Şimdi Ara

İzmir otobanda sol şeritte lastik değiştiren rahatsız! (Videolu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
5.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bu da açık bir şekilde gösteriyor ki, isterse mercedes bmw olsun, araç eskiyse güvenlik konusunda bir garantisi yok. teneke denilen egea, 5 serisi bmw'yi resmen biçmiş. hem de arkadan çarpmasına rağmen.
  • 2 gun once otobanda benim aracim bozuldu saga sifir yanastim ama icimde oyle bir tehlike korkusu vardi ki.
    Geceydi ve sisliydi aracin isiklarini yakip ve 4 luleri yakip 100 metre gerisinde bekledim bir sure sonra araci bozuk halde surdum gittim 70 le falan en sagdan napim abi adam vursa hakli otoban burasi. 137 km hiz yasal yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Kazadan sonra araçların durumu; Tekrar büyük geçmiş olsun, yüksek süratle değil arabaya bir hayvana vursanız çok kötü sonuçları olabilirdi ve iyi ki BMW nin arka koltuğunda oturan çoluk-çocuk yoktu, Allah muhafaza.

Kazayı yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun. 110 km hızla duran arabaya çarpan egea, içindekileri koruyarak büyük bir kazadan bu şekilde çıktıysa, 64 km hızla test yapıp Egea' ya 3 yıldız veren euro-Ncap benim için bitmiştir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• habecikostik H kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış bu kadar önemli bir kazadan bu kadar az hasarla çıkmanız mucize gibi birşey diyebilirim.

Anlattığınıza göre kaza anında yapacak birşeyiniz de yokmuş. Kazanın gerçekleşme nedeni tamamen sol şeritte durup lastik değiştirmeye çalışanın şahsın sığırlığı.

• Kazada can kaybı olmaması mucize gerçekten kazada yaralananlara büyük geçmiş olsun Egea da görevini yapmış yaşam alanını korumuş, hep arkadan çarpan esas hasarı alır derler BMW bildiğiniz akordeon olmuş. Egea forum donanımdaki olumsuz yorumların aksine rüştünü ispat etmiş resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okumayanadam -- 6 Nisan 2019; 0:46:29 >
  • Hala sifir egea 62 bin tl alabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaza yapana geçmiş olsun.

Geçen sabah , Bursa Acemler köprüsünden çıkınca çevre yolunda sol şeritte giderken , aniden trafik durdu. Herkes hızlı...

Megane 2 içinde iki rahatsız , Hürriyet dönüşünü kaçırmış , sol şeritte , geri geri gelmeye çalışıyormuş.

Bir km yok , Soğanlı'dan dönüş var halbuki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lato54

Kazayı yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun. 110 km hızla duran arabaya çarpan egea, içindekileri koruyarak büyük bir kazadan bu şekilde çıktıysa, 64 km hızla test yapıp Egea' ya 3 yıldız veren euro-Ncap benim için bitmiştir..

Alıntıları Göster
    ncap testleri sabit hedeflere yapılıyor. sitesinde tipo nun 50 km böyle bir testi var.
    Burada bmw darbeyi sönümlüyor. ikisi karıştırılmamalı.

Haa egea yeterli güvenlik sağlıyor mu? bence de evet.
    ama ayrı konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lato54

Alıntıları Göster
    sizin için biter, bitmez birşey diyemeyiz ama işin teknik yönü hiç sizin düşündüğünüz gibi değil.

30 santim deforme olabilen malzeme ile kaplı, sabit beton duvara çarptırıyorlar o testte aracı. arkadan vurunca ileri gidecek bir otomobile göre çok daha farklı ve zor şartlar.

ya da kolay anlaşılması açısında şöyle izah edeyim; yukarıdan iple asılı hafif bir boks torbası düşünün. ona var gücünüzle yumruk atarsınız, sıkıntı yok; vurunca ileri gider, serbest sallanır. aynı hafif torbayı bir duvara dayayın, bir de öyle yumruk sallayın. biraz acıtabilir. (:

• Kalsiyum 17 kullanıcısına yanıt
    Hocam tabiki iki cismin de üzerlerine gelen kuvveti absorbe etme durumları farklı onu biliyorum :) Ancak test araçları ile burada kazaya karışan arkadaşın belirttiği 110km hız arasında 46km/hız fark var ve bu fark bence azımsanmayacak seviyede..

• Neyse ki "arkadan çarpan her türlü suçlu aga" diye bir yorum okumadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Hocam çok geçmiş olsun.Dava sonuçlandıktan sonra bilgilendirirseniz seviniriz.

Alıntıları Göster

@habecikostik

dava sonuçlandı mı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.