Şimdi Ara

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (1145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.554
Cevap
615
Favori
1.122.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11431144114511461147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 39453usd

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

39k dolar bazlı portföyün mi ?

her gün sayma ,bereketi kaçmasın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİST'de 18 temmuzda (11.252) başlayan düşüş trendi 5 kasımda (8567) bitti diyebilmemiz için aşılması gereken teknik seviye 9400 üzeri günlük kapanıştır.

burası geçilemez ise bu yükselişler gene tepki yükselişi olarak kalacaktır... (daha önce 4 defa denedi aşamadı şimdi 5 nciyi yaşıyoruz)

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 8 Kasım 2024; 16:12:16 >
  • yaralitim Y kullanıcısına yanıt

Midas gibi aracı kurumlar üzerinden hisse alım satımı yapabilirsiniz.

Bazı bankalar üzerinden de bu işlemi yapabiliyorsunuz hepsinde yok diye biliyorum.

En uygun oranla alım/satım yapabileceğiniz hangisi bakıp oradan hesap açabilirsiniz.

Yanılmıyorsam eğer Midas işlem başına 1,5 dolar komisyon alıyor. Ayrıca yurtdışı işlemlerde vergi ödemesi yapmanız gerekiyor belli rakamın üstüne çıktığınızda vs.

• Space-Dye Vest S kullanıcısına yanıt

Faizin en büyük takoz olduğu ortada; ama umarım bu haftasonu da abuk sabuk KAYYUM haberleri gelmez.

• bu adamlar ne yapıyor? ürünleri bedavaya satıyorlarsa gidip yararlanalım bari

• şirket seçimi önemli

bilançosunu açıklayan en büyük şirketlerin yıllık kar değişimleri, fk ve defter değerlerine bakın thy inanılmaz

bu arad sahol ilk 17'de bile çıkmamış altta kent gıda vs ile alt alta duruyor 170 milyar tl piyasa değeriyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 8 Kasım 2024; 20:22:28 >

• ghostiki kullanıcısına yanıt

Söylemlerden chp'li büyükşehir belediyesine kayyum gelecek gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ry4n

şirket seçimi önemli

bilançosunu açıklayan en büyük şirketlerin yıllık kar değişimleri, fk ve defter değerlerine bakın thy inanılmaz

bu arad sahol ilk 17'de bile çıkmamış altta kent gıda vs ile alt alta duruyor 170 milyar tl piyasa değeriyle

Bu akşam gelen bilançolara baktım da iyi diyebileceğim pek bir şey yok. İyi olanlar zaten önceden fiyatlamasını yapmış oluyor. Elimde bir Yeotk kaldı iyi bilanço beklediğim. Onlar da son dakika atarlar. Endeks 9400'ü geçemezse Bist tarafında sürünmeye devam...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ry4n kullanıcısına yanıt

bence çok iyi vergi kaçırıyorlar

Ryzen 5 2600x çıktığından beri çıktığından beri amd kullanıyorım. Şuan 5600x var değiştirisem 3d lerden birine geçerim yine amd.
    İntel full reklamlarla ilerledi tüm fenomenlere yıllarca para verdiler reklamlara harcayacağına kendini geliştirmek için harcasa bu duruma düşmezlerdi. Şimdide amd çok pahalı çıkarıyor işlemcileri tersine dündü gibi. Öne geçen fiyatı artırıyor. Umarım intel geri döner kafa kafaya giderler en iyi o kullanıcılar için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arondir kullanıcısına yanıt

senin pc bayağı iyi.

benim sistem antika

nisan 2017 de yani bundan 7,5 yıl önce almışım ve intel pentium g4560 işlemci 260tl imiş. şimdi aynı işlemci aynı sitede 3022tl.

fiyat artış oranı %1062

acaba şuan bir giriş seviyesi ev bilgisayarı toplamaya kalksam kaç para tutar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 9 Kasım 2024; 16:3:46 >
  • Özbey 2 yıl önce sistem kursan bugün yine aynı fiyat olurdu.Özbey 20 bine çok güzel ekransız pc alırsın. Hazır sistemleri takip et güzel hazır toplamalar çıkıyor. Bu fiyat geçen senede böyledi sanki hiç pahalanmadı hatta 2 sene önce ekran kartları uçmuşken toplayan daha pahalıya toplamıştır o zaman.

Edit: bu arada bende pc o zamanlar almıştım ama bazen ekran kartı bazen işlemci bazende anakart ucuza denk getirdiğimde hep güncelledim. Şuan mesela yenilersem işlemci yenilerim anakart işlemci birlikte yenilerim 1 sene sonra ekran kartı vs derken çıkan parçalarıda satınca minimum farka güncel kalıyorsun. Birde yenilerken kampanyayla ölü fiyata denk getirdiğim için acayip ucuza denk geliyor geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arondir -- 9 Kasım 2024; 16:46:23 >

Giriş seviyesi bilgisayar almak isterseniz ve parçalar iyi olsun derseniz. 19 ile 45 bin arasında değişiyor. Nasıl bu kadar değişiyor derseniz. Kimi toplama hazır sistem var içindeki markalar yüzünden ve kampanyalar yüzünden fiyatı düşük.

• Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
  • ENERY %6796 bedelsiz sermaye artırım kararı alınmıştır.

bölününce kaç lira olur acaba 3,5lira falan mı Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

• 
Sayfa: önceki 11431144114511461147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.