Bildirim
V.Basicde Text İçindeki tarih
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
MaskedTextBox nesnesini kullanabilirsin. -
Biraz daha açarsanız sevinirim.. -
BENİM SORUMA NEDEN CEVAP YOK ANLAMIYORUM...ÖENEMLİ DİYORUM AMA.........BAKIN BU KONUNUN ALTINDA...... -
-
quote:
Orjinalden alıntı: gamze_m
BENİM SORUMA NEDEN CEVAP YOK ANLAMIYORUM...ÖENEMLİ DİYORUM AMA.........BAKIN BU KONUNUN ALTINDA......
Herkez kendi konusuna hadi hadi kış kış -
maskedtextbox nesnesi textbox gibi fakat property kısmından onun farklı özellikleri var. Mesela sadece sayı girilmesi veya tarih formatı girilmesi gibi...
şimdi vb hangi sürümü kullanıyorsun. vb 6.0 mı vb.net 2003 mü yoksa vb.net 2005 mi. vb 6.0 da varmı bilmiyorum. ama üst versiyonlarında var. vb.net 2003 kullanıyorsan nesneyi eklemen gerekmektedir. 2005 te direk toolbox ta çıkıyor zaten. -
quote:
Orjinalden alıntı: mkaratas
maskedtextbox nesnesi textbox gibi fakat property kısmından onun farklı özellikleri var. Mesela sadece sayı girilmesi veya tarih formatı girilmesi gibi...
şimdi vb hangi sürümü kullanıyorsun. vb 6.0 mı vb.net 2003 mü yoksa vb.net 2005 mi. vb 6.0 da varmı bilmiyorum. ama üst versiyonlarında var. vb.net 2003 kullanıyorsan nesneyi eklemen gerekmektedir. 2005 te direk toolbox ta çıkıyor zaten.
+1
ve biraz uğraşırsan mid fonksiyonu var textboxtaki değeri alırsin mid ile 2 karakter sonrasına nokta yazdırırsın -
quote:
Orjinalden alıntı: mkaratas
şimdi vb hangi sürümü kullanıyorsun. vb 6.0 mı vb.net 2003 mü yoksa vb.net 2005 mi. vb 6.0 da varmı bilmiyorum. ama üst versiyonlarında var. vb.net 2003 kullanıyorsan nesneyi eklemen gerekmektedir. 2005 te direk toolbox ta çıkıyor zaten.
vb 6.0 kullanıorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X