Şimdi Ara

Uzun Vadeli F/P Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar... Hemen konuya gireyim. Bu sene üniversiteye başlayacağım bunun için bana hem teknik donanım ve malzeme kalitesinden yana bu 4 yıl boyunca sıkıntı çıkarmayacak bi telefon istiyorum , arıyorum.Bir kaç telefon tavsiyesi aldım ,okudum.Bunlar :

LG G2 : Forumda sözlükte çokça okuduğum kadarıyla açıkçası kötü yorum yapan bile olmamış diyebilirim... Kimi ekranın sol üst tarafında sarılık vs. diye kronik G2 sorununda bahsetmiş ama bilgim yok. Yorumlarınızı beklerim.

Note 3 : Bir abim tavsiye etmişti üniversitene işine yarar diye pek LG G2 kadar araştıramadım gerçi...

Disc. Elite , Moto G gibi diğer telefon tavsiyelerini de okudum gerçi Disc den uzak gibiyim sorunlardan dolayı...

Apple telefonlar ya da İphone 4-4S : ??? Soru işareti bıraktım bu konudaki yorumu sizlere bırakıyorum.

Sonuç olarak aradığım şey tamamiyle fiyat performans ürünü... Gönül ister bi G3 , HTC One almak ama bütçem o kadar malesef yok 1000 liradan biraz esneme payım var diye düşünüyorum... Dediğim gibi göz önünde bulundurmam gereken şey uzun vade dayanıklık vs. elbette kılıf ve dikkat etmek gibi şeyleri yerine getireceğim.

Bi kaç gün içinde alıcağım hızlıca yardımcı olmanızı bekliyorum. Şimdiden hepinize çok çok teşekkür ederim :)

Edit : Nette gezinirken Nexus 5 ve LG Optimus gördüm. Yorumlarınızı da beklerim bu cihazlar adına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19fiki34 -- 24 Ağustos 2014; 1:54:09 >

• Butda en iyi telefon G2,ama en f\p Moto G dır çok stabil ve hızlı en az 2 yil çıkarır ben çok memnunum.Kullanım amacın nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kullanım amacı işte orta düzey internette gezinmek watsapp facebook vs. belki oyun oynamak ama arada sırada. mesela kuyrukta beklerken vs :) ama gerçekten akıllı telefon kullandığımı hissetmek istiyorum. 2 yıldır maxi plus 5 işkencesi çekiyorum :(
    internette gezinemiyorsunuz aniden çökme sorunu falan vardı...
  • Nexus 5 bence veya G2 ama nexus daha uzun süre dayanır onun dışında Z1C da muhteşem bir telefon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • [Deleted by Admins]

• quote:

Orijinalden alıntı: sat5

F/p demissin 1000 lira butcem var demissin. Ne f/p'si kardesim o paraya zaten ust segment telefon kayniyor piyasa. Ayrica kaf yil goturecegi sana bagli

Hocam tamam da şu açıdan dedim. Discovery Elite de o fiyatta ama kimse tavsiye etmez neredeyse... O açıdan dedim. Bu arada da o konu hakkında derdin olmasın yukarıda da dedim zaten dikakt edeceğim ve kılıf vs halledeceğim diye de onu yazma sebebim kronik sorunları olan bazı telefonlar hakkında bilgi için...
  • [Deleted by Admins]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi f/p lastik markası?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tavsiyen için çok teşekkür ederim hocam. telefonu bilmem ama garantiden servisten baya bi çeken vardı diye hatırlıyorum. yorumun için tekrardan çok çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19fiki34

tavsiyen için çok teşekkür ederim hocam. telefonu bilmem ama garantiden servisten baya bi çeken vardı diye hatırlıyorum. yorumun için tekrardan çok çok teşekkürler.

