Şimdi Ara

V for Vendetta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
5.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmden daha ayrıntılı bir V for Vendetta çizgi romanımı kitabımı birşey varmış diye duydum.

1-Çizgi romanmı kitapmı ?
    2-Türkçesini nasıl bulabilirim ?
    3-Türkçe e-book şeklinde bulabilirmiyim ?

• www.kitapyurdu.com
    V For Vendetta - Alan Moorehead | kitapyurdu.com
    http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=103562

bunu buldum ben bak istersen

• Bunun e book halini bulamazmıyız acaba :\
  • Bulabilsem ben de alıcam ama yok, e-book olarak bulan varsa bir zahmet yazsın.
  • Valla aradım ama sadece bunu bulabildim maalesef

Bu arada verdiğiniz linkteki çizgi roman mı ?

• Ben Forum İstanbul DR'dan almıştım. Taksim Mephisto'da da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkA

Ben Forum İstanbul DR'dan almıştım. Taksim Mephisto'da da var.

Kitabını mı çizgi romanını mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kitabı yok çizgi romanı var.
    E-Book'unu zor bulursun hem e-booktan anlaşılmaz
  • KONUYU HORTLATMIŞ OLACAĞIM FAKAT ELİNDE OLAN BİRİSİ BANA SATARSA SEVİNİRİM FİYAT OLARAK UYGUN BİR FİYATTA ANLAŞIRIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hezarfen_01

KONUYU HORTLATMIŞ OLACAĞIM FAKAT ELİNDE OLAN BİRİSİ BANA SATARSA SEVİNİRİM FİYAT OLARAK UYGUN BİR FİYATTA ANLAŞIRIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM

kadıköy çarşısında ki çizgi romancılara bi bak bulubilirsin belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

quote:

KONUYU HORTLATMIŞ OLACAĞIM FAKAT ELİNDE OLAN BİRİSİ BANA SATARSA SEVİNİRİM FİYAT OLARAK UYGUN BİR FİYATTA ANLAŞIRIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM

kadıköy çarşısında ki çizgi romancılara bi bak bulubilirsin belki

KArdeş ben Antalya da oturuyorum :D
  • öncelikle bu eser çizgi roman. okudum, kesinlikle tavsiye ediyorum filmden kat kat fazla şeyi çizgi romanda bulacaksın, hükümetteki adamların hikayeleri, kader vs. hatta filmdeki güllerin olayı falan filan gibi birçok ince detayın da aslı var. d&r'dan aldım ben hatırladığım kadarıyla 32 tl idi. yakınındaki d&r'da yoksa transfer sistemiyle getirtebilirsin problem olmayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luke Wright

öncelikle bu eser çizgi roman. okudum, kesinlikle tavsiye ediyorum filmden kat kat fazla şeyi çizgi romanda bulacaksın, hükümetteki adamların hikayeleri, kader vs. hatta filmdeki güllerin olayı falan filan gibi birçok ince detayın da aslı var. d&r'dan aldım ben hatırladığım kadarıyla 32 tl idi. yakınındaki d&r'da yoksa transfer sistemiyle getirtebilirsin problem olmayacaktır.

Teşekkürler o zaman en yakın zamanda temin ederim
    çok istediğim bir çizgi roman olduğu için konu hortlattım dfalan yinede yardımcı oldun :) saol
  • quote:

quote:

öncelikle bu eser çizgi roman. okudum, kesinlikle tavsiye ediyorum filmden kat kat fazla şeyi çizgi romanda bulacaksın, hükümetteki adamların hikayeleri, kader vs. hatta filmdeki güllerin olayı falan filan gibi birçok ince detayın da aslı var. d&r'dan aldım ben hatırladığım kadarıyla 32 tl idi. yakınındaki d&r'da yoksa transfer sistemiyle getirtebilirsin problem olmayacaktır.

çok istediğim bir çizgi roman olduğu için konu hortlattım dfalan yinede yardımcı oldun :) saol

rica ederim, dediğim gibi en yakın d&r'a gidip o mağazaya transfer ettirirsiniz, gelince size ulaşıyorlar telefonla ve sms ile. başınız ağrımadan rahatça satın alırsınız.

• quote:

quote:

quote:

rica ederim, dediğim gibi en yakın d&r'a gidip o mağazaya transfer ettirirsiniz, gelince size ulaşıyorlar telefonla ve sms ile. başınız ağrımadan rahatça satın alırsınız.

SAOLUN TEŞEKKÜRLER

• Elinde olan varsa bana da ulaşırsa sevinirim. Hiç bir yerde yok zira şu an

• Hort içinde hort.
  • bi hortta benden :D hocam hiçbir yerde yok devlet toplatsa bu kadar olur ancak. nerden bulacaz bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
  • türkçe çizgiromanıın izine rastlayan var mı? ben de bulamıyorum hiç bir yerde
  • Başlığı değiştirin V For Hort yapın.
    Yıllar içinde çeşitli hortlara maruz kalmış konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Ugly -- 15 Şubat 2014; 19:09:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.