Şimdi Ara

Uzun yol+şehir trafiği+engebeli yollara en uygun araba? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
7.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: troy

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: troy

biraz daha çıkarsanız 1.3 yeni astra düşünebilirsiniz hem yakııta tasarrufu var hem uzun yolda sizi yarı yolda bırakmaz

Şu epicaları verseler 30 bin civarına da millet hep bunlardan alsa :)

Bu sefer de yıllık vergisi 2000 TL diye almazlar.

Selamlar, saygılar.

Haluk

Haluk bey çok biliyorsunuz yapmayın allah aşkına ben gerekli yerlerde söylüyorum

Tamam tamam takıldım sadece :)

Bu geyikler yüzünden epica dikkatimi çekmeye başladı, her yerde epica görüyorum meğer ne çok varmış...tipi de fena diil ...

• Sangyonglara hiç bulaşmayın derim çünkü elinizde kalma riski çok yüksek ısuzu D-MAX olabilir Nissan Qashqai olabilir Mitsubishi Hilux olabilir Ford Ranger olabilir.
  • öneriler için teşekkürler. ama pickup araçla uzun yol gitmek pek mantıklı gelmedi bana. hem yakıt açısından hem de konfor açısından.
    dacia duster - skoda yeti - nissan juke hoşuma giden araçalr arasında.
    bunun yanında sedan kasa olarak honda civic'i de düşünüyorum. fiyat limiti 35bin civarı. ikinci el almayı düşünüyorum.
  •  Uzun yol+şehir trafiği+engebeli yollara en uygun araba?

Toyota Rav4 2001-2004 arası 4x4 alınabilir bu paraya.
  • 2.0 ve benzinli modeli 32bin tlymiş toyota rav4ün. alınabilir ama efendiye benzin yetiştiremeyiz.
  • Dacia Sandero Stepway araçta çok aşırı konfor aramayan kişiler için şahane bir tercih olabilir 1.5dci motoruyla. Ayrıca bir çok tampon ve çıta bölgeleri de plastik olduğu için ufak sürtmelerde dünya para bayılmaya da gerek kalmaz kaporta - boyaya. Ayrıca da parçaları da ucuz, servisi de var, park etmesi de boyutu sayesinde kolay sayılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyumyasasi

- engebeli yollarda altını vurmayacak,
    - uzun yolda sorun çıkarmayacak (koltuk rahatlığı-hararet yapmama-yol tutuşu-yakıt tüketimi vs.)
    - şehir trafiğinde dur-kalkları kaldırabilecek, vites geçişi kolay olan
    ve bunların yanında sportif bir görünümü olan bir araç dünya üzerinde var mı? varsa nedir paylaşır mısınız?

Dacia Logan 1.5 DCI. Altı yüksek. Yakıtta cimri. Dur-kalklarda sorunsuz. Öyle konforsuz da denemez. Sadece sportif görüntü yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UML

Uzun yol pikap tarzı bi araçla pek konforlu olmaz, ama olacaksa da sıfır Ssangyong yerine temiz 2.el Navara ya da L200 daha iyidir

Sayın UML,

Bizde Navara var, konforu berbat! Ssangyong, Navaranın yanında 'ultra lüx' kalır.

Saygılar.
  • Denizde gölde de gidebilsin mi

Renault al derim, her türli engebeli yola vur altı falan sürtmez, megané II derim ben, arazi kullanımı dışında jip tarzi araçlar alınmasını da tasvip etmiyorum apaçilikten başka bişey değil (şahsi görüşümdür sadece beni bağlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 17 Ocak 2011; 16:31:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyumyasasi

- engebeli yollarda altını vurmayacak,
    - uzun yolda sorun çıkarmayacak (koltuk rahatlığı-hararet yapmama-yol tutuşu-yakıt tüketimi vs.)
    - şehir trafiğinde dur-kalkları kaldırabilecek, vites geçişi kolay olan
    ve bunların yanında sportif bir görünümü olan bir araç dünya üzerinde var mı? varsa nedir paylaşır mısınız?

