Şimdi Ara

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (1168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: karagulle70 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
23.805
Cevap
611
Favori
1.135.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
92. Sırada  bugün en iyi #92
Sayfa: önceki 11661167116811691170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bernoulli Denklemi

2024 yılında borsada yüzü gülenimiz var mı ?🥲

Bakalım 2025 te neler olacak
    Borsada 2024 performansım 2022 ve 2023'ün çok gerisindeydi ama Sayas hariç zarar ile çıktığım pek hisse olmadı. Bir kaç katlayan hisse dışında altın ve ppf'de kalsam aşağı yukarı aynı olurdu sanırım. Borsada boşa geçen bir yıl oldu gibi...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • answer my question kullanıcısına yanıt

Yok be :) borsacıların çoğunun gözü yaşlı  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt

yeni satış bahanemiz hazır

SON DAKİKA... DEM Parti heyeti, TBMM Başkanı Kurtulmuş ve MHP lideri Bahçeli ile görüşecek

• ry4n kullanıcısına yanıt
    bu borsaya etkisi olmaz olsada pozitif olur

cia ortadoguda İsrail gibi maşa devlet kurma projesi ile işid diye kimlik verdiği adamlara abd de eylem yaptırıyor , bu iş döner dolaşır Türkiye de ki etnik gruplara özgürlük ve demokrasi getirmeye gider , oda olmadı Yunanistan ile Türkiyeyi bir şekilde savaştırır

bu borsadan bir halt olmaz zararını çıkaran kenara çekilip endeks zirveden en az yüzde 15 20 25 30 düşüşlerde girip 3 5 kar edip yine malı boşaltma gerekir , çünkü maliye ekonomi yönetimi adeta kurtuluşu milletin ve şirketlerin cebine el atarak çözme haricinde zerre kadar bir fayda ekonomik adım yok , devletin her kademesi hırsız yiyici dolu , her taraf yolsuzluk her taraf rant her taraf devletin malı deniz yemeyen keriz zihniyeti ile dolu , her taraf 5 memurluk işe 8 memur hal hatır adam kayırma ile doldurulmuş vaziyette

tütün rejisi dönemi yasatilmakta şirketlere ve halka , tek fark yolunu kesip silahi alnına dayayıp kaç paran var çıkart yarısını vergi olarak alıyorum demeden bunu başka usuller ile yapmakta

bu şekildeki bir durumda şirketlerin iki yakası bir araya gelmez , halkın alım gücü sürekli düşüyor ki ne alırsan al yarısı vergi , böyle bir vergi düzeni görülmemiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba arkadaşlar. fintables sahibi olan bir arkadaş var mi? Tabgd hissesi için fintables karne atacak arkadaşa çok teşekkur ederim, kantinden karışık tost ısmarlarım.

• jerryyyy J kullanıcısına yanıt

tabgd

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm

akış

%74 getiri ile faizin üstünde hedef vermişler, az da olsa 130 liradan geri alım yapmışlar

en sağlam fonlar bulunduruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 2 Ocak 2025; 13:10:45 >

çok teşekkurler. karlılıkta biraz sıkıntı olduğunu kendim amatörce anlamıştım bilançolardan. bu karne onaylamış oldu. çok sağolun, karışık tostunuz hazırlanıyor :)

• msty85 kullanıcısına yanıt

Doğru pazarlıkla bölgedeki tedarikçilerle yakınlaşınca toplu halde güzellik yapabilirler ama pek fazla ineceğini zannetmiyorum.

Eşeği sağlam kazığa bağlama zamanı. Ülkenin gidişat hiç iyi değil. Enflasyon lobisi köleliği geri getirmeye çalışıyor.

6 ay önce denizlinin krısal kesiminde mahalle içi 2 katlı evi 270 bine bulmuştum 250 nakit dedim pazarlık yapmadı almamıştım. Pişman oldum. Satılmış gerçi ama o tipte ev şuan 400 olmuştur.

Kırsal bölgelerdeki evleri önemsemiyoruz ama adamlar ithal vatandaş getirip bu evleri aldırıyor. Yakında torunlarımız homeless olacak.

