logo yılın son günü suratımızı astırdı |
Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (1167. sayfa)
-
-
bari minik bir şirket hissesinde spekülasyon yapsa. yahu koskoca halk gyo hissesini buradaki tüm dh üyeleri birden alsak %1 dahi yerinden kıpırdatamayız.
bu fiyfata hisse olmazmış bedavaymış. evet halk gyo hissesin çok ucuz olduğunda hem fikiriz de borsadaki 550 hisse içinde sanki tek ucuz olan hisse o mu? tüm gyo hisseleri diplerde şuan. başka sektörlerden de çok ucuz hisseler mevcut.
-
Bucim ve aksigorta tercihimin ne kadar doğru olduğunu 1 haftadır görmek beni mutlu ediyor.. devamının gelmesini umut ediyorum, yatırım tavsiyesi değildir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1427
40356usd
-
hocam mazur görün,ne demek bu yazdığınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kendime not
-
Short videolarda çıkan borsacı dede sen misin hocam?
Bu arada 35 bin lira ile başlayıp onu mu 1.4 yaptınız yoksa arada eklediniz mi?
İyi yükselmiş maşallah.
sen de bizi ettin dede gerçi o dedenin 50 milyon tl si + evleri v.s de var ama işte yaşlı. onun yerinde olmak ister miydim? pek sanmam.
youtube ta bir videoda şöyle bir laf etmişlerdi.
W.BUFFET gibi 350milyar dolar servetin olup 90 yaşında mı olmak istersin,yoksa 20 li yaşlarda sağlıklı genç parasız biri mi?
bu soruyu W.BUFFET a sorsalar 20 li yaşlarda parasız sıfırdan başlamanız gerekse bunu kabul eder miydiniz?adam hiç düşünmez 350 milyar dolar paradan şak diye vazgeçer.
-
bu süreçte eklemelerde oldu çıkışlarda oldu? yatırıma başladığım süreçte köyde ev yaptırdık malüm inşaat yaptırmak pahalı bir iş , portföyden satışlar yapıp inşaat işlerinde kullandığım oldu,maaştan portföye eklemelerde oldu.
yani işin özeti karman çorman oldu ,ne kadar cepten ekleme yaptım ne kadar portföyden çıkışlar yapıp harcamalar yaptım hepsi karıştı. keşke en baştan her şeyi bir deftere falan not etseydim.
-
benim de köye kendim 1+1 ev yapasım var hala vücut sağlamken. İşçilikten de tasarruf olur diyorum da çimento tuğla ve 5x10 kereste fiyatları ne durumda? Netteki fiyatlarla hesap yapılmaz hangi malzemelerle yaptırdın?
-
25kg inşat çimentosu bile 100tl olmuş.
1 ton inşaat demiri 25000tl olmuş.
internette şuan ev yapım maliyeti 2024 yılı için m2 fiyatı en düşük 12000tl diyor.
asgari ücrete %30 zam geldiğine göre 2025 te her şey en az %30 zamlanır
bu durumda m2 inşaat bedeli 15600tl ye çıkar.
56m2 lik ufak bir ev yapsan dahi 873bintl yi gözden çıkarman gerek en az.
ben tuğladan betonarme olarak 1,5 kat ve 72m2 şeklinde yaptırdım.
altta 2 oda üstte ise 3 oda+1 mutfak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 1 Ocak 2025; 13:26:8 > -
Benimkiler hisseli arsalar gerçi. Rahmetliler sağken tam mülkiyetle paydaş etmedi. Çivi de çakasım yok. ilerde gelip yüzüne bakmadıkları tarlar kıymete biner bu fiyatlar kardeş katili yapar. benim için kalan tek seçenek en ekonomik olanı kargir evli arsa alıp tadilatla oturur hale getirmek.
hayırlı olsun güle güle huzurlu oturursun umarım.
-
devlet bu hisseli tapu işine el atmalı. bu tür hisseli küçük küçük tarlalar,bağlarbahçeleri devlet kamulaştıracak parası neyse hissedarların hesaplarına yatıracak. sonra devlet o kamulaştırdığı araziyi ihaleyle satışa çıkartacak.
-
Benzer bir süreç yeni yürürlüğe kondu aslında . uygulanabiliyor mu bilgim yok.
2 seneden fazla ekip biçilmediği zaman ihale ile ektirecekler.
www.ntv.com.trDevlet, iki yıl üst üste ekilmeyen tarım arazilerini kiraya verecekhttps://www.ntv.com.tr/turkiye/devlet-iki-yil-ust-uste-ekilmeyen-tarim-arazilerini-kiraya-verecek,dfEUZ8s5YkOzJj1WCODI1w -
yarın açığa satışlı ilk günümüz olacak uzun bir süre sonra
iş şubat vadede 200 bin short taşımaya devam ediyor
ben düştükçe thy alacağım sadece 31 ocağa kadar
lisanslarımı falan da aldım izlemesi eğlenceli olacak açığa satılan hisseleri
-
thy genel müdürü temettü vermemiz artık zorunlu demiş , sen hayatında temettü verdin mi hiç ki yüzde 15 stopaj gelince temettü verme peşine düştün , onca parayı hiç edecek şimdi kasadan devlete geçirip ordan da kan emicilerin açtığı gedik kapatılacak
şeytan adamlar hissemiz brüt düşecek elimize verdiği net tende yüzde 15 götürecekler her türlü millete köklüyor adamlar
yuh harbiden de bizim hisse temettü ödeyip paramız brüt eksilecek , verdiği net temettü nün de yüzde 15 ini alacak
şeytan bunların yaptığı hesabı yapamaz ,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi answer my question -- 2 Ocak 2025; 9:36:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2024 yılında borsada yüzü gülenimiz var mı ?🥲
Bakalım 2025 te neler olacak
senle ben hariç kazanıyor adamlar baksana günlük dolar tutarı atıyorlar dış borsalar düşüyor adamın bakiyesi artıyor , iç borsa peldir perişan adamların bakiye yine artıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
alıcı diğer olmasa efesi alıp denerdim ama insanlar atlıyor işte hemen
-
Bir bahçemiz var küçük bir ahşap ev için biraz fiyat araştırması yaptım ancak netteki fiyatlar ile alakası pek yok. Sosyal medyada dolandırıcılar kol geziyor. Betonarme ile de uğraşmak istemiyorum. Borsada çok bir yatırımım kalmadı ama duruma göre prefabrik veya ahşap düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: BayKuklabenim de köye kendim 1+1 ev yapasım var hala vücut sağlamken. İşçilikten de tasarruf olur diyorum da çimento tuğla ve 5x10 kereste fiyatları ne durumda? Netteki fiyatlarla hesap yapılmaz hangi malzemelerle yaptırdın?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X