Şimdi Ara

V for Vendetta hiç bir yerde bulaıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmirde yaşıyorum izmirdeki çizgi romancılar bakıyorum ve hiçbirinde v for vendetta yok nerde bulabilirim bir bana ol göstersin bi site fln

• Bi ara D&Rda vardı ama İzmir'i bilemiyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam gerekliseyler in sitesinden alabilirsin bildiğim kadarıyla. ayrıca kadıköydeki gerekliseyler mağazasında ingilizce versiyon artı orjinal kaliteli bi maskeyle birlikte set olarak da satılıyordu ilgilenirsen eğer.
  • DR ın internet sitesinden baktım da ürün geçici olarak temin edilemiyor deniyor.
    Nadirkitap da 2. el olarak fakat fiyatı bana biraz pahalı geldi. yine de bakılabilir.
  • Baya önce piyasada çoktu
  • internetten alabilirsin
    en tanıdık kitap sitelerinde bile mevcut.
  • D&R de vardı ankara'da gerçi D&R sitesinde de var. Kitap kurdu sitesinde var.

Düzeltme: imla hataları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckelemc -- 12 Şubat 2014; 20:30:01 >
  • Piyasadan kalktı. D&R'da satıldığını ilk kez duydum ben sahaftan almıştım.
  • Arka bahçe'de vardı dün gördüm hocam. Alsancak sevinç pastanesine çok yakın ulaşım bakımından. Tavsiye ederim atmosfer çok hoş. 2 ay önce açmışlar ama dün ziyaret edebildim hem de evime 5 dakika uzaklıkta Çalışanları çok cana yakın ve bilgili. Bilimum figür ve collectible da bulunuyor. Koleksiyon sayılarını da getirebiliyorlarmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.