• bist30 bist100'den neredeyse %1 daha fazla artıyor tabi banka ve holdingler sayesinde ama likiditenin olmadığı bist30 dışında hisselere para atmamak gerekli

hem düşüşlerde alırken daha iştahlı olunabilir hem de yükselişler daha tatlı olur

bence tam tersi fona paramı yatırıyorum.

BDS fonu. yani bist30 dışı hisse senedi fonu.

BİST-30 dışı fon bist-30 endeksini geçmiş hep. 1 aylıkta da geçiyor

• BIH fonu baya iyi gidiyor ama daha önce almadığımız için anaca bakıyoruz biz de TI2 de sürünüyoruz  

• .Eray. kullanıcısına yanıt

Reklam için o onu kimse alamaz.

• Arkadaşlar takas analizi kullanan var mı ? Artık MKK ücretli yaptı, ben henüz daha yeni yeni anlamaya çalışıyordum mantığını hisseye etkilerini.

Trade etmeyen biri için sadece arada lot sayısı az olan potansiyelili hisseleri bulmak için takasa çok düşmeye gerek var mı ? Diğer sorum ise takası ücretsiz yapan kurumlar var mı ? Matriks,İdea gibi programlar ile sanırım ücretsiz görüyoruz halen ?

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Bu tür 30-100 dışı fonlar ağırlaştıkça ben biraz tedirgin oluyorum.Çıkmak istediğimizde karşılayacak taraf olacak mı tam emin olamıyorum ? Hisseler belli yani :)

• kafamda ampul yandı 1/3'ü ile gelmiştim midas'a

paramın yarısı kriptoda şimdi ise yarısı bist ve altın.s1'de

280'den aldığım thy'yi %5 kâr ile sattım şimdilik altına park ettim, yeni gelen parayı da. düşüş olursa veya güzel emrim gelirse altın satarım

• arkadaşlar merhaba,

bir anket var, müsait zamanınızda doldurmanızı rica ederim.

ücretsiz ve zararsızdır.

neden altına bu kadar bel bağlıyorsunuz ki

2025 hedefi 3000 dolar civarı

bugün 2655

ons bazında 2025 yılında taş çatlasa yüzde 12-13 artacak yani

dolar zaten malum tutuluyor

hadi dolar da gitse getirisi 1 yılda yüzde 35'leri geçmesi çok zor diye düşünüyorum

faizin en hızlı düşecek halinde (8x250) bile 1 yıllık bileşik getiri yüzde 45'lerde

bence risk alınacaksa borsa ve kripto tarafında alınmalı diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A7996B64B -- 3 Ocak 2025; 13:2:13 >
  • altının çok daha düşmesini beklerdim veya isterdim

düşmeyince de insan işkilleniyor altın/gümüş rasyosuna göre altın biraz yolu açarsa gümüşe geçmeyi düşünüyorum orada yükseliş %30'ları görebilir hem de dolardan bağımsız

kriptoda zaten param var ama fark ettim ki zaten paranın tamamını pozisyonda kullanmıyorum bari midasta biraz hacim yapıp komisyon da düşürürüm eğlenirim hesabı

şimdi trump ben gelene kadar rehineleri salın dedi eğer salmazlarsa ne olacak?

şimdi salarlarsa altından uzaklaşırım borsaya koyarım ama bu sefer de conflictin gazze tarafı bitince iran'a yoğunlaşır mı? işin bu tarafını izleyip görmek istiyorum aslında ana hedefim tabi ki altında kalmak değil bist ve gümüşe daha çok koymak isterim

kafamda netleşmeye başlaması güzel şimdilik bu yıldan umutluyum

gümüşün kar marjı dediğiniz gibi daha yüksek olabilir ama çok daha riskli tabi altına göre

ben altınları bozup borsaya ve kriptoya yatırmaya başladım

hali hazırda kripto yatırımım vardı biraz daha ekledim

borsa ise sıfırdı

riski buradan almaya karar verdim

stopajsız para fonunu da dokunmuyorum şu an için

hayırlısı olsun herkes için...

• Bu kadar düşmüşken AEFES alınır mı sizce arkadaşlar ?

• 
Sayfa: önceki 11661167116811691170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.