Şimdi Ara

V2 Çıktı (V2 Ana konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Her şey İngilizcedir.

İyi oyunlaar !

Edit: Gözüme ilk çarpan yeteneklerin 10* dan 5*a düşürülmesi oldu.

Edit2:Oyunda bazı bug'lar var (Örnek : Achivitmens yerine bazen girilmiyor gibi bunları Beta ekranının sol üst köşesindeki böceğe tıklayarak post atabilirsiniz.)

Edit3: Artık mekânlar arası "yürümek-taksi tutarak" gitmek var. İlginç, taksi 30 TL , yürümek bedava. Yürüyünce ruh hâli düşüyor ayrıca da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 26 Ekim 2011; 21:06:04 >

• Aynı anda maksimum 1000 kişi girebilecekmiş. Hayırlı olsun
  • Tek bir sunucu olduğu için şuanlık sanırım zaten diğer dilleri de yavaş yavaş eklerler.
  • sevemedim ben bu v2 olayını. bi an önce Türkçe gelir umarım.

düzenleme: yok yahu güzel olmuş, en kısa zamanda Türkçe dil seçeneği gelir umarım. Gruba para verme olayı çok kötü olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mz~ -- 26 Ekim 2011; 18:40:31 >
  • quote:

- Çok merak edilen konulardan birisi olan kişisel evlere açıklık getireyim. Şu an 4 alternatif var ve her biri kredi + parayla alınıyor.
    >En düşüğü 250 kredi.

- Bölgeler arası geçişlerde ulaşım aracını sormakta ve ona göre enerji düşüşünü yazıyor.

- Yetenekler v1.0'daki mevcut hâllerinin yarısı olarak gözüküyor v2.0'da. (Örneğin; 8* olan ileri havaifişekçilik v2.0'da 4* olarak gözüküyor.)
    > Doğal olarak buçuklar geliyor; tamlar sarı, buçuklar beyaz yıldız olarak gözüküyor.

- VIP İstastikler sayfası mevcut. (İyileştirmeler, tutuklamalar, kıyılan nikahlar, yangın söndürmeleri)

- Sahne planı ayarlama; sürekle bırak şeklinde.

- Top 3 yeteneğinizi istediğiniz gibi seçebiliyorsunuz.

- Artık "pop-up" ekranını yanındaki çarpı işaretiyle kapatabiliyoruz.

- Seçim ve giriş ekranı eskiye göre oldukça güzelleşmiş. Özellikle de seçim ekranı harika olmuş.

- Para ekleme herkese açılmış gibi duruyor.

- Teklif sayfasıda var oldukça iyi olmuş.

alıntıdır..

Ayrıca hiiiç sevmedim.

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Pesimist::: -- 26 Ekim 2011; 20:23:46 >

• Ayrıca ben 3 tane istediğim başarıyı seçemiyorum sorun mu var o "tik" koyma yeri yok bende ?

Yavaş yavaş bu tür bug'lar da gelen mesajlardan kapatılır diye düşünüyorum...

Bug gönderilen yere baktım birisi gerçekten iyi görmüş ve (İngilizce olarak) " YTL değil artık TL kullanıyoruz " gibisinden bir mesaj göndermiş gerçekten o da gözüme çarpmıştı.Aslında gruba para vermek iyi gibi de oldu. RK olan karakterin parası var ama tur aracı alamıyorlardı (hâliyle konserlerden para zor gelicektir) böyle de parası olan konuşur gibi oldu ?

Özellikle şarkı satmak ! (Nerde olduğunu göremedim.)

Bir de sorum olacak.Repertuarlardaki coverler gitti mi ? Para mı vericez ? Yoksa bundan sonrakiler için mi geçerli ?

Edit: Ben VIP'ken bir motosiklet almıştım onu şuan görebiliyorum gidip kullanabilir miyim yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 26 Ekim 2011; 21:01:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Ayrıca ben 3 tane istediğim başarıyı seçemiyorum sorun mu var o "tik" koyma yeri yok bende ?

Yavaş yavaş bu tür bug'lar da gelen mesajlardan kapatılır diye düşünüyorum...

Bug gönderilen yere baktım birisi gerçekten iyi görmüş ve (İngilizce olarak) " YTL değil artık TL kullanıyoruz " gibisinden bir mesaj göndermiş gerçekten o da gözüme çarpmıştı.Aslında gruba para vermek iyi gibi de oldu. RK olan karakterin parası var ama tur aracı alamıyorlardı (hâliyle konserlerden para zor gelicektir) böyle de parası olan konuşur gibi oldu ?

Özellikle şarkı satmak ! (Nerde olduğunu göremedim.)

Bir de sorum olacak.Repertuarlardaki coverler gitti mi ? Para mı vericez ? Yoksa bundan sonrakiler için mi geçerli ?

Edit: Ben VIP'ken bir motosiklet almıştım onu şuan görebiliyorum gidip kullanabilir miyim yani ?

Şu anda bu söylediklerin çoğunu yapamazsın. Nedeni beta olması. Sadece göstermelik yani. Uzunca bir süre daha v1'de devam edeceğiz. Bunu açmalarının nedeni bugları düzeltmek. Ayrıca kapatılacağını da hiç sanmam..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ana konu zaten var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.