Şimdi Ara

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (1165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.369
Cevap
616
Favori
1.109.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11631164116511661167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafamda şöyle bir portföy oluşturma fikri var. Oranlar kabaca. Fikirlerinizi merak ediyorum.

Temettü %10
    Tuprs, Froto, Ttrak, GSP

Fon + Bireysel hisse senedi portföy %30
    BDS, IIH, MAC

ABD %50
    QQQM, SCHG, (daha da eklenecek)

Yedek Akçe %10
    Altın, PPF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProStr33t -- 28 Aralık 2024; 12:58:35 >
  • Enflasyona göre ucuz faizle çektikleri paralarla asgari ücretliyi köleleştirmeye devam. Cahil köleler de çorbası dönsün diye borsa şahlanacak sevincine çıkıyor. Garibim vah garibim.

Bu rantı farkında olmadan destekleyene 1, farkında olupta destekleyene 2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayKukla -- 28 Aralık 2024; 15:12:42 >
  • "Cumhurbaşkanı Erdoğan: Faizi kesinlikle indirmeye başlayacağız."

"Faiz inecek ki enflasyon da insin. Bu, bizim olmazsa olmazımız."

"(Asgari ücret) Şayet enflasyon oranında çok ciddi bir sapma olursa tabii ki biz de buna kayıtsız kalmaz, gerekli değerlendirmeleri yaparız."

eyvah eyvah.

• adam94 kullanıcısına yanıt

şimdi kazanma kazanı bedava kağıt diyorum size 2020 yılından bahsediyosun 5 yıl önceden

biz şuandan söz ediyoruz alın 6 ay bekleyin parayı 2,5 katına çıkarın

bu mesaj burada kalsın zamanı gelince hatırlatıcam halkgyo 2,68 hisse

• Petkim-aksigorta-koc holding -bursa çimento ve İskenderun Demir Çelik de bugün itibariyle alımlara başladım uzun bir yolculuğa çıkıyorum, kâğıtların hiçbirisi yatırım tavsiyesi değildir , artık zamanı geldi gibi aşağıda 8200 riski var ama kademeli alacağım için sorun yok, yazdıklarıma göre yatırım yapan zarar edebilir beni çok dikkate almayın

2 ay önce yazdığım mesaj üstteki

Bursa çimento %37

Aksigorta %39

İskenderun Demir Çelik %18

Koç holding %7

Petkim eksi %2

İle yola devam , Petkim çok şaşırttı beni , ama en çok tuttuğum iki kağıt bucim ve aksgr beni yanıltmadı, toplamaya devam yolumuz uzun...herkese bol kazançlar , benim sozumle hareket etmeyin zarar edebilirsiniz yatırım tavsiyesi verecek pozisyonda değilim...

• ry4n kullanıcısına yanıt

Borsa için pozitif işte hocam roket roket :)

• mavikıs M kullanıcısına yanıt
    Bu yazdıkların suç. Hisse pazarlıyorsun biri spkya şikayet ederse başına dert alırsın.
  • MPower12 M kullanıcısına yanıt

para kazanmak isteyen kaçırmasın kimseye bişey satmıyorum ben 2,68 den kaçmaz

• Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt
    Uygulama olarak infotrade pro mu kullanıyorsunuz
  • RushBerry kullanıcısına yanıt
    Acar menkul kullanıyorum çok memnunum :) diğer kullanıcı arkadaşların yorumlarına da bakın aklınıza yatandan hesap açarsınız. Beğenmezseniz değişirsiniz :) bol kazançlar dilerim.
  • tarhana çorbası tavan

• ry4n kullanıcısına yanıt

Faizin en hızlı düşecek halinde bile 1 yıllık bileşik getiri yüzde 45.7 (8x250)

fıkra bu kadar...

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 29 Aralık 2024; 12:15:25 >
  • tamehliyetsiz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam onada bi bakayım
  • mavikıs M kullanıcısına yanıt
    Sen bilirsin bigün ceza yersen şaşırma
  • zaten yalan enflasyon oranına karşı bile korunamıyorduk bari dolara karşı korunalım dedik ona da izin yok. çalışan günlük zor yaşıyor ne idüğü belirsiz iş sahipleri de voltrandan bahsediyor.

Fakir hayat sağlıklı hayat bruh

• fk yok fk yı çalmışlarUzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

• vay anasını adamlar fintables'a viop falan bile getirmiş

• tuprs'a 140 liradan emir attım

reisin cumartesi açıklamalarından sonra geri kalan sınai vs hisselere bankalardan para akabilir

emrimi almaz uçar giderse market emriyle 145'lerden alabilirim veya borsa çöktü çok düştü 130'lardan da alınabilir

aselsan'a short açabilirim adamlar öcalanı tv'lerde iyi göstermeye falan başladı harekatı geçtim öcalan bayramı falan çıkartacaklar neredeyse

zaten biraz şişmiş

ama habere dayalı bir hisse ve geçen hafta çok büyük iş aldılar o yüzden zor bir short olabilir

sokm böyle işe artık yeter

bu günlük grafik haftalıkta bile en dipte asgari ücret neredeyse artmadı bile enflasyon da hep olmaya devam edecek dayayın zammı anasını satayım düzeltin artık şu marketi

pgsus çok büyük iş aldı boeing'den ama bu hafta en az 10 kişiden çevremden uçak kazası haberi duydum bunu kullanırlar mı bizim borsada fud amaçlı bilemiyorum kesinlikle pgsus şans verilmeli

doas abartmadınız mı artık günah

hisse artık dolar bazlı 2023 seçim öncesi seviyesine geldi araç satışlarında hiç sorun yok hatta artış var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 30 Aralık 2024; 6:56:26 >

• 
Sayfa: önceki 11631164116511661167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.