aslan thy nasıl da tutuyor endeksi bim denen saçma hissenin tiranlığının acilen bitirilmesi gerekiyor sadece şu görsele bakın mike tyson gibi thy < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 15 Kasım 2024; 17:59:27 > |
Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (1148. sayfa)
-
-
malum karar geldi
-
18 temmuz'da başlayan ayı piyasası 5 kasımda bitti dememiz için 9400 üstü seanslık kapanışlar gelmesi gerekli demiştik
9400 geldi ama tutunamadı
ayağımızı suya sokmak için 9400'ü takip ediyoruz
ve bu ayı piyasasından umarım 18 kasım haftasında çıkıyoruz...
buradan çıkarsak ilk hedef belli 10.194-10.416 arasındaki GAP...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 16 Kasım 2024; 16:21:10 >
-
kriptoda son 2 haftada yaptığım karları görünce şu borsa istanbul'a su veresim gelmiyor vallahi
ama THY yıldız gibi parlıyor maşallah...
Şu 9400 geçilip ayı piyasasından teknik olarak kurtulursak alacağım ilk hisse THY olacak
asla YTD...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 16 Kasım 2024; 16:16:18 > -
Gerçekten şu boğa bitince boşluğa düşeceğim diye korkuyorum. Amacım yaratabildiğim kadar para yaratıp bunu başta thy olmak üzere dipten alabilmek. Aslında henüz aralık toplantısında bile fed'in sabit bırakma ihtimali %50'ye dayandı ve nasdaq vb çakıldı ama kripto tarafının haberi bile yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
37579usd
abd borsalarının perşembe ve cuma günkü sert düşüşü sonrası 1800usd eridi portföy
-
Kadınlar borsaya kocalarından daha fazla güveniyormuş
-
Moskova borsası türev işlemlere kapatıldı, ama düşüş bizim borsada
-
Bistte dolar bazında %50 erimekten iyidir… Bistte 3 yıla yakındır takiliyorum, ereglide eridim gittim… Herhangi bir abd buyuk sirketlerin hissesinde takilsaydim bunu yasamazdim… Turkiyede buyuk sirket hissesinde ise catir catir verdiler elime.. Ciktim soverek eregliden, dedim baska artanlara yoneleyim, hatsan coktu, doas coktu…
Bist demek pismanlik demek… Simdi kasim ayinda ucacak kacacak bist, herkes yuklendikten sonra dolar bazinda daha da dip yapacak… Bu kadar ucuz fiyatlara dahi gelmiyor yabanci yatirimci… Daha da kelepir olsun, dolar 50-55₺ olsun, dolar bazinda bir %30-40 daha erisin oyle geleyim istiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
borsaya tek bir hisse özelinde bakarsak aldanırız. Herhangi bir abd buyuk sirketlerin hissesinde takilsaydim bunu yasamazdim demişsin de
mesela intel var küçük bir şirket mi değil çoğu bilgisayarın işlemcisi şuaa intel marka.
bakınız intel 5 yıldır düşüşte ve ciddi bir düşüşte.
-
37869USD
-
Yine dayak yemişiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 20 Kasım 2024; 18:20:48 > -
abiler yarının haberini almış
-
görselde gözükmemiş ama bizim borsayı tam 17:00'da basıyorlar tamamen insider
-
iş inanılmaz miktarda shortlara devam ediyor
iş yatırım'ın bizzat şimşek olduğu teorimin arkasındayım
longladığım tahtada şimşeği görünce ben: (maskelerimiz takılıyken)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 20 Kasım 2024; 19:1:44 >
-
Borsa macera yeri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, teknik analiz için Ahmet Mergen'in kitap setini almayı düşünüyorum. Okuyan ya da herhangi bir fikri olan var mı acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X