Şimdi Ara

Otoban,şehir içi bol trafik,MAKAS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
5.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta yazan özellikleri barındıran bir oyun istiyorum.Low da oynarım pek sorun değil ama kasmasın yeter.PC özellikleri AMD sempron, 3200 1gb ram ,256mb ekran kartı 6600 ge forece. Bilgisayarım Most Wanted ve Carbon u sorunsuz çalıştırıyor.Mumkunse NFS serisi dışında oyun tavsiyelerinde bulunun..İstediğim özelliklerde bir oyun var mı?Böyle bol masak trafik vs.

• Midtown madness 1-2
  • o kadar eskiye dönme be hocam p200 lerle oynuyoduk o oyunları
  • Valla bol makas trafik bakımından NFS Undercover dan başkasını görmedim belki vardır ama istediğin detaylarda yine en iyisi Undercover olacaktır bence...
  • oynayabilirmiyim benim pc de? ağır gelmesin :S
  • TDU
    Test Driver Unlimited istediğin özelliklerde.Ancak bilgisayarın kaldırır mı bilmiyorum.
  • valla şimdi baktım RAM yeterli fakat ekran kartın desteklenmiyor ama belki oynatabilir. Ben 9500 GT de oynamıştım medium da. Şimdi Radeon HD4850 var bi daha oynamak istiyorum fakat oynayamıyorum exe hatası veriyor. Beğenmeyen pek çok kişi olmasına rağmen 3 gündür uğraşıyorum kurmak için benim çok hoşuma gidiyor Undercover...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehir Dışı plaka kullanmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TDU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

TDU

Tavsiye etmem berbat bi oyun. Ama zevkler tartışılmaz orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jentin

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

TDU

Tavsiye etmem berbat bi oyun. Ama zevkler tartışılmaz orası ayrı.

gerçekten tartışılmaz zevkler...senin berbat dediğin oyun kaç sayfa yazıldı çizildi incelemelerden kaç not aldı bi bak istersen : ) neyse...konuyu açan arkadaş ben öyle istanbul trafiği gibi olan bi oyun görmedim şuana kadar açıkcası...sen biraz aksiyon arıyorsun bence..benim tavsiyem gta ıv olur ama o özelliklerde pc kaldırmaz..hayır yarış kategorisinde oyun istiyorum dersende tdu yu öneririm tabiki...
  • dostum dedıgın ozellıklerı barındıran ve sıstemıne uygun oyun test drıver unlımıtedtır. forumda bakarsan oyunun bınlerce funı oldugunu gorebılırsın. Ayrıca eskı ekran kartım6600gtydı. o kartta HDR yı kapatıp dıger ayarlar hıghda rahatca oynuyabılırsın.
  • Test Drive Unlimited, çalıştırırsa Wheelman...
  • Bence undercover oynama hiç güzel bir oyun değil .. Test drive ı denemedim bende bi deniyim =)
  • Midnight Club serisine bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Test Drive Unlimited, çalıştırırsa Wheelman...

wheelman mı hep aynı görevler onun arabasını cal cok sıkıcı bence pek de tutulmadı zaten
  • TDU.
    Ama trainer desteği olmadan daha zevkli.
  • Midnight club los angleles tam bir makas atma oyunu ama pc'ye çıkmadı daha.Belki ilerde çıkar.Onun dışında tavsiye edecek olduğum test drive unlimited..
  • "alarm für Cobra 11 nitro" yu dene bence. Aradğın tüm özellikleri taşıyor. Otoban da makas atıyorsun trafik seviyesini belirleyebiliyorsun, makas atarken yaptığın kazaları tekrar tekrar izleyebiliyorsun. kazalarda gerçeklik payı gayet iyi derecede. istersen otoban da istersen virajlı orman yollarında dilersen de şehirde kullanabiliyorsun. birde fazla sistem gerektirmeyen bir oyun. işini görür.

ahanda böle bişey

Otoban,şehir içi bol trafik,MAKAS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Døn Juan -- 10 Şubat 2010; 10:42:04 >

• Midnight Club 2 var. Zamanında çok oynamıştım. Serinin sadece 2. oyunu PC'ye çıktı. NFS tutkunu biri için kontroller ilk başta biraz can sıkıcı olabilir ama alışması sorun olmuyor ve kolay kolay bırakılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^Psygnosis^
    Midnight Club 2 var. Zamanında çok oynamıştım. Serinin sadece 2. oyunu PC'ye çıktı. NFS tutkunu biri için kontroller ilk başta biraz can sıkıcı olabilir ama alışması sorun olmuyor ve kolay kolay bırakılmıyor.

Doğru öneri.
    Zamanında çok oynamıştım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.