Yalnız partilerin oy dinamikleri tamamen farklı. Yani bu memlekette 20 milyon kişi CHP genel başkanından daha iyi muhaliflik yapar. |
Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (1136. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
YOK YA. Muharrem İnce asıyor kesiyordu ben chp den daha yüksel oy aldım falan diyordu ne oldu genel seçimde aldı boyunun ölçüsünü.
zATEN BU ÜLKEDE HERKES HER ŞEYİ ÇOK İYİ BİLDİĞİNİ ZANNEDİYOR.
yahu fenerbahçe 1-2 maç kötü sonuç alınca bile hemen José Mourinho ya bile akıl veren çok oluyor,yok o futbolcuyu niye oynatmışmış,yok o taktik yerine şu taktik daha işe yararmış.
yani dünyada üncü otorite olan teknik adamdan dahi daha çok futbol bildiğini sanan 20 milyon insan var bu ülkede desek daha doğru.
-
-
Bu site ne kadar doğru acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
parasını verip geçmişe ait tüm data ve verilere ulaşabiliyorsun borsa istanbul a.ş den.
bu sitesi yatan kişi de parasını verip tüm gün sonu kapanışları ve dağıtılan temettüleri ve dolar fiyatlarının gün gün datasını almıştır.
yani geçmiş verilere ulaşabilen az biraz yazılım bilen herkes buna benzer uygulama veya site yapabilir.
-
215 den alıp 194 e stop oldum lanet olsun kochl..daha da düştü.. VADELİ İDİ.
-
vadeli işlemlere bulaşmayın yanarsınız.
tüm ana parayı bile kaybedip eksiye dahi düşebilirsiniz.
borsada geçek manada batanlar işte vadeli işlemlere bulaşanlardır
-
Benim vadeli işlemdeki dolandırıcılığı ifşa ettiğim konum vardı ,adminler sildiler. Forex ve viopdan uzak durmak lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen kanka. Mesela sen olsan morinyo almak yerine hissesini alırdın
hatalı bir benzetme. doğrusu şu olmalı fenerbahçe maç bileti almak yerine fenerbahçe hissesi alırdın olmalı
ben beşiktaşlıyım ama beşiktaş hissesini sembolik olarak dahi almadım.
harbiden la ben niye sembolik olarak 1 lot BJKAS almıyorum ki. yarın ilk ilk 1 lot çuk bjkas almak olacak
-
Koç holding artık uzun vadeli al kenara koy hissesi değil, yükselişte sat düşüşte al moduna geçti. 3-4 aydır bakın sürekli aynı hareketi yapıyorlar, hisse 185-170 arası en az 7-8 kez in çık yaptı.
Ülke borsasını çocuk parkına çevirdiler ileri geri. Birilerinin tezgahnda planındayız. Ya bıktırıp kaçırmaya uğraşıyorlar, ya düşüktem verilen sözler var yabancıya oraya insin diye uğraşılıyor. Artık halka arzlara giren bile yok
-
3-4 ay uzun bir süre mi ?
Aslında bu ekonomi yorumu yapanların fon yönetmesi gerekiyor yoksa yaptıkları şey manipülasyondur bizim bu türden insanları yatırım yaparken dikkate alamamız gerekiyor.
-
benim yiğido kötü bilanço açıklamış
-
-
Teyipin son açıklamasına göre enflasyonda düşüş başlamış.
Kaç yıl sonra hissederiz tahmini?
-
bir vakitler büyüme hissesi olarak adı anılıyordu,şimdilerdeyse küçülme hissesi olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 28 Ekim 2024; 20:20:10 > -
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X