. Uzun vadede kullanacağım bu hatları en düşük maaliyet ile nasıl alabiliriz. Faturalı mı alsak daha karlı yoksa kontörlü mü?

• Sadece SMS alacaksa kontörsüz hat iyidir sanırım. Sadece hat kapanma süresi gelmeden TL yüklersiniz. Vergisini vs. o zaman alır zaten toptan olarak. Faturalının sanırım her ay belli bir standart ücreti var.
  • faturasız hat alıp taşırsanız telsiz kullanım vergisi de ödememiş olursunuz. yeni hat 3 ay içerisinde taşınmıyor olabilir. yine de deneme yapabilirsiniz.

faturalı hatta aylık en düşük 7 tl gibi bir rakam ödeniyor.
  • Kontorlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturasız hatların hepsini standart tarife alın böylece telsiz kullanım ücreti olmayacaktır emin olun hiçbir zaman. Rahatlıkla açık bırakabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende uzum süredir muhtemelen 4-5 senedir kullanmadığım faturaLı hattım var Turkcell'de.

Tarifesi Tarife Saniye diye geçiyor. Her ay 15 TL civarında sabit ücret ödüyorum.

Her ay 15 TL ödemekten gına geldi, kontürLüye çevirmEyi düşünüyorum.

Bu bağLamda senin de kontürlü aLmaN daha mantıkLı geliyor.
  • Arkadaşlar, bugün 55 TL'ye vodafone kontörlü hat aldım. Faturalı hat 5 tl, mecburi tarife gerekiyor fln dedi, aylık 24 tl. En ucuz böyle olacak sanırım. Çokta hesaplamadım uzun vade için. Teşekkürler ilginize...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell ve Vodafone, standart tarife kullanan abonelerden de telsiz kullanım ücreti almaya başladı. Şuan sadece Türk Telekom almıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut U kullanıcısına yanıt
    Vodafone Faturasız Her Yer indirim tarifesini kullanarak vergi den muaf olabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Bende uzum süredir muhtemelen 4-5 senedir kullanmadığım faturaLı hattım var Turkcell'de.

Tarifesi Tarife Saniye diye geçiyor. Her ay 15 TL civarında sabit ücret ödüyorum.

Her ay 15 TL ödemekten gına geldi, kontürLüye çevirmEyi düşünüyorum.

Bu bağLamda senin de kontürlü aLmaN daha mantıkLı geliyor.

15 tl ye her ay yeni hat satin alirsin dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Canbotek

Vodafone Faturasız Her Yer indirim tarifesini kullanarak vergi den muaf olabilirsiniz

http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/tarifeler-paketler/vodafoneluyum-faturasiz/her-yer-indirim-tarifesi

Telsiz kullanım ücreti hakkında herhangi bir bilgi yok. Emin misiniz?
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    O dediğini farkettiğinde için hattımı konturluye çevirmek daha mantıklı geldi.

• Umut U kullanıcısına yanıt
    ben de bu tarifeye geçtim,21 ocak itibariyle henüz , tkü kesilmedi,
    fakat uygulamada bakiyem -6 TL görünüyor,
    online işlem merkezinde 0 görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.