Şimdi Ara

V.Basicde Text İçindeki tarih

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • V.Basicde Text İçindeki tarihi nasıl ayarlarım yani
    her 2 sayıdan sonra nokta koysun veya otamatik olrak sayı sınırlandırması nası l yaparımmm
    sizin bu Text içine girilen tarihler ile ilgili daha iii bildiğiniz bi yol varmı
    Yardım bekliorum...

• MaskedTextBox nesnesini kullanabilirsin.
  • Biraz daha açarsanız sevinirim..
  • BENİM SORUMA NEDEN CEVAP YOK ANLAMIYORUM...ÖENEMLİ DİYORUM AMA.........BAKIN BU KONUNUN ALTINDA......
  • quote:

Orjinalden alıntı: gamze_m

BENİM SORUMA NEDEN CEVAP YOK ANLAMIYORUM...ÖENEMLİ DİYORUM AMA.........BAKIN BU KONUNUN ALTINDA......

Herkez kendi konusuna hadi hadi kış kış
  • maskedtextbox nesnesi textbox gibi fakat property kısmından onun farklı özellikleri var. Mesela sadece sayı girilmesi veya tarih formatı girilmesi gibi...
    şimdi vb hangi sürümü kullanıyorsun. vb 6.0 mı vb.net 2003 mü yoksa vb.net 2005 mi. vb 6.0 da varmı bilmiyorum. ama üst versiyonlarında var. vb.net 2003 kullanıyorsan nesneyi eklemen gerekmektedir. 2005 te direk toolbox ta çıkıyor zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkaratas

maskedtextbox nesnesi textbox gibi fakat property kısmından onun farklı özellikleri var. Mesela sadece sayı girilmesi veya tarih formatı girilmesi gibi...
    şimdi vb hangi sürümü kullanıyorsun. vb 6.0 mı vb.net 2003 mü yoksa vb.net 2005 mi. vb 6.0 da varmı bilmiyorum. ama üst versiyonlarında var. vb.net 2003 kullanıyorsan nesneyi eklemen gerekmektedir. 2005 te direk toolbox ta çıkıyor zaten.

+1

ve biraz uğraşırsan mid fonksiyonu var textboxtaki değeri alırsin mid ile 2 karakter sonrasına nokta yazdırırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkaratas

maskedtextbox nesnesi textbox gibi fakat property kısmından onun farklı özellikleri var. Mesela sadece sayı girilmesi veya tarih formatı girilmesi gibi...

vb 6.0 kullanıorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.