Şimdi Ara

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (1136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23.615
Cevap
614
Favori
1.125.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11341135113611371138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yalnız partilerin oy dinamikleri tamamen farklı. Yani bu memlekette 20 milyon kişi CHP genel başkanından daha iyi muhaliflik yapar.

• espial kullanıcısına yanıt

YOK YA. Muharrem İnce asıyor kesiyordu ben chp den daha yüksel oy aldım falan diyordu ne oldu genel seçimde aldı boyunun ölçüsünü.

zATEN BU ÜLKEDE HERKES HER ŞEYİ ÇOK İYİ BİLDİĞİNİ ZANNEDİYOR.

yahu fenerbahçe 1-2 maç kötü sonuç alınca bile hemen José Mourinho ya bile akıl veren çok oluyor,yok o futbolcuyu niye oynatmışmış,yok o taktik yerine şu taktik daha işe yararmış.

yani dünyada üncü otorite olan teknik adamdan dahi daha çok futbol bildiğini sanan 20 milyon insan var bu ülkede desek daha doğru.

• peki sorarım sana 2020-2024 ABD borsası için anormal yıllar değil mi? ABD de pandemi zamanı dolar basıp durdu .

ttrak tan örnek vermişsinde temettü yatırımcısı tüm parasını tek bir hisseye mi gömüyor? 2019 yılı TTRAK özelinde tarihi düşüş yaşadığı yıl

şimdi TTRAK alıp temettü yatırımı yapan biri muhtemelen FROTO YU da portföyün de bulundurur değil mi?

PEKİ 2000-2019 yılları arası her ay düzenli şekilde 100 dolar ile froto hissesi alan birinin paarası ne olurdu? aşağıda ki tabloda

hayır neden 2018 değl de 2019 yılı çünkü 2000- den 2018 örnek versen o 14bin dolar-14bin dolar olarak gözükmeyecekti. ha sen 2022 yi kabul etmiyorsan ben de 2019 u kabul etmiyorum hadi bakalım.

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm

22bin usd parası 104bin dolar olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 27 Ekim 2024; 10:30:42 >

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Bu site ne kadar doğru acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt

parasını verip geçmişe ait tüm data ve verilere ulaşabiliyorsun borsa istanbul a.ş den.

bu sitesi yatan kişi de parasını verip tüm gün sonu kapanışları ve dağıtılan temettüleri ve dolar fiyatlarının gün gün datasını almıştır.

yani geçmiş verilere ulaşabilen az biraz yazılım bilen herkes buna benzer uygulama veya site yapabilir.

• xmxksk kullanıcısına yanıt

215 den alıp 194 e stop oldum lanet olsun kochl..daha da düştü.. VADELİ İDİ.

• @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

vadeli işlemlere bulaşmayın yanarsınız.

tüm ana parayı bile kaybedip eksiye dahi düşebilirsiniz.

borsada geçek manada batanlar işte vadeli işlemlere bulaşanlardır

Benim vadeli işlemdeki dolandırıcılığı ifşa ettiğim konum vardı ,adminler sildiler. Forex ve viopdan uzak durmak lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Aynen kanka. Mesela sen olsan morinyo almak yerine hissesini alırdın

• hatalı bir benzetme. doğrusu şu olmalı fenerbahçe maç bileti almak yerine fenerbahçe hissesi alırdın olmalı Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

ben beşiktaşlıyım ama beşiktaş hissesini sembolik olarak dahi almadım.

harbiden la ben niye sembolik olarak 1 lot BJKAS almıyorum ki. yarın ilk ilk 1 lot çuk bjkas almak olacak Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

• @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

Koç holding artık uzun vadeli al kenara koy hissesi değil, yükselişte sat düşüşte al moduna geçti. 3-4 aydır bakın sürekli aynı hareketi yapıyorlar, hisse 185-170 arası en az 7-8 kez in çık yaptı.

Ülke borsasını çocuk parkına çevirdiler ileri geri. Birilerinin tezgahnda planındayız. Ya bıktırıp kaçırmaya uğraşıyorlar, ya düşüktem verilen sözler var yabancıya oraya insin diye uğraşılıyor. Artık halka arzlara giren bile yok

• xmxksk kullanıcısına yanıt

3-4 ay uzun bir süre mi ?

Aslında bu ekonomi yorumu yapanların fon yönetmesi gerekiyor yoksa yaptıkları şey manipülasyondur bizim bu türden insanları yatırım yaparken dikkate alamamız gerekiyor.

• benim yiğido kötü bilanço açıklamış Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

• Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm
  • Teyipin son açıklamasına göre enflasyonda düşüş başlamış.

Kaç yıl sonra hissederiz tahmini?

• bir vakitler büyüme hissesi olarak adı anılıyordu,şimdilerdeyse küçülme hissesi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 28 Ekim 2024; 20:20:10 >
  • 
Sayfa: önceki 11341135113611371138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.