- engebeli yollarda altını vurmayacak, - uzun yolda sorun çıkarmayacak (koltuk rahatlığı-hararet yapmama-yol tutuşu-yakıt tüketimi vs.) - şehir trafiğinde dur-kalkları kaldırabilecek, vites geçişi kolay olan ve bunların yanında sportif bir görünümü olan bir araç dünya üzerinde var mı? varsa nedir paylaşır mısınız?
DACIA DUSTER (0 YADA 2.EL AZ KM) VEYA SSANGYONG ACTYON SPORTS (2.EL 25-30 ARASINA ÇOK GÜZELLERİ VAR.) BİR ARKADAŞIMIN SİYAHI VAR VE ÇOK RAHAT VE GÜZEL BİR ARAÇ.
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
DACIA DUSTER (0 YADA 2.EL AZ KM) VEYA SSANGYONG ACTYON SPORTS (2.EL 25-30 ARASINA ÇOK GÜZELLERİ VAR.) BİR ARKADAŞIMIN SİYAHI VAR VE ÇOK RAHAT VE GÜZEL BİR ARAÇ.
bütçe, yakıt türü, model yılı vs belirtirseniz daha iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: cduman
Alıntıları Göster
Bahsettiğin kriterlere sadece Transformers uyuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: cduman
Alıntıları Göster
bütçe 30bin'e kadar. model yılı fark etmez, sıfır olabilir. yakıt türü fark etmez. benzinse az yakması tercih sebebi.
quote:
Orijinalden alıntı: uyumyasasi
bütçe 30bin'e kadar. model yılı fark etmez, sıfır olabilir. yakıt türü fark etmez. benzinse az yakması tercih sebebi.
Alıntıları Göster
@senersongur dacia duster'ın sol şeritteki performansı nasıl? 80-140 arasını diğer sedan araçlara kıyasla daha yavaş mı alır? virajlardaki savrulması yüksekliğinden dolayı fazla mı olur?
quote:
@senersongur dacia duster'ın sol şeritteki performansı nasıl? 80-140 arasını diğer sedan araçlara kıyasla daha yavaş mı alır? virajlardaki savrulması yüksekliğinden dolayı fazla mı olur?
Alıntıları Göster
Nissan Qashqui bence iyi bir secim olur, ama bıraz butceyı asabılır
quote:
Orijinalden alıntı: TAVCI
Nissan Qashqui bence iyi bir secim olur, ama bıraz butceyı asabılır
Bencede iyi bir tavsiye. Hatta JUKE'de nefis. JUKE'nin motorlarını bilmiyorum ama görünümü sıra dışı.
quote:
Alıntıları Göster
Arkadaş engebeli yol, uzun yol ve şehir için istiyor. sol şerit için istemiyor. Makul fiyatlı 2 seçenek sundum. Bana kalsa Ssangyong alırım. Bir arkadaşımda var. Hem dizel, hem konforlu, mercedes parçaları var araçta. Yolda çok güzel gidiyor. Ticari sınıfta gözüktğünden vergisi de düşük. Fiyatı da makul.
quote:
Arkadaş engebeli yol, uzun yol ve şehir için istiyor. sol şerit için istemiyor. Makul fiyatlı 2 seçenek sundum. Bana kalsa Ssangyong alırım. Bir arkadaşımda var. Hem dizel, hem konforlu, mercedes parçaları var araçta. Yolda çok güzel gidiyor. Ticari sınıfta gözüktğünden vergisi de düşük. Fiyatı da makul.
cook cirkiin be yaww,hem ismide acayip sanyo filan..saka maka bunlardan birisine sahibim arkasını kapatmadan alırsanız sıfırını33.500e 24 ay vade sıfır faizle bırakıyolardı ama söyleyeyim mahalle baskısını kaldırabilecekseniz düşünün bu aracları
quote:
Orijinalden alıntı: dnz60
quote:
cook cirkiin be yaww,hem ismide acayip sanyo filan..saka maka bunlardan birisine sahibim arkasını kapatmadan alırsanız sıfırını33.500e 24 ay vade sıfır faizle bırakıyolardı ama söyleyeyim mahalle baskısını kaldırabilecekseniz düşünün bu aracları
Alıntıları Göster
biraz daha çıkarsanız 1.3 yeni astra düşünebilirsiniz hem yakııta tasarrufu var hem uzun yolda sizi yarı yolda bırakmaz
quote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
quote:
Orijinalden alıntı: The Doc
quote:
Alıntıları Göster
Uzun yol pikap tarzı bi araçla pek konforlu olmaz, ama olacaksa da sıfır Ssangyong yerine temiz 2.el Navara ya da L200 daha iyidir
quote:
Orijinalden alıntı: The Doc
quote:
bende aynı fikirdeyim
quote:
Orijinalden alıntı: troy
biraz daha çıkarsanız 1.3 yeni astra düşünebilirsiniz hem yakııta tasarrufu var hem uzun yolda sizi yarı yolda bırakmaz
Şu epicaları verseler 30 bin civarına da millet hep bunlardan alsa :)
Bu sefer de yıllık vergisi 2000 TL diye almazlar.
Selamlar, saygılar.
Haluk
Astra classic sedan veya focus trend sedan olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: emr256
Astra classic sedan veya focus trend sedan olabilir.
2007-2008 model bir Autobot işini görür yada yeni kasa bir Decepticon, gerçi decepticonlar çok yakıyomuş diye duydum, giderken yandaki arabayı yakabilir, pislik bir ırktır başın belaya girer.
Geyik bir yana fiyat aralığı belirtirsen daha iyi olur, yoksa birazdan kılıçlar çekilmeye başlanır burada.....
quote:
Orijinalden alıntı: haluk 23
quote:
Selamlar, saygılar.
Haluk
Haluk bey çok biliyorsunuz yapmayın allah aşkına ben gerekli yerlerde söylüyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: haluk 23
quote:
Selamlar, saygılar.
Haluk
Haluk bey çok biliyorsunuz yapmayın allah aşkına ben gerekli yerlerde söylüyorum
Tamam tamam takıldım sadece :)
quote: