2016 model makyajlı kasa icon donanım. Şanzıman oranlarını değiştirdiklerini sanmıyorum. Bence siz yanlı hatırlıyorsunuz devir hız oranını. |
Uzun yol için clio 1.5 dci 90 hp mi egea 1.3 Multijet 95 hp mi (2. sayfa)
-
-
Clio ile uzun yola çıkmaktansa Egea ile çıkmak daha mantıklı.
ferah ferah gidersiniz. eşya falanda olacaksa bagaj olarak daha kullanışlı olur.
yolda bardakta kahve içerken egea daha ferah gelir.
çok afaki yakıt farklarının da olacağını sanmam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fractal design2016 model makyajlı kasa icon donanım. Şanzıman oranlarını değiştirdiklerini sanmıyorum. Bence siz yanlı hatırlıyorsunuz devir hız oranını.
doğru hatırlıyormuşum, sizin dediğinize göre makyajdan sonra tek tip şanzımana geçmişler demek ki.
-
Her iki aracıda aktif kullanıyorum fakat Egea ile uzun yol pek güzel değil.
Uzun yolda vites aralığı kısa olduğu için araç bapırıyor ve sollamalarda dci ye göre tatmin edici değil.
1.5 dci 90 hp araç sollamarda çok daha iyi. Ayrıca vites aralığından ötürü çok araç bağırmadan yolculuk yapabilirsin.
-
Clio değil ama symbole bindim 90 hp olana, 2000 devirde 110 civarı yapıyor.
Daha önce kullandığın araçta bir problem olabilir mi?
-
kullandığım 3 tane 90'lık ve bir tane de 75'lik clio oldu. çevremde kullananları hesaba katmıyorum bile. bizim lafımız para etmiyor o yüzden üstteki videoya sizde bakın.
clio 75'likler ve symbol ekonomi odaklı olduğu için vites oranları biraz daha uzun tutulmuş.
-
3 sene önce Düzce - Antalya Demre arası gittim geldim Clio dCi 90hp manuel aracımla. Aracı alalı da 2 ay olmamıştı daha.
Benim beklentimi karşıladığı için ben memnundum. 780km'yi molalarla birlikte 10 saatte gittim 11 saatte geldim. Genel olarak 110km/s hızla gittim 5. vites 2000 devirde. Yakıt tüketimini yola çıkmadan sıfırlamıştım. Gidiş geliş 3.9lt ortalama gösteriyordu.
Makyajlı kasa Clio'da koltuklar yarı deri ve güzel sarıyor. Ben rahat ediyorum. Egea koltukları ise ticari araç kullanıyormuş hissi veriyor. Yürütme maliyeti açısından birbirine yakın araçlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X