Elite alınmaz hele ki o paraya Nexus 5 ve G2 varken birde Z1 Compact vat bu üçünden birinin al

• G2 memnun eder
  • 4 yıl boyunca sıkıntı çıkarmayacak telefon.Lg G2 batarya açısından çok iyi,bir de spiegen kılıf alırsın sağlam olur kasa da.Nexus 5'i ip5s gibi düşün,çok iyi ama akşam eve gidince şarjın bitmiş olacak.Şarj sorun değil diyorsan nexus 5 tercih etmen daha iyi olur.Daha uzun süre güncel kalacak.Stabilite daha iyi olacak.
  • Batarya icin lg g2 (1200-1500 clvarı) daha uzun süre güncel kalması icin nexus 5 (1100-1400 civarı) karar senin
    yok tuzlu dersen sen arastırma direk git motorola moto g al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Saracen -- 24 Ağustos 2014; 10:19:05 >
  • Nexus 5'i araştırmanızı öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2

• sorunsuz stabilite ve güncellik açısından Nokia lumia 925 para varsa lumia 930 öneririm. seni rahat rahat 4 yıl götürür. iphone a para verilmez. minicik ekran ve vasat bataryası seni hiç memnun etmez. android tarafında da lg g2, nexus 5, sony xperia z1 ve küçük olsun dersen z1 compact öneririm.
  • Bende yeni bir lg g2 kullanıcısıyım.ilk androidle tanışmamda lg gt540 optimus ile olmuştu yıllar önce ozamandan beri android platformunu kullanıyorum ve nedense en cok beni memnun eden keyif aldığım cihazlar lg nin cihazları oldu :) bu öznel yorumu bi kenara bırakırsak cihaz stabilite ve özellikle pil ömrü ile seni fazlasıyla memnun edip üniversite hayatın boyunca yeterli olacaktır.4 yıllık uzun bir süre kullanım için tek dezavantajı kasası ama sen spigen tarzı koruma gücü yüksek bir kılıf kullanıcam dikkat edicem diyorsan oda hiçbirşekilde sorun olmayacaktır.

• g2 almaya çalışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19fiki34

Merhabalar... Hemen konuya gireyim. Bu sene üniversiteye başlayacağım bunun için bana hem teknik donanım ve malzeme kalitesinden yana bu 4 yıl boyunca sıkıntı çıkarmayacak bi telefon istiyorum , arıyorum.Bir kaç telefon tavsiyesi aldım ,okudum.Bunlar :

LG G2 : Forumda sözlükte çokça okuduğum kadarıyla açıkçası kötü yorum yapan bile olmamış diyebilirim... Kimi ekranın sol üst tarafında sarılık vs. diye kronik G2 sorununda bahsetmiş ama bilgim yok. Yorumlarınızı beklerim.

Note 3 : Bir abim tavsiye etmişti üniversitene işine yarar diye pek LG G2 kadar araştıramadım gerçi...

Disc. Elite , Moto G gibi diğer telefon tavsiyelerini de okudum gerçi Disc den uzak gibiyim sorunlardan dolayı...

Apple telefonlar ya da İphone 4-4S : ??? Soru işareti bıraktım bu konudaki yorumu sizlere bırakıyorum.

Sonuç olarak aradığım şey tamamiyle fiyat performans ürünü... Gönül ister bi G3 , HTC One almak ama bütçem o kadar malesef yok 1000 liradan biraz esneme payım var diye düşünüyorum... Dediğim gibi göz önünde bulundurmam gereken şey uzun vade dayanıklık vs. elbette kılıf ve dikkat etmek gibi şeyleri yerine getireceğim.

Bi kaç gün içinde alıcağım hızlıca yardımcı olmanızı bekliyorum. Şimdiden hepinize çok çok teşekkür ederim :)

Edit : Nette gezinirken Nexus 5 ve LG Optimus gördüm. Yorumlarınızı da beklerim bu cihazlar adına.

BlackBerry z10.. 800₺ civarı fiyat, en hızlı stabil ve kullanışlı işletim sistemi, hdmi çıkışı ve hem BlackBerry world hem de android marketten uygulama indirme. Daha ne olsun... ne yapacaksın androidli telefonu ha bire rom denersin rahatça rehbere girebilmek için ama her rom da bir eksik çıkar, uygulama yüklersin telefon şişer vs vs.. ama BlackBerry sana sadece konfor sunar

• G2 yada Z1compact. .

1500e kadar baskasina bakma bile

• Note 3 alabiliyorsan tavsiyemdir.Küçük boyut istersen Z1 Compact olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.