Şimdi Ara

Uzun Yol İçin Otomatik Vites vs Manuel Tercihiniz Nedir ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
8.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hız sabitleyicisi varsa farketmez bence de. Otomatik vites rahattır tabiki.Bir noktadan sonra manuel sıkıyor artık.Otomatik vitesin tek dezavantajı hız körlüğüne neden olması.
  • Otomtik vites uyku yapar.
    manuelin zevki başkadır. ne o lunaparktaki çarpışan otolar gibi
  • sahsi kanaatim araba cok guclu degil ise otomatiklestrilmis manuel en ideali! hen ekonomik hem rahat hemde pratik... tamamen konfor isterseniz tam otomatik yada cvt tavsiye ederim. ufak tefek motorlarla manuel keyif vermiyor bosa kol sallmaktan baska bir sey degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

Mercedes artık Manuel vites araba üretmiyor. Gerisini siz duşunun :)

Bunca senedir manuel vites araç kullanıyorum Mercedes'in düz vitesi üzerine tanımıyorum bu kadar rahat olabilir......karşılaştırma saçma olucak ama örneğin 2011 model subaru forester aldık düz vites benim 13 senelik mercedes 'in manueli subarudan çok çok daha rahat....
  • Rica ediyorum, otomatik araba kullanmayanlar otomatik vites hakkında yorum yapmasınlar. Çok komik oluyor
  • uzunu kısası farketmez, otomatik vites en iyisi. Ben otomatikten manuele geçtim çok pişmanım. Sıkışık trafikte çıldıracak gibi oluyorum debriyaja basıp devamlı vitesi kurcalamaktan.

Şu manuel vitesten nasıl bir zevk alınır hala anlayabilmiş değilim
  • Sehirler arasında manuel tercih ederim ben ama sehir ici dediğin trafik cok yogunsa ve dur kalk coksa emin ol insan belli bir sure sonra yoruluyor otomatik daha mantıklı bana göre
  • Şehirler arası yolculukta şartlar doğrultusunda 4-5 ve 6. vitesler arasında ara ara geçişler olur. Bu vites değişimleri de o kadar zahmetli olmasa gerek.

Ayrıca manuel ile şehirler arası yolculukta araca daha fazla hakim olunabildiği kanaatindeyim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.