Şimdi Ara

Uzun zamandır uzak kaldım. 2000-2250 max. bir sistem tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır pc toplamıyorum. En son 7 sene olmuştu. Devamlı en güncel ve en iyi sistemler toplardım eskiden. 4-5 senedir bilgisayar ve kendi işlerime ara vermek zorunda kaldım. Şöyle ağırlıklı grafik programlarını Adobe Photoshop, Aİ, Corel vs. biraz Video Montaj işleri ve çok az 3D. Oyun arasıra oynarım ama öyle çok iyi sistemleri bütçem karşılayamayacaktır. Monitör hariç 2.000 civarı max. intel işlemcili bir sistem tavsiye eder misiniz?

• Amd FX X8 8320
    R9 280X SAPPHİRE VS ASUS Tercih edebilirsin
    Asus M5A97 R2.0
    GSKILL (2X4GB) 8GB 1866Mhz Çift modül ram
    Wd cavir blue 7200Rpm 1TB HDD
    Zalman Z3 Plus
    Corsaır Builder vs serisi 80PLUS 650W PSU
  • Teşekkürler sistem tavsiyesi için. Intel işlemcili bir sistem de tavsiye edebilir misiniz?
  • İntel ile ilgilenmiyorum Gereksiz yere pahalı olduğu için. aynı işi amdde yapıyor daha ucuz fiyata ama İntel driverler konusunda tabiki amdyi geçemez
  • alto777 A kullanıcısına yanıt
    bütçeyi biraz aştım ama sizin işinizi görecektir
     Uzun zamandır uzak kaldım. 2000-2250 max. bir sistem tavsiye eder misiniz?
  • albayrakoğuzhan a söylüyorum : hocam aslında amd ucuz gibi geliyo fakat yıllık elektrik faturasından aynı paraya geliyor emin olabilirsinz . örn amd fx 9590 300 w enerji harcamakta. bu işlemciye birde sıvı soğutma gerekir. çünkü soba niyetine kullanılmakta bazı evlerde. yani gine aynı fiyata geliyor o yüzden intel
  • @flagbearer sistem icin tesekkurler. Degerlendirecegim. Bende arastiriyorum ama karar vermek zor tabi ki. En uygun F/P urununu yapmak gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.