Sırf bu yüzden Nissan yeni bir segment yarattı. Crossover : Nissan Qasqai.
  • range rover sport'u tarif etmişssin sen
  • Bizim aracı satalım sana 35 e

10 sn de 100 km ye çıkarsın,köyde vs altını vurmazsın,5 kişi 2 gün yolculuk yap sıkılmaz ve yorulmazsın,otomatiktir ayağın yorulmaz
  • d sınıfı bir araç alın passat mondeo konfor onlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Arkadaş engebeli yol, uzun yol ve şehir için istiyor. sol şerit için istemiyor.
    Makul fiyatlı 2 seçenek sundum.
    Bana kalsa Ssangyong alırım. Bir arkadaşımda var. Hem dizel, hem konforlu, mercedes parçaları var araçta. Yolda çok güzel gidiyor. Ticari sınıfta gözüktğünden vergisi de düşük. Fiyatı da makul.

Evet ssangyong actyon güzel bir tercih fakat şu konuda bir bilgi sahibi olalım bu araçta mercedes parçaları kullanılmıyor ya da mercedes üretimi söz konusu değil.Know-How yapılıyor yani teknolojiyi satın alıp üretimi ona göre yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

quote:

Orijinalden alıntı: TAVCI

Nissan Qashqui bence iyi bir secim olur, ama bıraz butceyı asabılır

Bencede iyi bir tavsiye. Hatta JUKE'de nefis. JUKE'nin motorlarını bilmiyorum ama görünümü sıra dışı.

Nissan Juke'nin kasası iğrenç. Hilkat garibesi gibi. Ay aracı gibi. Tamamen şahsi görüşüm.
  • Yeni nesil corolla.
  • o fiyata bulabilir misiniz bilmiyorum ama ihtiyacınızı karşılayacak segment crossover yani yeti,tiguan,qashqai,sportage,asx,duster,juke seçeneklerinden birini seçmeniz lazım konfor isterseniz dusterı elemeniz lazım ama o fiyata da ancak duster bulabilirsiniz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chncnyhn

o fiyata bulabilir misiniz bilmiyorum ama ihtiyacınızı karşılayacak segment crossover yani yeti,tiguan,qashqai,sportage,asx,duster,juke seçeneklerinden birini seçmeniz lazım konfor isterseniz dusterı elemeniz lazım ama o fiyata da ancak duster bulabilirsiniz sanırım.

Konfor ile lüks kavramlarını karıştırıyorsunuz galiba. Konfor istiyorsanız içlerinde en iyisi Duster, mükemmel bir süspansiyon konforu var diğerleri gibi sert süspansiyonu yok. Tam bir bozuk yol aracı. ESP ve ASR ile yol tutuşu da cabası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umiterkan

quote:

Orijinalden alıntı: chncnyhn

o fiyata bulabilir misiniz bilmiyorum ama ihtiyacınızı karşılayacak segment crossover yani yeti,tiguan,qashqai,sportage,asx,duster,juke seçeneklerinden birini seçmeniz lazım konfor isterseniz dusterı elemeniz lazım ama o fiyata da ancak duster bulabilirsiniz sanırım.

Konfor ile lüks kavramlarını karıştırıyorsunuz galiba. Konfor istiyorsanız içlerinde en iyisi Duster, mükemmel bir süspansiyon konforu var diğerleri gibi sert süspansiyonu yok. Tam bir bozuk yol aracı. ESP ve ASR ile yol tutuşu da cabası...

hocam bana süspansiyonu sert gelmişti test ettiğimde belki bi değişim yapılmış olabilir veya benim kullandığım 4X2 diye farklı da olabilir ama benim kullandığım aracın süspansiyonları sertti.

• O kadarda zor değil.Dacia duster işinizi görür birde look paketli olursa spor görünümü destekler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.