Şimdi Ara

--V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'-- (1633. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.032
Cevap
62
Favori
3.121.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16311632163316341635
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Melih hemşehriminde söylediği gibi 1.6 TDİ caddy'lerin hepsi 5 ileri manuel vitestir. 6 ileri manuel vites yalnızca 2.0 TDI 140 HP caddy'lerde var.
  • Caddy Trendline nerdeyse 70bin tl olmuş. Bu paraya binek araç dizel alınabiliyor. Ne bileym 2. elde C segmenti dizel araç alınabiliyor.
    Ötv %15 + kdv Ticari Caddy 70bin Tl
    Ötv %45 + kdv Egea 69in tl den başlıyor (dizel)

Hiç bir ticari araç binek aracın verdiği konforu veremeyeceğine göre (istisnalar kaideyi bozmaz) O zaman müsadenizle şu sonuca varmak istiyorum..

Ötv'si %30 daha düşük olan ticari araçlar binek araçlardan daha pahalıya satılıyor..

Ben firmaların ticari araç satış politikalarında çakallık yaptıklarını düşünenlerdenim..

Çünkü şu an piyasada satılan araçların hepsi değerinin üstünde satılıyor.

Ama ticari araçlar çok çok üstünde satılıyor...

Ama kimseye de zorla satmıyorlar dimii

Tepki olsun diye bekliyoruz bu fiyatlara araç satmaları imkansız diyoruz ama millet bu fiyatlara 3 ay 5 ay sıra bekliyor bide fiyat artmasın diye dua ediyor..
    Bu nasıl bir çelişki. Ulan zaten vermişsin dünya parayı bi de fiyat artmasın diye şikayet ediyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: müMKÜNsüz

Caddy Trendline nerdeyse 70bin tl olmuş. Bu paraya binek araç dizel alınabiliyor. Ne bileym 2. elde C segmenti dizel araç alınabiliyor.

Hiç bir ticari araç binek aracın verdiği konforu veremeyeceğine göre (istisnalar kaideyi bozmaz) O zaman müsadenizle şu sonuca varmak istiyorum..

Ötv'si %30 daha düşük olan ticari araçlar binek araçlardan daha pahalıya satılıyor..

Ben firmaların ticari araç satış politikalarında çakallık yaptıklarını düşünenlerdenim..

Tepki olsun diye bekliyoruz bu fiyatlara araç satmaları imkansız diyoruz ama millet bu fiyatlara 3 ay 5 ay sıra bekliyor bide fiyat artmasın diye dua ediyor..
    Bu nasıl bir çelişki. Ulan zaten vermişsin dünya parayı bi de fiyat artmasın diye şikayet ediyor...

Döktürmüşün yine Mustafa abi :) Valla caddy'i 70.000'e okutup gidip Volvo S40 alasım var :) :) :)

• Sonra yine Caddy alırsın.. :)
    Demedi deme
  • quote:

Orijinalden alıntı: müMKÜNsüz

Caddy Trendline nerdeyse 70bin tl olmuş. Bu paraya binek araç dizel alınabiliyor. Ne bileym 2. elde C segmenti dizel araç alınabiliyor.

%45 otv li a3 100 bin tl
    % 15 otv li caddy 90 bin oldu..

dogus resmen insanlari dudukluyor..evet kaliteli mi kaliteli.fakat tekel in sonu ne yazik ki budur..
    2013 te son aldigim a3 istanbulda ki tum bayilerde 75 bin tl iken,bursa dogustan 65 e almistim..oyle yok % 1-2 kar var servisten kazaniyoruz vs kulliyen yalan..

isin diger yani gecen sene aldigim caddy 53 ten olmus 65 bin...

alsan ayri dert,baska marka alsan anahtari taktigin anda deger kaybediyor,vw de ustune koyup satiyorsun..

sanirim adamlar da bunu kullaniyor zaten..

• müMKÜNsüz kullanıcısına yanıt
    Valla o zamanda 2.0 TDI 150 HP Exclusive koyarlar gider alırım napiyim aşk bu aşk :)))
  • Arkadaşlar merhaba, yardımcı olursanız sevinirim
    2012 MODEL caddy arabamı park sensörlü ve sıfır olarak bayiden almıştım. Mahalleden çocuklar arabanın arkasından eğilip kabloyu çekip 2 koparıp 2 gözüde çıkarmışlar. Wv bu ürün artık yok diyor. Ne yapabilirim.Hiç çalışmıyor artık park sensörüm:( çıkma,orjinal vs nasıl çözebilirim.
  • 2006 1.9Tdi aracımızda dpf (dizel partikül filtresi) olup olmadığını nasıl anlarım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmurcuk

Arkadaşlar merhaba, yardımcı olursanız sevinirim
    2012 MODEL caddy arabamı park sensörlü ve sıfır olarak bayiden almıştım. Mahalleden çocuklar arabanın arkasından eğilip kabloyu çekip 2 koparıp 2 gözüde çıkarmışlar. Wv bu ürün artık yok diyor. Ne yapabilirim.Hiç çalışmıyor artık park sensörüm:( çıkma,orjinal vs nasıl çözebilirim.

http://enderelektronik.com.tr/oem-parcalar/volkswagen/caddy/caddy-2k.html

burda var.

