Şimdi Ara

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (1163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
23.394
Cevap
615
Favori
1.110.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11611162116311641165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın kriptodan borsaya paramın 1/3'ünü atarak yarısıyla bankacılık ve holding alacağım kalan yarısını da thy ve birkaç hisseye böleceğim :)

• ry4n kullanıcısına yanıt
    Viop +2.20 oldu akşam seansında yarın bist gaplı açarsa hisse ekleyemeyiz. Bugün tüm nakiti basmak varmış ama iş işten geçti. Perşembe günü 150 baz puan indirimi kesinleşti gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MPower12 M kullanıcısına yanıt

hayır, %30 hala bist fonlarında

o fonlarda bst,bds,mut ve hrz

paranım %70 i abd borsasında yarı iletken etf i ve teknoloji sektörü etf inde.

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

asgari ücret beklentilerin çok altında kaldığı için iş veren şirketler mutlu

Normalde bofa gün içerisinde hayvani alırdı böyle büyük haber öncesi geçen sene 6 milyar alıp %6 yaptırmıştı bu sene ky ile birlikte mi alıcak:D Kızıp kızartırsa şaşırmam.

• Arondir kullanıcısına yanıt
    Yarından itibaren bofa 1 hafta yok noele gidiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

borsa geçen yılbaşı olduğu gibi yeni yıl seans açılışı ile gidebilir hacim çok düşük olacak, vade sonu olduğu için zaten karışık borsamız.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Ben iki- üç yıla yayarım abd borsalarındaki alımlarımı. Çok tepelerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ProStr33t P kullanıcısına yanıt

çok tepelerde olduğu doğru

muhteşem yedili diye tabir edilen ABD nin en büyük 7 teknoloji şirketinin piyasa değeri toplam 18 trilyon dolar. yani Çin in 1 yıllık GSYİH i nden bile daha fazla

• istanbul portföy bloomberg'de dediğine göre bunun bir faiz indirim döngüsü olduğunu söylüyor şuan

bu tarz görüşler duyarsam önem verdiğim yerlerden perşembe metni de gördükten sonra ağırlık arttırabilirim

tacirler ise cnbc'de asgari ücret kararının borsa için bir iskonto oluşturduğunu söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 25 Aralık 2024; 7:46:27 >

• Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Borsamız asgari ücret zammını çok beğenmiş, keşke yüzde 10 zam yapılsaydı 1 hafta tavan gitseydi. Milletin sefaleti ile yükselecek borsa yerin dibine girsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark dragon kullanıcısına yanıt

aslında direkt öyle değil

borsa zaten iyi gidecekti ama bu asgari ücret zammı birden gündeme zorla sokuldu neredeyse

bu belirsizlik ortadan kalkınca faiz indirimi de aslında kesinleşmiş oldu ve başta banka holdingler ile bim tek başına uçtu gitti

ayrıca olaya böyle bakarsak bizi yerler, o millet sefaleti kendi seçti.

• ry4n kullanıcısına yanıt

BİM uçar tabi 86000 çalışanı var. asgari ücrete yüksek zam gelseydi bu en çok BİM gibi şirketleri etkilerdi.

• dark dragon kullanıcısına yanıt
    hocam asgari ücret artışı ile değişen bir şey olmuyor ki , asgari ücret yüzde 30 yukseldiyse , tüm tüketim ürünleri yüzde 40 yükseliyor

• Arkadaslar bist icin zborsa kullanıyorum. İnfoya geçmeyi düşünüyorum kullanan öneren varmıdır? Baska aracı kurumda olur

• Şöyle bir bakayım dedim bankalar harici dişe dokunur yükselen görmedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RushBerry kullanıcısına yanıt

Ben kullanıyorum, bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.

• Bir gıda firması halka arz olmuş. Alınır mı hisse?

• viop mb'nin metni sonrası yaklaşık %1 artıda kapattı alıcılar ak yatırım ve hsbc, satıcılar diğer :D

• 
Sayfa: önceki 11611162116311641165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.