pgsus ve thy harika ya |
Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (1147. sayfa)
-
-
Kazık oğlu kazık bir banka. Yıllarca işlem başı 15, 25 dolar ücret keserken midas gelince bi düşülttüler. Zaten zamanında böyle bir bankaya ne diye ihtiyaç duyulupta kurulmuş. Ziraat var ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Millet kedi köpekle parayı 2 günde 2ye katladı, bist yüzde 1 yaptı diye bayram havası var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
elon abi köşe oldu
-
Arkadaşlarına rahat verip bir ev alır artık heralde
Başka bir millet de kedi köpekle parayı 1/100 yaptı
-
hocam kaçan fırsatlara üzülmeyin boş verin nasibinizde yokmuş unutmayın fırsatlar bitmez. üzülmeye gerek yok yenisi çıkar karşınıza umarım. takip etmek gerekiyor. bir sürü yerde trump seçilirse elon amcanın hisseleri uçar diye okudum ama cesaret edip girmedim/giremedim.
-
Zirvesindeki ponziye atlarsan 1/100 yaparsın tabi.
köpeğin güdüldüğü zamanda seni harcarlar hatçe bist.
-
-
Bugün ne oldu da böyle oldu ? özel bi durum mu oldu? takip etmedim piyasayı :)
-
yarın abd tüfe var yüksek gelebilir bizimkini soruyorsanız hiçbir fikrim yok oyuncak
-
Yeotekle ilgili 6 ay önceden 200 den alıp perişan olanlar çok etrafımda hepey ümitlerle girdiler ama nafile kağıt 140dan döndü çoğu mağdur alanların ben almadim iyiki ama içine giren içinde kaldi dikkat etmekte fayda var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
200 tane bilanço geldi bugün çoğunlukla kötü gelince endekste düştü doğal olarak.
Benzer bir hatayı ben de Sayas'ta yaptım. %200 kapasite artışına inanıp iyi bilançolar geleceğini düşündüm ama maalesef öyle olmadı. Sonrasında kol kesip portföyü düzenledim. Yeotek her bilançoda üstüne koya koya ilerledi. Sene sonu bilançosunu da iyi bekliyorum. 3'te birini kar ile sattım zaten. Kalanını da hissenin durumuna göre uygun bir yerden satmaya çalışacağım. Önceden daha uzun vadeli düşünüyordum ama artık Bist ile ilgili düşüncelerim biraz değişti.quote:
Orijinalden alıntı: Yrs123Yeotekle ilgili 6 ay önceden 200 den alıp perişan olanlar çok etrafımda hepey ümitlerle girdiler ama nafile kağıt 140dan döndü çoğu mağdur alanların ben almadim iyiki ama içine giren içinde kaldi dikkat etmekte fayda var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Takip etmekte fayda var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türkiye genelinde konut satışları %76,1 arttı (faiz %50, dolar sabit iken)
Borsadaki Gyo şirketlere bakmakta fayda var 0.20 pd/dd gyo var borsada şuan
-
2 gündür bakmıyordum 500.000 zarardan kara geçmişim yine tam zamanımda maliyetleri düşürmüşüm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Borsa kesinlikle bir indirim fiyatlıyor ama yine pozitif ayrıştı. Abd borsaları yataylıktan çıkınca yine salmaz ve bu supertrend üstünde kalırsa güzel
hocam işte o yüzden iki gündür çakıyorlar aşağı doğru
pgsus ekim trfik verileri de çok iyi ama iki gündür hsbc tahtanın içinden geçti
4 milyona yakın lot sattı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X