• 2006 model 1.9 TDI araçlar PD motordur, bildiğim kadarıyla PD motorlu dizel araçlarda partikül filtresi yer almıyor, partikül filtresi 1.6 TDI motorlarla birlikte geldi.
  • Çok teşekkür ederim. aradığım göz bu mu acaba?

http://enderelektronik.com.tr/oem-parcalar/volkswagen/caddy/caddy-2k/ikaz.html
  • Selamün aleyküm arkadaşlar , 1 ocak 2016 da aldığım 2.0 tdi dsg caddy aracıma yazılım attırdım araç şuanda 165 beygir 185 yapıyorlardı ama ben bunu biraz fazla bularak 165 istedim 102 beygir iken araçtan soğumuş durumdaydım rampalarda kangoo lara arkadan el sallar olmuştum yazılımdan sonra araç kendine geldi şuanda dokunduğum zaman uçuyor 360 tork 165 beygir gibi bir güce ulaştı 2.0 kullanıcılarına şiddetle tavsiye ediyorum aracın gerçek gücü ortaya çıktı yakıtta birşey farketmedi gene full istanbul şehir içi 600 km yapıyorum 1 depo ile ortalama 9 litre yakıyor herkese tavsiye ederim uygulamayı 750 tl ye yaptırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde bilenlere bu yeni kasaya cruise control sonradan ekleyebiliyormuyuz yukarıda arkadaşın verdiği ender elektronik linkinde 2013 ve sonrası araçlar için hız sabitleyici 650 tl denmiş bu yeni kasalarada uygulanabiliyormu bu işi yetkili servisler uyguluyormu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmed_topal

Selamün aleyküm arkadaşlar , 1 ocak 2016 da aldığım 2.0 tdi dsg caddy aracıma yazılım attırdım araç şuanda 165 beygir 185 yapıyorlardı ama ben bunu biraz fazla bularak 165 istedim 102 beygir iken araçtan soğumuş durumdaydım rampalarda kangoo lara arkadan el sallar olmuştum yazılımdan sonra araç kendine geldi şuanda dokunduğum zaman uçuyor 360 tork 165 beygir gibi bir güce ulaştı 2.0 kullanıcılarına şiddetle tavsiye ediyorum aracın gerçek gücü ortaya çıktı yakıtta birşey farketmedi gene full istanbul şehir içi 600 km yapıyorum 1 depo ile ortalama 9 litre yakıyor herkese tavsiye ederim uygulamayı 750 tl ye yaptırdım.

cok fazla sürmez aracınızda cok agır masraf ile karşılaşırsınız.dsg ye yazılım attırmak bi nevi intihar.ayrıca aracın omrunden yiyorsunuz.

• Hasan bey o işler hikaye sportline da 140 olan beygir yeni kasa caddy de 102 beygire sizce yazılım ile mi yoksa motordan parçalar değiştirilerek mi düşürülüyor tamamen yazılım ile düşürülüyor! Almanyadaki 150 beygirlik caddy ile bu caddy ler arasında motorlarında fark olduğunumu zannediyorsunuz biz bu işi yaptık ama ezbere yapmadık araştırdık ettik en iyi vw ustalarına danıştık öyle karar verdik hiç endişem yok motora veya şanzumana bi sıkıntı çıkaracağına dair.

• Arkadaşlar aşağıdaki fotoğraftaki yerlerden çekilmiş fotoğraf varmı?

--V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'-- --V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'--

• Arkadaşlar caddylerin triger bakımı 120bin demi yoksa 140/160 mı nasıldır aracım 2012 model ama bu konu Hakkı'nda herkes başka birşey söylüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmed_topal

Hasan bey o işler hikaye sportline da 140 olan beygir yeni kasa caddy de 102 beygire sizce yazılım ile mi yoksa motordan parçalar değiştirilerek mi düşürülüyor tamamen yazılım ile düşürülüyor! Almanyadaki 150 beygirlik caddy ile bu caddy ler arasında motorlarında fark olduğunumu zannediyorsunuz biz bu işi yaptık ama ezbere yapmadık araştırdık ettik en iyi vw ustalarına danıştık öyle karar verdik hiç endişem yok motora veya şanzumana bi sıkıntı çıkaracağına dair.

150 HP lik caddy ile buradaki 102HP lik caddylerin motoru aynı ve sadece yazılım farkı var öylemi, birde araştırararak öğrendiğiniz bir bilgi yani bu 😂 Nereyi araştırdınız Hocam? :)
    102HP lik aracın 165HP ye çıkması neredeyse hard yazılıma tekabül eder

• 2013 Model Caddy Trendline Dsg vites araca sahip olan, kullanan, bilen var mıdır ? Birkaç soru soracağım; yardımcı olabilecek arkadaş var mı burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Bilgiç

2013 Model Caddy Trendline Dsg vites araca sahip olan, kullanan, bilen var mıdır ? Birkaç soru soracağım; yardımcı olabilecek arkadaş var mı burada

Sor bakalim dsg degil ama caddy sonucta

• 
Sayfa: önceki 16311632163316341635
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.