Şimdi Ara

Uzun Yol İçin Otomatik Vites vs Manuel Tercihiniz Nedir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
8.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle otomatik vites derim..Hız sabitliyicide varsa , takarım 110-120 ye hiç bir şeye karışmam..Etrafı izleyerek yaparım yolculuğumu:)

Ayrıca manuel diyen arkadaşlardan biri vitesi 5 ten 3 atmaktan bahsetmiş..Ne kadar sorunlu oldugu düşünülsede 7 DSG ile vitesi bir anda 7 den 4 e atmak mümkün:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

Orijinalden alıntı: BlackElantra

quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

uzun yolda tabi ki de manuel, 5'ten 3'e atıp sollama yapmak gibisi var mıdır yaa

Merak etme otomatik viteste OD var(OverDrive) yapmak gibi varmı yavv

ciddi olamazsınız

Çok ciddiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

quote:

Orijinalden alıntı: İnferno3737

quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Otomatik vites biraz risktir..Uzun yol ise istediğiniz mutlaka manuel alın..Dsg ciler deli gibi tartışıyor şu an en iyi diye tabir edilen otomatiği 17 bin gibi tamir masraflarından söz ediliyor..Uzun yolda vites değişimi az olmalı sonuçta manuel de gayet işinizi görür..

Sanki Aklımı Okudunuz

Bimukaabele Aklın yolu birdir hocam.

Haklısınız...

• Uzun - Kısa farketmez kesinlikle Otomatik...
  • Uzun yolda Eğer Cruise Control varsa pek farketmez.

Manuel vitesde Cruise Control aracı uzun yolda otomatik vitese çeviriyor.

Kendi aracımda var. Şehiriçi sakin trafikte devamlı kullanıyorum.
  • performans istiyorsanız manuel vites.

ama konfor rahatlık istiyorsanız otomatik vites.

ben otomatik vites kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Uzun yolda Eğer Cruise Control varsa pek farketmez.

Manuel vitesde Cruise Control aracı uzun yolda otomatik vitese çeviriyor.

Kendi aracımda var. Şehiriçi sakin trafikte devamlı kullanıyorum.

Otomatik vites olunca otomatik gaz olmuyor
  • Yok düzde 5 ten 3 ' e atmakmış. Oymuş buymuş. Otomatikte de Kickdown var arkadasım. Bakın mercedeslere deli gibi uzuyorlar.
    Bakalım biraz spor otomobillere yüzdelik dilime vuralım kaçı otomatik kaçı düz
  • benim araba manuel 6ileri. uzun yolda 90-100km/h araliginda 6.vitese gecip 260a kadar devam edebiliyorum. ama tabi genel olarak dusununce uzun yol icin otomatik daha rahat bi kullanim sunar
  • Otomatik var otomatik var, en iyisi 7 ileri DSG, en kötüsü Toyotanınki... ama Cruise Control büyük rahatlık.
  • Uzun yolda D+ hız sabitleyici gel keyfim gel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonatave6

Uzun yolda D+ hız sabitleyici gel keyfim gel.

+1, şuku, vs vs...
  • bi arkadaşın otomatik getzine binme fırsatım oldu, şehir içi çok güzel özellikle dur kalk yaparken, fakat şehir dışına otoyola çıkınca araç zaten 4 vites hız 120 geldimiydi motor bas bas bağırıyor 5. yokmu diye , uzun yolda biraz kafa şişirir bu durum
  • uzun yolda kesinlikle manuel iyidir. otomatikte devir kendi attığı için insan dalıyo bastıkça basası geliyo. manuelde yine kendinizi frenliyosunuz karar sizin ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: somet 16

bi arkadaşın otomatik getzine binme fırsatım oldu, şehir içi çok güzel özellikle dur kalk yaparken, fakat şehir dışına otoyola çıkınca araç zaten 4 vites hız 120 geldimiydi motor bas bas bağırıyor 5. yokmu diye , uzun yolda biraz kafa şişirir bu durum

O bağırma olayı araç ile ilgili.

Ben de otobana çıktığımda benzinli, 4 ileri otomatik vitesli aracım ile 1800 d/d civarında 100 km/h ile gidebiliyorum.

Ben kesinlikle güçlü motorlu bir otomatik derim.
  • Otomatik vites rahatlığını en çok şehir içi trafiğinde gösterir. Uzun yolda Otomatik vites olmaması size çok şey kaybettirmez
  • Tabiki otomatik vites olmaması birşey kaybettirmez ama yine de daha rahat olur birde cruise control varsa araba kendi gider zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doga.

Yok düzde 5 ten 3 ' e atmakmış. Oymuş buymuş. Otomatikte de Kickdown var arkadasım. Bakın mercedeslere deli gibi uzuyorlar.
    Bakalım biraz spor otomobillere yüzdelik dilime vuralım kaçı otomatik kaçı düz

bir bakalım spor otomobillere... acaba manuel mi otomatik mi?
  • Şehir içindede dışındada Manuel
    Bir sevemedim şu otomatiği.
    Belki gencim diye öyle geliyor, ileride düşünürüz.
  • Benim şehir içi de olsa şehir dışı da olsa tercihim manuel vitestir.Uzun yolda hele bana göre manuel vitesin kullanımı daha rahat zaten çok fazla vites değişimi yapılmıyor o nedenle uzun yolda otomatik olması çok birşey farkettirmez.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.