|
Bildirim
|
Otobanda sol şeritte durup lastik değiştirmek için zihinsel engelli olmak gerekiyor. Aracın hareket etmiyorsa 200-300 mt geri yürüyüp çekici gelene kadar gelen araçları uyarman lazım adam aksine birde lastik değiştiriyor. Ölmediğine dua etsin bir daha da araç kullanmasın.
|
Bu şerefsiz kesin janti yamulmasin diye arabasini saga çekmedi.
Keşke sinek gibi asfalta yapışıp geberseydi |
Bu ulkede emniyet seridinde bile durmaya korkarken adamdaki sakinlige bak. Bir de 5 metre geriye bir sey koymus 40-50 metre onceye reflektor bile yok.
Egea vurmasa baskasi kesin vururdu. Dogal seleksiyon bu kez basaramasa da bu adam cok yasamaz baskasina bulasmasaydi keske. Janti degil on takimi bozacagini bilsem sol seritte durmam salaklik resmen. |
Valla forumda 5 yıldır trolluk yapiyorum otomobil genelde, böyle kafa görmedim sen neyin derdindesin hocam???
İsterse lastiği kopsun o aracın sol şeritte durması risk! Du ra maz! Sana şöyle anlatayim, bir gün gecenin 3 unde Çorum Samsun arasinda yoldayım bilen bilir o yolu çok ıssız ve karanlik. Karşı şeritten takla atmis arac (yaralı ölü yok şükür) bizim sol şeride düşmüş ve ben görünce direk durdum polisi aradim, araçlara uyari veriyorum arkadaki. Polis geldi ve bu arac bu şekilde sol şeritte duramaz, hadi cevirelim emniyet şeridine alalim dedi ve yolda geçen otobüsü durdurduk ( polisin ricasiyla bütün yolcular beraber) araci çevirdik emniyet şeridine aldık. Polis neden böyle yaptı? İnsanlık hali başka kaza olmasın diye, polis orda 400mt ileri uyari koyalım, çekici gece vakti bekleyelim demedi. Bu durumda o adam lastiği kopsa dahi trafiğin seyri için araç yürür vaziyetteyse ki kıçı kırık lastik patlamasi, yürüyebilir alabilirdi emniyet şeridine. Diceksin ki yol vermemislerdir, o adam orada lastiği sökmesi için en az 10 dksini almıştır. 10 dk boyunca yol vermeyecek bir araç dünya çapında yok. Boş yapma o yüzden. İkinci yorumum adamın dalgın olmadığı ve video iyice izlerseniz aracın sağ tarafına vuruyor. Büyük ihtimalle sollamaya çıktığı anda oluşuyor kaza ondan fren basmıyor anlık olay... |
ncap testleri sabit hedeflere yapılıyor. sitesinde tipo nun 50 km böyle bir testi var.
Burada bmw darbeyi sönümlüyor. ikisi karıştırılmamalı. Haa egea yeterli güvenlik sağlıyor mu? bence de evet. ama ayrı konu. |
bu da açık bir şekilde gösteriyor ki, isterse mercedes bmw olsun, araç eskiyse güvenlik konusunda bir garantisi yok. teneke denilen egea, 5 serisi bmw'yi resmen biçmiş. hem de arkadan çarpmasına rağmen.
|
Kazayı yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun. 110 km hızla duran arabaya çarpan egea, içindekileri koruyarak büyük bir kazadan bu şekilde çıktıysa, 64 km hızla test yapıp Egea' ya 3 yıldız veren euro-Ncap benim için bitmiştir..
|
Boş boş yorum atma , solda lastik değiştirmenin kabul edilebilir bir tarafı olamaz
Umarım egea sürücüsü iyidir ve kuruşuna kadar ödettirir masraflarını |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 27 Ağustos 2018; 21:43:39 > |
|
|
|
|