Şimdi Ara

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (1143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Hatchway Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23.615
Cevap
614
Favori
1.125.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11411142114311441145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • patlamaya gerek yokmuş ama zarar etmemeleri mucize olmuş

thy varken çok ucuzlamadığı sürece para yatırmanın hiçbir anlamı olmayan bir hisse

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm
  • düzenli olarak düşüyoruz sanırım..

yatırım hayatıma başladığım (2022) günden beri ilk kez bu kadar uzun düşüş gördüm sanırım.

kağıtlar düşüyor, fonlar düşüyor.

altın ve faiz para kazandırdı sanırım sadece.

yine ky ye bir ders Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm  sepet sepet sepet

tabi uzun vadeciler için de bir fırsat olabilir, lot arttırım yapılabilir Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

ben ufak paralarla, elime para geçtikçe alımlarıma devam ediyorum.

ytd.

• rakamlar ve gerçekler saygı göstermez

• Borsanın düşüşüyle beraber ülkenin büuük şirketleride sırayla kötü bilanço açıklıyor. Soru şu, borsa düştü diyemi bu şirketler kötü bilanço açıklıyor yoksa bu şirketler kötü bilanço açuklayacağını bilen borsamı bu kadar düşüyor. Benim düşüncem adamlar 3-4 ay önceden beri bu bilançoları fiyatlıyor zaten. Bundan sonrası onlar gelecek bilançoları fiyatlar, bizim bilmediğimizi biliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar

Aracı kurum batsa bile takasbank üzerinde e-yatırımcıda gördüğüm hisselerim benim üzerimde kalıyor bu konuda garantideyiz.

Sorum şu aynı durum Amerika, Avrupa borsalarındaki hisselerde de geçerli mi? Örneğin Apple hissesi aldım Midas üzerinden, e-yatırımcıda o hisseyi görebiliyor muyum?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemans -- 5 Kasım 2024; 19:59:13 >
  • Lemans kullanıcısına yanıt

Göremezsiniz sadece Midas değil iş yatırım veya başka bir aracı kurumda olsa da gözükmez. Saklama bankası veya kurumu Takasbank ve mkk değil çünkü.

• freshwind F kullanıcısına yanıt
    yürütülen para politikası ile hem vatandaşın hem şirketlerin belini büktüler , çok uzun zaman bu şirketler düzgün bilanço açıklayamaz ,

ülkenin tek sorunu çalanlar gerek kamu gerek özel farketmez her yerde tezgahlar kurulmuş cayır cayır yolsuzluk , rant , akraba arkadaş hatır ile her yere yerleşmiş yerleştirilmiş kazanmadan hakettemeden yolunu bulan kan emiciler,, tek yol bu düzeni bu tezgahları yıkmak iken

yapılan tek iş nereye nasıl vergi sokarız

şahsen 18 yıldır bu şekilde bir durum görmedim şirketler için ,

enflasyon düşecek bunu beyaz eşya satışlarndaki düşüşten anlıyoruz diyen bir maliye bakanı aslında demesi gereken , tezgahıni kurmuş hakettemeden ceplerini dolduranlar haricinde ülke topyekun küçülüyor

küçülen şirketlerin nasıl borsada yükselmesi beklenebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayalet genyoutube
    Koyunun başına Bekçi, Bekçinin başına Müdür Devlet partizanca nasıl
    https://www.youtube.com/watch?si=dpTM2OtV9u88h_kJ&v=K_xR3qNaLYc&feature=youtu.be

ülkenin durumu bu net ister inan ister inanma

• 5 günde neredeyse 30 bin short daha artırdı iş. maliyet 36.176

• Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm

Ne olursa olsun toplamaya devam. Herkesin bereketi bol olsun , bu iş sabır işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasjk87 -- 5 Kasım 2024; 21:14:52 >
  • hayırlı olsun %30, 2x ile %60

zafer kesinleşirse %100 yapar mı?

• muhammet atış M kullanıcısına yanıt

4300 biraz abartılı bir beklenti değil mi?

• DALAAAK D kullanıcısına yanıt

Hocam seninkide nasrettin hocanın işine döndü.Kazanın doğurduğuna inanıyorsunda öldüğüne neden inanıyorsun.Bunu borsaya uyarlarsak.

Borsanın 1500 puandan 11000 puana gittiğine inanıyorsunda 11000 puandan 4300 puana düşeceğine neden ihtimal vermiyorsun.1500 puanda iken kim inanırdıda 11000 puna gideceğini söylerdi.

Bu mesajı 2022 de yazmışım:

Tabiki yine benim düşüncem.Herhangi bir yatırım tavsiyesi, içermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet atış -- 6 Kasım 2024; 9:16:19 >

• 38032usd

• Coca Cola ne oldu ya çok kısa zamanda yüzde 20 zarar ettim. Bu kadar standart iş yapan şirket nasıl bu kadar düşüyor anlamadım .

• Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    konuda madem kriz var krizde kim kazanır diye birileri ilaç dedi o yıkıldı , Cola dedi o yıkıldı , market dedi o yıkıldı , sigorta dedi o yıkıldı , bu mevcut düşüşte sağlam duruyordular hepsi o burda yazdıktan sonra göçtü enteresan diğerleri zaten düşmüştü bunlar biraz direniyordu

• ry4n kullanıcısına yanıt

Trump'ın seçilmesiyle birlikte dünyadaki bütün para birimleri Dolar'a karşı değer kaybederken

değer kazanan tek birimi TL...

• enflasyonu düşürmeyi beceremeyen aksine daha da berbat hale gelmesini sağlayan şimşek olmasa şuan faizler inmeye çoktan başlamış ve trump etkisiyle ülke gaza basmıştı bu avantajıyla ama maalesef

• muhammet atış M kullanıcısına yanıt

O konuda enflasyon desteği göz ardı edememeyiz ama düşüşlerde düşen enflasyon var ama sadece sayısal veriler.

Gelmez diye bir şey yok, her şey olabilir fakat enflasyon düşmediği sürece 4300 konusunda çok yuvarlak düşünüyorum ama imkansız değil :D

• 
Sayfa: önceki 11411142114311441145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.