Uzun yol pikap tarzı bi araçla pek konforlu olmaz, ama olacaksa da sıfır Ssangyong yerine temiz 2.el Navara ya da L200 daha iyidir
dostum sen ssangyong actyon sports'a binmemişsin belli navara dediğin aracın en lüksü bu araç kadar konforlu değil emin olabilirsin buyur git test et
ssangyong actyon sports'u 7 aydır kullanıyorum şundan emin olabilirsin daha önce kullandığım 2003 otomatik corolla bu aracın yanında beton gibi kalıyor
sanılanın aksine pick-up değil SUT araçtır internette araştır SUT sınıfı nedir
arkası makas yerine süspansiyonlu olan bu araç piyasadaki binek araçlardan daha konforlu,sessiz hele bir manueli varki bildiğin canavar bu
2.0 motor,dizel,tiptronik,bu kadar büyük bagaj ve bu konforu 37 bin tl'ye aldım bu fiyata böyle bir araç alamazdım çok memnunum 7 ay öncesine dönsem ve bu araca verdiğim 37 bin tl elimde olsa hiç düşünmeden tekrar almaya giderim bu racı
NOT:araçta mercedes parçaları kullanılmıyor mercedes teknolojisi kullanılıyor şanzıman ve motor mercedes teknolojisi ile üretilmiş
bakınız alın demiyorum sadece test edin ne dediğimi anlayacaksınız...
quote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
Bahsettiğin kriterlere sadece Transformers uyuyor.
bana göre kendini ispatlamamış markası belli olmayan ssangyong , Tata ve benzeri araçlardan uzak durulmalı , herkez kendi aracını över takii satana kadar.Bana göre verilen kriteller bir yerde toplanmış araç bulmak çok zor , ama opel , nissan,toyota,ford gibi araçlar herzaman için tercihimdir. Bu benim kendi düşüncem
quote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
Bahsettiğin kriterlere sadece Transformers uyuyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme